tai nejaugi niekas nezino muzikantu Klaipedoje
QUOTE(sekunda @ 2006 04 06, 05:55)
Galiu rekomenduoti
Raimundas (baras Medinava) 8-687-93553
Kęstutis (dabar nežinau, anksčiau HBH JUOZAS) 8-687-00913
Ar groja vestuvese antrieji nežinau? Abu kolektyvai šaunūs, groja įvairią muziką, uzgroja karts nuo karto saksu.
p.s. nuo kolegos Egidijaus
Raimundas (baras Medinava) 8-687-93553
Kęstutis (dabar nežinau, anksčiau HBH JUOZAS) 8-687-00913
Ar groja vestuvese antrieji nežinau? Abu kolektyvai šaunūs, groja įvairią muziką, uzgroja karts nuo karto saksu.
p.s. nuo kolegos Egidijaus
bet kazin ar rugpjuti laisvi
QUOTE(tindi @ 2006 04 03, 19:41)
skaiciau skaiciau bet taip ir neradau kontaktu kokiu nors muzikantu klaipedoje gal zinot kas gerus muzikantus
As buvau vestuvese kur grojo toks Antanas (apie 50m) is klaipedos su jauna mergicka,tai fajnai.Repertuaras labai platus,nes jis groja senesnius slagerius,o mergina tai isvis super-ir lietuviska estrada,uzsienietisku,ir country,ir kaip pritariamas vokalas. Na jie dviese dviem balsais dainuoja.Muzikantas dar bajeriu kokiu pasako.Tiesa,dar islydi jaunuosius su akordeonu,na,saxu negroja,bet patrimituoja! Ir jei as nesuklydau,tai vakaras apie 8 val - 700lt,geras, ania? o antra diena tai jau tartis reikia. Zodziu,man patiko tai,kad platus repertuaras,ir jaunimui geraj,ir vyresniems. Nzn,gal dar kas nors esat ka apie juos girdeje...
Oho kelias dienas nepaskaitinėjau šios temelės, o čia toookie smagumynai vyksta!
Pasakysiu ir aš savo numonę:
Aš kaip neesu prfesionalė šioje - muzikos srityje ir muzikos man pakanka iš radijo ir keliolikos kompaktų, tai man svarbiausia, kad muzikantai labai žiauriai nenusidainuotų ( na kad aš nesuprasčiau, kad jie pjauna pro šoną) ir būtų nerealiai linksmi ir užvedantys!
QUOTE(solo @ 2006 04 06, 14:49)
As buvau vestuvese kur grojo toks Antanas (apie 50m) is klaipedos su jauna mergicka,tai fajnai.Repertuaras labai platus,nes jis groja senesnius slagerius,o mergina tai isvis super-ir lietuviska estrada,uzsienietisku,ir country,ir kaip pritariamas vokalas. Na jie dviese dviem balsais dainuoja.Muzikantas dar bajeriu kokiu pasako.Tiesa,dar islydi jaunuosius su akordeonu,na,saxu negroja,bet patrimituoja! Ir jei as nesuklydau,tai vakaras apie 8 val - 700lt,geras, ania? o antra diena tai jau tartis reikia. Zodziu,man patiko tai,kad platus repertuaras,ir jaunimui geraj,ir vyresniems. Nzn,gal dar kas nors esat ka apie juos girdeje...
gal zinai ju kontaktus?
QUOTE(Pingvinukas @ 2006 04 05, 11:34)
Labas!
Gal kas nors galite parašyti naujų atsiliepimų apie vestuvių muzikantus - grupę "HOLAS" iš Kauno???
Kokie įspūdžiai, kaip groja, ar gerai veda vestuves? Ar likote patenkinti jų paslaugomis?
Būčiau labai dėkinga
Gal kas nors galite parašyti naujų atsiliepimų apie vestuvių muzikantus - grupę "HOLAS" iš Kauno???
Kokie įspūdžiai, kaip groja, ar gerai veda vestuves? Ar likote patenkinti jų paslaugomis?
Būčiau labai dėkinga
GAL ATSIRAS KAS NORS, KAS PAPASAKOTŲ APIE GRUPĘ "HOLAS".
o ka manot, jei nebutu muzikantu..? paprastai grotu magelis ir tiek, o liudininkai pravestu.. mes kaip studentai norim kuo pigiau prasisukt, o ir per velai sumastem apie muzikantus..
Papildyta:
atsiprasau, ne magelis, o visas centras su didelem kolonelem
Papildyta:
QUOTE(alina_nr_1 @ 2006 04 09, 00:12)
o ka manot, jei nebutu muzikantu..? paprastai grotu magelis ir tiek, o liudininkai pravestu.. mes kaip studentai norim kuo pigiau prasisukt, o ir per velai sumastem apie muzikantus..
Papildyta:
Papildyta:
na centras su gyva muzika visai nelyginama , pasidairykit gal nors vienai dienai koki viena muzikanta rastumet dar Tikrai visai kita atmosfera buna. Buvau vienose vestuvėse be muzikantų, tai atrode kaip eilinis baliu. Dar gerai pagalvokit kad netektų vėliau gailėtis