Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių muzikantai II

[quote=sekunda,2006 03 30, 14:19]
Tikrai nemanau kad yra blogai stebėti tą patį dalyką iš kitos pusės. Taip kartais gali sužinoti ko nežinai.

Danui,
mano kaip kolegos patarimas nesigilink į smulkmenas. Kiekvienas dirbkim savo darba ir bus viskas čiki. Kam ko reiks atsirinks patys, forume savo pranašumo prieš kitus neįmanoma įrodyti.

Visoms dalyvaujančioms diskusijose ir ieškančioms patariu mažiau nervintis, gerai maitintis ir mažiau dėmesio kreipti į nepatinkančią Jums nuomonę.

Atsipalaiduokim ponai ir ponios.
Papildyta:
Beje paklausinejau tarp kolegų dėl MG kontaktų:

taigi, ir atsipalaiduokit ponai biggrin.gif ir siulau nepamirsti kam ir kokiu tikslu skirtas sis forumas...
Atsakyti
Baikit cia pyktis tema juk ne tam skirta, per az riekites 4u.gif
Atsakyti
Kažkaip atrodo kad bent jau ašai nesirieju. g.gif

Netgi naudingų patarimų ir kontaktų padalinu.
Manau pats laikas tapti forumo stebėtoju.

Visiems sėkmės ir gerų vestuvių!!! drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(sekunda @ 2006 03 30, 14:33)
Kažkaip atrodo kad bent jau ašai nesirieju.  g.gif

Bent jau mano pasisakymas buvo skirtas ne Jums.
Atsakyti
QUOTE(liepacka @ 2006 03 30, 06:50)
laba katyteee ir ausrytia,

o gal jus zinot telefono numeri MG. man tai jie gal ir nieko. maniskis tai nori vienu tokiu tevo ir sunaus, kuriuos girdejom vienam baliuj. bet man nelabai jie. teks gal burtus traukti tada.
O kaip MG veda vestuves? ar moka sneketi? kaip bendrauja?

parasiau tau viska i az!
QUOTE(krista# @ 2006 03 30, 11:24)
drinks_cheers.gif  gerai, kad ir mano nesilanko, nes bijau, kad pasiskaicius ju pasisakymu dar tektu atsisakyti ir kitu ieskoti
thumbup.gif pritariu sagai ir manau, kad dauguma pritartu, vistik sis forumas yra nuotakoms, o ne muzikantams.o repeticijoms danai, mazai laiko turbut lieka, nes gi forumas tau labai idomus ir forume dalyvaujat gan aktyviai, gaila, kad tik apie muzikantus smile.gif  kitu turbut neidomus

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif

Atsakyti
QUOTE(sekunda @ 2006 03 30, 14:33)
Kažkaip atrodo kad bent jau ašai nesirieju.  g.gif

pačiam jokių pretenzijų mirksiukas.gif
Atsakyti
Ačiū.
Atsakyti
tai kad nėr už ką smile.gif džiaugiuosi, kad stresuodama dar galiu kažkam pamirksėti smile.gif... mano smuikininkė... pastojo
Atsakyti
Šitoj vietoj padėt niekuo negaliu.
Smuiku negroju.
Atsakyti
niu tiesiog smagumynu tema... gal reiktu judu gerb broliukai dobiliukai (danai, sekunda) perkelti i kokia nauja tema konsultacijose smile.gif : "muzikantu konsultacijos" gal tas jusu darbas, kartais ir i nauda cia iseina, taciau kazkaip forumo esme naikina... net nzn. sita tema kaip nesava nuo tada kai atsiradot... ir pokytis nemanau, kad i gera...
o ir siaip, nepaisant, pasaket jus ka konfliktisko ar ne, gyretes ar nesigyret... bet man asliskai zvelgiant (jau turiu muzikantus) tai krenta jusu ivaizdis akyse... nu nesinori kazkaip diskutuoti su kazkuo apie muzika gera/negera o po to savo vestuvem samdyt... ne i reklama manau vyrai cia jums iseina, gal net antireklama...

o del to gerimo, mes cia dauguma vieni kitus tu vadinam, todel, kad esam lygus visi... visi esam dideli internetiniai nuliai, o vien del to, kad jusu nike jusu profesija, ar avatare matos, kad galbut esam uz mane daug daug vyresnis kazkaip pagarba neatsiranda... niekas gi nesam tikras, kas is musu 90mete bobute, kas 9metis pyplys.

o ir del intelekto... atleiskit, bet is to kiekio zinucio ir ju turinio, dar intelekto jusu nustatyti neiseina... o pavartotos technines, mokslines savokos to neitakoja... cia internetas (jauciu kartojuos), pagarba reikia nusipelnyti, ateini su svariu lapu budamas nulis, o pagarba, ivaizdi, gal net nuomone apie intelekta uzsidirbi vietoj...
Atsakyti
QUOTE(lijo @ 2006 03 30, 16:57)
tai kad nėr už ką  smile.gif džiaugiuosi, kad stresuodama dar galiu kažkam pamirksėti  smile.gif... mano smuikininkė... pastojo

lijo, šiek tiek sumaišei temas g.gif Muzikantų asmeninio gyvenimo nereikėtų čia aptarinėti schmoll.gif
Atsakyti
To mikepodukofke:

Čia dalyvaudamas tikrai neieskau darbo. Pasikartosiu, paprasčiausiai įdomu sužinoti ir padiskutuoti ko tikisi užsakovai iš muzikantų. Sužinojęs galėsiu įvertinti save, savo darbą, sužinoti ką jame reikia keisti ar tobulinti.

Jei Jūsų nuomone tai off topic'as prašau labai jau neteisti.

Tai paskutinė mano vieša žinutė šiame forume. Hau! schmoll.gif
Papildyta:
Ir keista, kad formuojama nuomonė, kad muzikantai negali dalyvauti forumo skiltyje kuri vadinasi "Vestuvių muzikantai". bigsmile.gif
Atsakyti