Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių muzikantai II

Tada per antras vestuves pagrosim. tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(sekunda @ 2006 04 22, 11:37)
Tada per antras vestuves pagrosim.    tongue.gif

ačiū tongue.gif turėsiu omenyje
Atsakyti
Tada per antras vestuves pagrosim. tongue.gif

QUOTE(lijo @ 2006 04 22, 11:42)
ačiū  tongue.gif turėsiu omenyje

Ėėė ir man procentėliai nuo sandėrio priklausytų bigsmile.gif Arba kvietimas į veselę, arba grynais. Mintis juk mano rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Hestija @ 2006 04 22, 12:33)
Ėėė ir man procentėliai nuo sandėrio priklausytų  bigsmile.gif Arba kvietimas į veselę, arba grynais. Mintis juk mano  rolleyes.gif

na leiskit man bent pirmas vestuves atšvęst lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif jau jaučiu spaudimą dėl antrųjų tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(liepacka @ 2006 04 20, 16:41)
sveika,
mano pazistama buvo siais metais vestuvese, kur grojo vizitas. jei tai jie patiko, bet as asmeniskai nezinau. pati isteku rugseji, bet dar muzikantu neturiu. gal gali parasyti grupes vizito telefono numeri. ir kiek jie kainuoja?

Vizitas 869802739
Mes vestuves svesim tik viena diena, tai mokesim jiems 1000 Lt. Atrodo, daugoka, bet kai ieskojom, buvo ir brangesniu variantu. Kiek girdejau, jie bent jau atidirba tuos pinigelius ir nepabega 12h nakties.
Siaip zinau dar vienus be galo gerus muzikantus. Musu vestuves rugpjuti, tai kai skambinau vasario men, sake, kad jie jau visai vasarai seniai uzsakyti. Galit bandyt tos, kuriu vestuves rudeni - Vytautas 861603164. Jie groja dviese, bet jau iskalba pas zmogu... Ir dainuoja nerealiai gerai. Beje, bent jau tada jie uz 1 diena eme 800.
Tikiuosi, kuriai nors padejau smile.gif
Beje, man dar labai rekomendavo Dainius, bet musu diena jie taip pat uzimti verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Danas "Antraktas" @ 2006 04 21, 17:10)
Tesiog samprotavimas (NO COMMERCIALS!!!) Siulyciau, vistik nesivaikyti pigaus produkto, as suprantu, kad yra tam tikru regioniniu niuansu (jau jauciu kaip Egis (Sekunda) uzsipuols,- mat, sedi ten Vilniuje, tai nespresk apie visa Lietuva, ir as jo isanksto atsiprasau). BET, pagalvokit, jeigu kolektyvas ima pigiai, tai, MANO SUBJEKTYVIA nuomone,(pabrieziu) turetu reiksti, kad kolektyvas mazai investuoja i savo versla, o tai jau automatiskai mazina kokybe, kaip garso, taip ir pacio renginio kokybe. Rizikuoju buti padaugintas i suvenyrus, bet pasakysiu taip: As, ASMENISKAI, eikvodamas beveik visa savo laisva laika repertuarui, investuodamas visas imanomas lesas i sita versla, tikrai negrociau uz isvardintus auksciau pinigus. Cia jau turbut kazkoks savigarbos klausimas.

P.S. Mergaites, tik nepagalvokit kad esu kazkoks arogantiskas snobas, as kaip ir sakiau, esu cia stebetojo-konsultanto pozicijoje, tesiog, nesinori aiskinti kuom skiriasi mersas nuo opelio. (NOTHING PERSONAL) smile.gif

Is dalies tiesos yra. Bet kaip jau rase, zinomas vardas padeda paimti didelius pinigus
ax.gif O neisivaizduok kad investuodamas i "savo versla"daug pinigu busi geresnis uz kitus! blush2.gif Man asmeniskai jusu grupes muzika nepatiko cool.gif Nepaisant visu jusu idetu pinigu lotuliukas.gif Zinomas vardas dar nereiskia geros muzikos! mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Hestija @ 2006 04 22, 10:20)
Eitų, eitų  mirksiukas.gif

Paimtų ne daugiau 3 št. O šventė tai joooo... user posted image Tikrai gera būtų. Prisigertų, pašoktų užsilipęs ant stalo, paskui nuliptų, įkaltų paskutinę čierką, pasakytų išganinguosius žodžius: "O dabar, bl**, dainuokit patys!". Ir nulūžtų

pasakei lyg zinodama...
Atsakyti
QUOTE(amusante20 @ 2006 04 21, 14:59)
Mūsų muzikantai iš Kretingos.Tai todėl tikriausiai ir pigiau, nei dideliuose miestuose.

gal galėtum kontaktus parašyti? blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(lijo @ 2006 04 20, 10:59)
tuoj brūkštelsiu į AŽ  mirksiukas.gif

man irgi gal gali parašyt/ blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(aiskauda @ 2006 04 24, 13:17)
Is dalies tiesos yra. Bet kaip jau rase, zinomas vardas padeda paimti didelius pinigus
ax.gif  O neisivaizduok kad investuodamas i "savo versla"daug pinigu busi geresnis uz kitus! blush2.gif Man asmeniskai jusu grupes muzika nepatiko cool.gif  Nepaisant visu jusu idetu pinigu lotuliukas.gif  Zinomas vardas dar nereiskia geros muzikos! mirksiukas.gif

To Aiskauda

Siaip ir neturejau tokios iliuzijos, kad galim patikti visiems. Galu gale, issakiau savo SUBJEKTYVIA nuomone.

P.S. Dar karta primenu neisaukletoms mergaitems,- nesu su kuom nors is Jusu geres "Bruderschaft", todel neziurint i spragas issilavinime, prasyciau nesikreipti i mame "Tu". Aciu uz supratima.
Atsakyti
QUOTE(Danas "Antraktas" @ 2006 04 24, 13:26)
P.S. Dar karta primenu neisaukletoms mergaitems,- nesu su kuom nors is Jusu geres "Bruderschaft", todel neziurint i spragas issilavinime, prasyciau nesikreipti i mame "Tu". Aciu uz supratima.

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif .......... zmogui pagarbos pritruko lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif ......... gal tau labiau patiktu "JUSU DIDENYBE" .... didziosiomis raidemis, taip pagarbos daugiau ..... lotuliukas.gif lotuliukas.gif

QUOTE(Danas "Antraktas" @ 2006 04 24, 13:26)

lotuliukas.gif lotuliukas.gif ............ suprask kaip nori

beje tos spragos pas tave labai dideles ir neiseina i jas neziureti.. labai jau ryskios jos lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Saga: 24 balandžio 2006 - 14:37
ko jus Saga nesupratot? smile.gif jeigu kreipiesi "tu", reiskiasi turi issilavinime spragu...
Atsakyti
QUOTE(tinaa @ 2006 04 24, 14:43)
ko jus Saga nesupratot? smile.gif jeigu kreipiesi "tu", reiskiasi turi issilavinime spragu...

arba reikia nekreipti demesio i jo spragas issilavinime ir vadinti ji "JUS"..... lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Saga: 24 balandžio 2006 - 14:48