Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių muzikantai II

QUOTE(lotute @ 2006 04 20, 17:04)
nenoriu sutikti  schmoll.gif  schmoll.gif  schmoll.gif , viskas priklauso nuo kompanijos ir nuo pačių švenčiančiųjų  mirksiukas.gif

čia kaip pažiūrėsi tongue.gif rūškaną svečią geras muzikantas turi šansų išjudinti (toks jau jo darbas), o va atvirkščiai schmoll.gif be to, keistokokai atrodytų lotuliukas.gif
Atsakyti
o gal kam teko girdet muzikantus is Panevezio Stasys ir KO? du vyriokai ir moteriske....
Atsakyti
Palyginus pavadinimą ir kolektyvo sudėtį gaunasi, kad moteriškės vardas yra Stasys. Pirma mintis perskaičius.

Žinoma juokauju. Kolegos - nepykit. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sekunda @ 2006 04 21, 15:39)
Palyginus pavadinimą ir kolektyvo sudėtį gaunasi, kad moteriškės vardas yra Stasys. Pirma mintis perskaičius.

Žinoma juokauju. Kolegos - nepykit.  4u.gif

nu jo man irgi panasi mintis buvo kilusi biggrin.gif
Atsakyti
Tai va mes irgi susiradom muzikantus, už dvi dienas 800 lt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rudaakė @ 2006 04 20, 18:04)
teisingai, nuo kompanijos laaaaabai daug priklauso smile.gif Pas mane tai bus visa tokia jauna ir padukusi baliauninku kompanija, tai tikiuosi, kad sugebesim linksmintis net jei muzikantai bus biski pavepe  g.gif
Aisku tikiuosi, kad jie nebus pavepe  lotuliukas.gif

Įsiterpsiu:
Daug kas ir nuo kompanijos priklauso- sutinku, bet dažniausiai vestuvėse daug kas ir nuo muzikantų priklauso, nes daugumoje publika būna įvairi: nuo senimo iki jaunimo...
Mano vestuvės vyko pernai. Su muzikantų pasirinkimu- nelengva. Visų giriama grupė "Dainiai" buvo užimti, o daugiau ką pasirinkti- mėčiausi... doh.gif
Aišku bėgdama nuo vilko (buvau jau užsisakiusi vieną vyruką muzikantą), užšokau ant meškos pasirinkusi grupę Idilija doh.gif doh.gif doh.gif
Apie tai, kaip jie vestuves pravedė jau rašiau supermamoje, tik kitoje temoje (neatsimenu pavadinimo), kas nepasisekė, ar ko saugotis...

Mano reziume būtų: tai foto ir muzikantai yra svarbiausia vestuvėse...
Žiūrėkite būsimos nuotakos ką renkatės, nepasitikėkite vien tik viena/kita rekomendacija 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laimė: 21 balandžio 2006 - 14:54
QUOTE(amusante20 @ 2006 04 21, 15:47)

pigiai, mes uz 1 diena tiek mokesim..
Atsakyti
Labas dar kartą!

Gal kas nors galite parašyti naujų atsiliepimų apie vestuvių muzikantus - grupę "HOLAS" iš Kauno???

Kokie įspūdžiai, kaip groja, ar gerai veda vestuves? Ar likote patenkinti jų paslaugomis?

Būčiau labai dėkinga aciuks.gif aciuks.gif aciuks.gif aciuks.gif
Atsakyti
QUOTE(vinita @ 2006 04 21, 15:55)
pigiai, mes uz 1 diena tiek mokesim..

Mūsų muzikantai iš Kretingos.Tai todėl tikriausiai ir pigiau, nei dideliuose miestuose.
Atsakyti
Tesiog samprotavimas (NO COMMERCIALS!!!) Siulyciau, vistik nesivaikyti pigaus produkto, as suprantu, kad yra tam tikru regioniniu niuansu (jau jauciu kaip Egis (Sekunda) uzsipuols,- mat, sedi ten Vilniuje, tai nespresk apie visa Lietuva, ir as jo isanksto atsiprasau). BET, pagalvokit, jeigu kolektyvas ima pigiai, tai, MANO SUBJEKTYVIA nuomone,(pabrieziu) turetu reiksti, kad kolektyvas mazai investuoja i savo versla, o tai jau automatiskai mazina kokybe, kaip garso, taip ir pacio renginio kokybe. Rizikuoju buti padaugintas i suvenyrus, bet pasakysiu taip: As, ASMENISKAI, eikvodamas beveik visa savo laisva laika repertuarui, investuodamas visas imanomas lesas i sita versla, tikrai negrociau uz isvardintus auksciau pinigus. Cia jau turbut kazkoks savigarbos klausimas.

P.S. Mergaites, tik nepagalvokit kad esu kazkoks arogantiskas snobas, as kaip ir sakiau, esu cia stebetojo-konsultanto pozicijoje, tesiog, nesinori aiskinti kuom skiriasi mersas nuo opelio. (NOTHING PERSONAL) smile.gif
Atsakyti
QUOTE(amusante20 @ 2006 04 21, 16:47)

tikrai kad papigiai.... As uz dvi dienas iki 1500 mokesiu
Atsakyti
[quote=Danas "Antraktas",2006 04 21, 18:10]
Tesiog samprotavimas (NO COMMERCIALS!!!) Siulyciau, vistik nesivaikyti pigaus produkto, as suprantu, kad yra tam tikru regioniniu niuansu (jau jauciu kaip Egis (Sekunda) uzsipuols,- mat, sedi ten Vilniuje, tai nespresk apie visa Lietuva, ir as jo isanksto atsiprasau). BET, pagalvokit, jeigu kolektyvas ima pigiai, tai, MANO SUBJEKTYVIA nuomone,(pabrieziu) turetu reiksti, kad kolektyvas mazai investuoja i savo versla, o tai jau automatiskai mazina kokybe, kaip garso, taip ir pacio renginio kokybe. Rizikuoju buti padaugintas i suvenyrus, bet pasakysiu taip: As, ASMENISKAI, eikvodamas beveik visa savo laisva laika repertuarui, investuodamas visas imanomas lesas i sita versla, tikrai negrociau uz isvardintus auksciau pinigus. Cia jau turbut kazkoks savigarbos klausimas

Dėja... čia taisyklė "skūpas moka du kartus negalioja" g.gif O kad kuo įžymesnis kolektyvo pavadinimas, tuo sumelė didesnė, manau sutiktų daugelis
g.gif Jei ieškosit, tai ir rasit sau priimtinesnį variantą...
Atsakyti