Mergaites, galiu pasakyti tik tiek, svarbiausia kad muzikantai butu labai linksmu zmoguciai, tada vestuves bus super pas mus muzikantai buvo pazystami, ir super linksmii zmoguciai, tai nebuvo kada liudet, ar tyliai sedet ir nieko neveikt...
LIJO PASIDALINK, is kur tavo muziantai, gal kontaktus galetum duoti?
Nu, atrodo, kad turiu muzikantus.... Kita savaite planuoju susitikt. Nezianu kaip jie veselioja, bet pasirinkimas tai 0, tai, kaip sakant, bijau paleist ka radau Nes ir pazistami grojejai jau nebeturi ka rekomenduot....
Sekmes dar ieskancioms !
Sekmes dar ieskancioms !
QUOTE(sonatos @ 2006 04 20, 11:30)
LIJO PASIDALINK, is kur tavo muziantai, gal kontaktus galetum duoti?
tuoj brūkštelsiu į AŽ
QUOTE(garbanėlė @ 2006 04 19, 15:40)
Sveikutes! Esu naujoke. Sia vasara isteku ir turiu problemele su muzikantais. Labai ilgai ju neradau, o dabar vienus lyg ir susiradom, taciau nieko apie siuos muzikantus nesu girdejus... Todel noriu paprasyti jusu pagalbos gal kartais ka nors zinot apie "Vizita" is Alytaus. Mes su jais jau kalbejom ir jie sutiko pas mus grot, taciau noretusi isgirsti kokie yra atsiliepimai
Buciau labai labai dekinga
Buciau labai labai dekinga
sveika,
mano pazistama buvo siais metais vestuvese, kur grojo vizitas. jei tai jie patiko, bet as asmeniskai nezinau. pati isteku rugseji, bet dar muzikantu neturiu. gal gali parasyti grupes vizito telefono numeri. ir kiek jie kainuoja?
QUOTE(waidoolka_ @ 2006 04 19, 16:58)
Mergaites, galiu pasakyti tik tiek, svarbiausia kad muzikantai butu labai linksmu zmoguciai, tada vestuves bus super pas mus muzikantai buvo pazystami, ir super linksmii zmoguciai, tai nebuvo kada liudet, ar tyliai sedet ir nieko neveikt...
nenoriu sutikti , viskas priklauso nuo kompanijos ir nuo pačių švenčiančiųjų
QUOTE(lotute @ 2006 04 20, 17:04)
pritariu
QUOTE(lotute @ 2006 04 20, 15:04)
manau ir muzikantai turi daug reikmes, bet aisku ir vestuviu dalyviai!
teisingai, nuo kompanijos laaaaabai daug priklauso Pas mane tai bus visa tokia jauna ir padukusi baliauninku kompanija, tai tikiuosi, kad sugebesim linksmintis net jei muzikantai bus biski pavepe
Aisku tikiuosi, kad jie nebus pavepe
Aisku tikiuosi, kad jie nebus pavepe
as tai baigiu plaukus nusirauti, nerandu muzikantu Vilniuje padekit kas nors!!! reikia, kad dainuotu lietuviskai ir rusiskai...Labai norejau , kad dainuotu "Antraktas", bet jie uzimti mano dienai.......................
QUOTE(helena @ 2006 04 21, 11:08)
as tai baigiu plaukus nusirauti, nerandu muzikantu Vilniuje padekit kas nors!!! reikia, kad dainuotu lietuviskai ir rusiskai...Labai norejau , kad dainuotu "Antraktas", bet jie uzimti mano dienai.......................
pasiskaityk ankstesnes temas ir postus, tikrai is tokio pasirinkimo ka nors rasi