Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių muzikantai II

O as visai palaikau muzikantus kurie cia pasisako, mums nuo to tik geriau ir lengviau rinktis... biggrin.gif
Atsakyti
Pamascius, gal ir gerai, kai zinai, su kuo forume sneki......
...nes visur apsimeteliu pilna....
....kaip ir gydytoju skyrelyje, kur vieni ant kitu pamazgas pilsto, prisidenge svetimais vardais.....
Atsakyti
QUOTE(Bella @ 2006 03 31, 01:45)
lijo, šiek tiek sumaišei temas g.gif  Muzikantų asmeninio gyvenimo nereikėtų čia aptarinėti  schmoll.gif

tai jau net nebenutuokiu tada apie ką ir kur galima šnekėt blink.gif nei vardų, nei pavardžių neįvardijau, nieko neįžeidžiau ir nekaltinau, tik paguodos žodžio paprašiau... tas parašymas reiškė ne ką kitą, o tai, kad muzikantė negalės dalyvauti mano vestuvėse unsure.gif kur ir kas čia blogai?
Atsakyti
Merginos, turiu tokią problemėle doh.gif , kai kažkada kai nebuvo dar kalbos apie vestuves, "vienkiemio" sodyboje prie Kretingos leidau šeštadienio vakarą, ir tada grojo nerealūs muzikantai, man labai patiko, nei vienas nesėdėjo, visi judino savo užpakaliukus biggrin.gif visi taip gyrė, taip gyrė, dar tada pasamprotavau: kaip faina būtų jei grotų mano vestuvėse, tik deje nei tel.Nr. nei vardų, nei iš kur jie nežinau verysad.gif 2 vyrukai, apie 25-28 m., klausiu iš čia forume lapsiankančių muzikantų, gal atpažįstate savo kolegas sad.gif
Atsakyti
Sveiki visi. Nors šitą puslapiuką paskaitau kelis kartus į dieną, žinučių atžvilgiu esu vis dar naujokė. Ir taip yra todėl, kad dažniausiai esu tik stebėtoja. Kažkaip keistai kai kurios iš jūsų čia dėliojat mintis. Turit du muzikantus savo forume, kuriuos galit išnaudoti iki paskutinio siūlo informacijos atžvilgiu smile.gif Galit klausti, tartis, prašyti pagalbos ieškant ir t.t. O ką jūs darot? Vis ieškot priekabių. O kalbant apie intelektą reikėtų būti labai atsargioms. Nemačiau čia nė vienos žinutės iš vyrukų pusės pagal kurią galėtumėt teisti. Ir niekada nežinosi kas sėdi antrame laido gale: pirmokas ar mokytojas, todėl gerbti reikėtų pasistengti visus.

Tikiuosi jūsų vaikinai nepabėgs ir galėsite sėkmingai konsultuotis su jais biggrin.gif !

Visoms linkiu didelės sėkmės tvarkant muzikinius vestuvių reikalus! drinks_cheers.gif
Atsakyti
ale ot visiems viskas uzkimba..nepatinka nerguokit i tam tikrus pasisakymus..dabar vieni moko taip, kiti anaip, treciai vel kas..

tiesiopg ateinam visi cia skirtingais tikslais....nu tai ir ieskomim kam ko reik...
Atsakyti
nepyk Žvaigždele, bet kalba tavo kaip suinteresuoto asmens mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Žvaigždelė @ 2006 03 31, 17:02)
Tikiuosi jūsų vaikinai nepabėgs ir galėsite sėkmingai konsultuotis su jais  biggrin.gif  !

nesuprantu kokios cia dideles ju konsultacijos reikia, kazkodel labai sekmingai rinkomes muzikantus ir iki ju pasirodymo, tik visos laimingos, o ne piuktos kaip dabar. as asmeniskai jei jausciaus nepageidaujama forume, tai ir nosies nekisciau

QUOTE(lijo @ 2006 03 31, 22:29)
nepyk Žvaigždele, bet kalba tavo kaip suinteresuoto asmens  mirksiukas.gif 

drinks_cheers.gif kazko ir man taip atrodo

jola, o tu negali vel nuvaziuot i ta vienkiemi ir pasiklausti? manau realiausias budas juos surasti butu
Atsakyti
QUOTE(krista# @ 2006 04 01, 19:23)
nesuprantu kokios cia dideles ju konsultacijos reikia, kazkodel labai sekmingai rinkomes muzikantus ir iki ju pasirodymo, tik visos laimingos, o ne piuktos kaip dabar. as asmeniskai jei jausciaus nepageidaujama forume, tai ir nosies nekisciau
drinks_cheers.gif  kazko ir man taip atrodo
jola, o tu negali vel nuvaziuot i ta vienkiemi ir pasiklausti? manau realiausias budas juos surasti butu

Galiu aišku nuvažiuoti, bet aš juos girdėjau prieš 1,5 m. apytiksliai, per tą laiką muzikantų ten milijonai pasikeitė schmoll.gif ir ką sakysiu nuvažiavus ? "aaaaaa, gal žinot muzikantus kurie grojo prieš 1,5 m. ? biggrin.gif
norsss, ko nepadarysi vardan vestuvių ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jola24: 01 balandžio 2006 - 14:28
Sveikos,

Turiu tokį mažutį klausimuką 4u.gif
Gal teko girdėti grojant vestuvių muzikantus "Grašis".

Jei ką girdėjot pasidalinkit ir su manim smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jola24 @ 2006 04 01, 13:26)
Galiu aišku nuvažiuoti, bet aš juos girdėjau prieš 1,5 m. apytiksliai, per tą laiką muzikantų ten milijonai pasikeitė  schmoll.gif  ir ką sakysiu nuvažiavus ? "aaaaaa, gal žinot muzikantus  kurie grojo prieš 1,5 m. ?  biggrin.gif
norsss, ko nepadarysi vardan vestuvių  ax.gif

as tai nuvaziuociau, pusantru metu ne tiek ir daug ir tokiose vietose (kaip suprantu ten kokia kavine ar restoranas) dazniausiai jie turi kelis zmones kur groja ir tikrai manau kur nors uzsirase bus.
sekmes
Atsakyti
QUOTE(krista# @ 2006 04 01, 17:13)
as tai nuvaziuociau, pusantru metu ne tiek ir daug ir tokiose vietose (kaip suprantu ten kokia kavine ar restoranas) dazniausiai jie turi kelis zmones kur groja ir tikrai manau kur nors uzsirase bus.
sekmes

Pritariu drinks_cheers.gif , paziurejau, kad tu is KLP, sok i masinyte , pusvalandukas ir tu vietoj. Tikrai rasi kazka, kas tures ju kontaktus.
Atsakyti