O as visai palaikau muzikantus kurie cia pasisako, mums nuo to tik geriau ir lengviau rinktis...
Pamascius, gal ir gerai, kai zinai, su kuo forume sneki......
...nes visur apsimeteliu pilna....
....kaip ir gydytoju skyrelyje, kur vieni ant kitu pamazgas pilsto, prisidenge svetimais vardais.....
...nes visur apsimeteliu pilna....
....kaip ir gydytoju skyrelyje, kur vieni ant kitu pamazgas pilsto, prisidenge svetimais vardais.....
QUOTE(Bella @ 2006 03 31, 01:45)
lijo, šiek tiek sumaišei temas Muzikantų asmeninio gyvenimo nereikėtų čia aptarinėti
tai jau net nebenutuokiu tada apie ką ir kur galima šnekėt nei vardų, nei pavardžių neįvardijau, nieko neįžeidžiau ir nekaltinau, tik paguodos žodžio paprašiau... tas parašymas reiškė ne ką kitą, o tai, kad muzikantė negalės dalyvauti mano vestuvėse kur ir kas čia blogai?
Merginos, turiu tokią problemėle , kai kažkada kai nebuvo dar kalbos apie vestuves, "vienkiemio" sodyboje prie Kretingos leidau šeštadienio vakarą, ir tada grojo nerealūs muzikantai, man labai patiko, nei vienas nesėdėjo, visi judino savo užpakaliukus visi taip gyrė, taip gyrė, dar tada pasamprotavau: kaip faina būtų jei grotų mano vestuvėse, tik deje nei tel.Nr. nei vardų, nei iš kur jie nežinau 2 vyrukai, apie 25-28 m., klausiu iš čia forume lapsiankančių muzikantų, gal atpažįstate savo kolegas
Sveiki visi. Nors šitą puslapiuką paskaitau kelis kartus į dieną, žinučių atžvilgiu esu vis dar naujokė. Ir taip yra todėl, kad dažniausiai esu tik stebėtoja. Kažkaip keistai kai kurios iš jūsų čia dėliojat mintis. Turit du muzikantus savo forume, kuriuos galit išnaudoti iki paskutinio siūlo informacijos atžvilgiu Galit klausti, tartis, prašyti pagalbos ieškant ir t.t. O ką jūs darot? Vis ieškot priekabių. O kalbant apie intelektą reikėtų būti labai atsargioms. Nemačiau čia nė vienos žinutės iš vyrukų pusės pagal kurią galėtumėt teisti. Ir niekada nežinosi kas sėdi antrame laido gale: pirmokas ar mokytojas, todėl gerbti reikėtų pasistengti visus.
Tikiuosi jūsų vaikinai nepabėgs ir galėsite sėkmingai konsultuotis su jais !
Visoms linkiu didelės sėkmės tvarkant muzikinius vestuvių reikalus!
Visoms linkiu didelės sėkmės tvarkant muzikinius vestuvių reikalus!
ale ot visiems viskas uzkimba..nepatinka nerguokit i tam tikrus pasisakymus..dabar vieni moko taip, kiti anaip, treciai vel kas..
tiesiopg ateinam visi cia skirtingais tikslais....nu tai ir ieskomim kam ko reik...
tiesiopg ateinam visi cia skirtingais tikslais....nu tai ir ieskomim kam ko reik...
nepyk Žvaigždele, bet kalba tavo kaip suinteresuoto asmens
QUOTE(Žvaigždelė @ 2006 03 31, 17:02)
nesuprantu kokios cia dideles ju konsultacijos reikia, kazkodel labai sekmingai rinkomes muzikantus ir iki ju pasirodymo, tik visos laimingos, o ne piuktos kaip dabar. as asmeniskai jei jausciaus nepageidaujama forume, tai ir nosies nekisciau
QUOTE(lijo @ 2006 03 31, 22:29)
nepyk Žvaigždele, bet kalba tavo kaip suinteresuoto asmens
kazko ir man taip atrodo
jola, o tu negali vel nuvaziuot i ta vienkiemi ir pasiklausti? manau realiausias budas juos surasti butu
QUOTE(krista# @ 2006 04 01, 19:23)
nesuprantu kokios cia dideles ju konsultacijos reikia, kazkodel labai sekmingai rinkomes muzikantus ir iki ju pasirodymo, tik visos laimingos, o ne piuktos kaip dabar. as asmeniskai jei jausciaus nepageidaujama forume, tai ir nosies nekisciau
kazko ir man taip atrodo
jola, o tu negali vel nuvaziuot i ta vienkiemi ir pasiklausti? manau realiausias budas juos surasti butu
kazko ir man taip atrodo
Galiu aišku nuvažiuoti, bet aš juos girdėjau prieš 1,5 m. apytiksliai, per tą laiką muzikantų ten milijonai pasikeitė ir ką sakysiu nuvažiavus ? "aaaaaa, gal žinot muzikantus kurie grojo prieš 1,5 m. ?
norsss, ko nepadarysi vardan vestuvių
Sveikos,
Turiu tokį mažutį klausimuką
Gal teko girdėti grojant vestuvių muzikantus "Grašis".
Jei ką girdėjot pasidalinkit ir su manim
Turiu tokį mažutį klausimuką
Gal teko girdėti grojant vestuvių muzikantus "Grašis".
Jei ką girdėjot pasidalinkit ir su manim
QUOTE(jola24 @ 2006 04 01, 13:26)
Galiu aišku nuvažiuoti, bet aš juos girdėjau prieš 1,5 m. apytiksliai, per tą laiką muzikantų ten milijonai pasikeitė ir ką sakysiu nuvažiavus ? "aaaaaa, gal žinot muzikantus kurie grojo prieš 1,5 m. ?
as tai nuvaziuociau, pusantru metu ne tiek ir daug ir tokiose vietose (kaip suprantu ten kokia kavine ar restoranas) dazniausiai jie turi kelis zmones kur groja ir tikrai manau kur nors uzsirase bus.
sekmes
QUOTE(krista# @ 2006 04 01, 17:13)
as tai nuvaziuociau, pusantru metu ne tiek ir daug ir tokiose vietose (kaip suprantu ten kokia kavine ar restoranas) dazniausiai jie turi kelis zmones kur groja ir tikrai manau kur nors uzsirase bus.
sekmes
sekmes
Pritariu , paziurejau, kad tu is KLP, sok i masinyte , pusvalandukas ir tu vietoj. Tikrai rasi kazka, kas tures ju kontaktus.