Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių muzikantai II

g.gif tai nejaugi niekas nezino muzikantu Klaipedoje g.gif
Atsakyti
Galiu rekomenduoti

Raimundas (baras Medinava) 8-687-93553
Kęstutis (dabar nežinau, anksčiau HBH JUOZAS) 8-687-00913

Ar groja vestuvese antrieji nežinau? Abu kolektyvai šaunūs, groja įvairią muziką, uzgroja karts nuo karto saksu.

p.s. nuo kolegos Egidijaus ax.gif
Atsakyti
Sveikuciai, gal kas kėlė vestuves Utenos ar Moletų krašte ir žino gerai atliekančių savo darbą muzikantų koordinates?
Galiet rašyti į A.Ž.
Būsiu labai dėkinga 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sekunda @ 2006 04 06, 05:55)
Galiu rekomenduoti

Raimundas (baras Medinava) 8-687-93553
Kęstutis (dabar nežinau, anksčiau HBH JUOZAS) 8-687-00913

Ar groja  vestuvese antrieji nežinau? Abu kolektyvai šaunūs, groja įvairią muziką, uzgroja karts nuo karto saksu.

p.s. nuo kolegos Egidijaus  ax.gif

bet kazin ar rugpjuti laisvi g.gif
Atsakyti
QUOTE(tindi @ 2006 04 03, 19:41)
skaiciau skaiciau bet taip ir neradau kontaktu kokiu nors muzikantu klaipedoje verysad.gif gal zinot kas gerus muzikantus ax.gif

As buvau vestuvese kur grojo toks Antanas (apie 50m) is klaipedos su jauna mergicka,tai fajnai.Repertuaras labai platus,nes jis groja senesnius slagerius,o mergina tai isvis super-ir lietuviska estrada,uzsienietisku,ir country,ir kaip pritariamas vokalas. Na jie dviese dviem balsais dainuoja.Muzikantas dar bajeriu kokiu pasako.Tiesa,dar islydi jaunuosius su akordeonu,na,saxu negroja,bet patrimituoja! bigsmile.gif Ir jei as nesuklydau,tai vakaras apie 8 val - 700lt,geras, ania? thumbup.gif o antra diena tai jau tartis reikia. Zodziu,man patiko tai,kad platus repertuaras,ir jaunimui geraj,ir vyresniems. Nzn,gal dar kas nors esat ka apie juos girdeje...
Atsakyti
lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Oho kelias dienas nepaskaitinėjau šios temelės, o čia toookie smagumynai vyksta!
Pasakysiu ir aš savo numonę:
Aš kaip neesu prfesionalė šioje - muzikos srityje ir muzikos man pakanka iš radijo ir keliolikos kompaktų, tai man svarbiausia, kad muzikantai labai žiauriai nenusidainuotų ( na kad aš nesuprasčiau, kad jie pjauna pro šoną) ir būtų nerealiai linksmi ir užvedantys!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo majami: 06 balandžio 2006 - 21:40
QUOTE(solo @ 2006 04 06, 14:49)
As buvau vestuvese kur grojo toks Antanas (apie 50m) is klaipedos su jauna mergicka,tai fajnai.Repertuaras labai platus,nes jis groja senesnius slagerius,o mergina tai isvis super-ir lietuviska estrada,uzsienietisku,ir country,ir kaip pritariamas vokalas. Na jie dviese dviem balsais dainuoja.Muzikantas dar bajeriu kokiu pasako.Tiesa,dar islydi jaunuosius su akordeonu,na,saxu negroja,bet patrimituoja!  bigsmile.gif  Ir jei as nesuklydau,tai vakaras apie 8 val - 700lt,geras, ania?  thumbup.gif  o antra diena tai jau tartis reikia.  Zodziu,man patiko tai,kad platus repertuaras,ir jaunimui geraj,ir vyresniems. Nzn,gal dar kas nors esat ka apie juos girdeje...

gal zinai ju kontaktus? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Pingvinukas @ 2006 04 05, 11:34)
Labas! wink.gif wink.gif wink.gif

Gal kas nors galite parašyti naujų atsiliepimų apie vestuvių muzikantus - grupę "HOLAS" iš Kauno???

Kokie įspūdžiai, kaip groja, ar gerai veda vestuves? Ar likote patenkinti jų paslaugomis?

Būčiau labai dėkinga smile.gif smile.gif smile.gif

GAL ATSIRAS KAS NORS, KAS PAPASAKOTŲ APIE GRUPĘ "HOLAS".

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Atsakyti
QUOTE(tindi @ 2006 04 06, 22:02)
gal zinai ju kontaktus? smile.gif

+37068433322-antanas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(solo @ 2006 04 07, 07:58)
+37068433322-antanas smile.gif

Aciu 4u.gif
Atsakyti
o ka manot, jei nebutu muzikantu..? paprastai grotu magelis ir tiek, o liudininkai pravestu.. mes kaip studentai norim kuo pigiau prasisukt, o ir per velai sumastem apie muzikantus.. blush2.gif
Papildyta:
atsiprasau, ne magelis, o visas centras su didelem kolonelem biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(alina_nr_1 @ 2006 04 09, 00:12)
o ka manot, jei nebutu muzikantu..? paprastai grotu magelis ir tiek, o liudininkai pravestu.. mes kaip studentai norim kuo pigiau prasisukt, o ir per velai sumastem apie muzikantus.. blush2.gif
Papildyta:
atsiprasau, ne magelis, o visas centras su didelem kolonelem biggrin.gif

na centras su gyva muzika visai nelyginama g.gif , pasidairykit gal nors vienai dienai koki viena muzikanta rastumet dar g.gif Tikrai visai kita atmosfera buna. Buvau vienose vestuvėse be muzikantų, tai atrode kaip eilinis baliu. Dar gerai pagalvokit kad netektų vėliau gailėtis mirksiukas.gif
Atsakyti