Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių muzikantai II

Jei labai reikia - galiu pabandyti gauti MG telefona.
Beje jie vasaromis grodavo anksčiua Šventojoje, Titanike.
Atsakyti
QUOTE(Danas "Antraktas" @ 2006 03 30, 08:39)
To Saga, prasyciau vistik tolerancijos, ir vengti nenormatyvines leksikos. Nematau kol kas nei vienos priezasties del savo "pasis......". Dauguma musu tautieciu labai keistai suvokia demokratijos principus verysad.gif

o as matau labai daug priezasciu (del pasis...) wink.gif.... beje prie ko cia demokratija? blink.gif blink.gif .......... niekas tau nedraudzia cia girtis........ girkis kiek nori biggrin.gif biggrin.gif ........ tik skaitant tavo pagiras marke toli grazu nekyla o krinta (mano akyse) ..... reklama reikalinga, sutinku..... bet ir kuklumas nekenkia, leisk pasisakyti tiems kurie tave girdejo ir pas ka tu grojai ..... beje rekomendacijos nesalisku asmenu paprastai buna daaaaug veiksmingesnes uz tavo pacio cia putimasi.....

o del nenormatyvines leksikos.... ka zinau, nenaudoju keiksmazodziu..... zodis lietuviskas geriausiai apibudinantis situacija (tavo atzvilgiu) wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Saga: 30 kovo 2006 - 09:20
To Saga, prminkite man, kada su Jumis esame gere "Bruderschaft"? Girtis ir reklamuotis neturiu JOKIO tikslo, nes mano grafikas sustatytas pusei metu i prieki, taip kad naudos man jokios, landzioju po sita foruma, nes jis idomus, ir tiek. Manau kad Saga piktina kitas dalykas,- kaip cia muzikantas isdryso tureti savigarbos, intelekto, ir dar atvirai ginti savo pozicijas?!!! As ginu (ir ginsiu) muzikanto amata kaip toki. Noreciau priminti, kad reikia maziausiai 10 metu pakloti tam, kad tapti muzikantu, investuoti i aparatura kokius 60-70 tukst.(kas pora metu), skirti beveik visa savo laisva laika medziagos perziurai, repeticijoms. Kas karta gryzti is grojimo su "nurautu" balsu, nekalbant jau apie fizini ir moralini issikrovima. Labai lengva, Saga istraukti is bendro konteksto frazele, ir zongliruoti ja pagal savo nora. Filosofijoje, tai vadinama "Tezes apkeitimas". Bet toks zongliravimas,-daugiau teisininku prerogatyva, neatimkit is ju duonos smile.gif .
Atsakyti
QUOTE(Danas "Antraktas" @ 2006 03 30, 09:54)
To Saga, prminkite man, kada su Jumis esame gere "Bruderschaft"?

O turejome? blink.gif blink.gif

Girtis ir reklamuotis neturiu JOKIO tikslo, nes mano grafikas sustatytas pusei metu i prieki, taip kad naudos man jokios, landzioju po sita foruma, nes jis idomus, ir tiek.

taip iseina giriesi be tikslo blink.gif blink.gif

Manau kad Saga piktina kitas dalykas,- kaip cia muzikantas isdryso tureti savigarbos, intelekto, ir dar atvirai ginti savo pozicijas?!!!

blogai manai, kol kas apie tavo savigarba ir intelekta net toliausioje sielos kerteleje nepagalvojau. Netgi ju nepastebejau bigsmile.gif bigsmile.gif

As ginu (ir ginsiu) muzikanto amata kaip toki.

O as galvojau kad cia tema papraciausiai muzikantus rinktis, o ne apie ju amata kalbeti bigsmile.gif bigsmile.gif

Noreciau priminti, kad reikia maziausiai 10 metu pakloti tam, kad tapti muzikantu, investuoti i aparatura kokius 60-70 tukst.(kas pora metu), skirti beveik visa savo laisva laika medziagos perziurai, repeticijoms. Kas karta gryzti is grojimo su "nurautu" balsu, nekalbant jau apie fizini ir moralini issikrovima.

Man to priminti nereikia........... ir netgi absoliuciai neidomu blink.gif blink.gif .... jeigu taip sunku nedirbk..... kam cia verkslenti..... muzikantai arba patinka arba ne, uzsakau juos arba ne....... man visai neidomu ka jie turi kiek jie investuoja ir kiek jie laiko bei lesu skiria blink.gif blink.gif

Labai lengva, Saga istraukti is bendro konteksto frazele, ir zongliruoti ja pagal savo nora. Filosofijoje, tai vadinama "Tezes apkeitimas". Bet toks zongliravimas,-daugiau teisininku prerogatyva, neatimkit is ju duonos smile.gif .

jooooo.......... nu matai kaip gudriai filosofijoje tai vadinama, o kaip man idomu buvo, va sedziu muzikantu temoje, ieskau tinkamu ir galvoju kaip tai vadinama filosofijoje...... jezau.... vargsai teisininkai ko gero badaus, taip jiems pakenkiau..

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

nebejuokink zmoniu
Atsakyti
To Saga (paskutine) Na ka gi, tai daug ka pasako apie Tamsta.....kaip sakydavo mano kolega is forumu,- "Nemaitink troliu". Nutraukiu bet kokias diskusijas su Tamsta, nes matau, kad Jums patika tik "varyti" ant kitu.....turbut kazkokia savivertes krize. Patarciau nedeklaruoti savo nuomones kaip bendros forumo noumones. Bet jau zinau (ir matau) kad neisgirsit. sad.gif Viso, Saga.
Atsakyti
QUOTE(Danas "Antraktas" @ 2006 03 30, 10:22)
To Saga (paskutine)  Na ka gi, tai daug ka pasako apie Tamsta.....kaip sakydavo mano kolega is forumu,- "Nemaitink troliu". Nutraukiu bet kokias diskusijas su Tamsta, nes matau, kad Jums patika tik "varyti" ant kitu.....turbut kazkokia savivertes krize. Patarciau nedeklaruoti savo nuomones kaip bendros forumo noumones. Bet jau zinau (ir matau) kad neisgirsit. sad.gif Viso, Saga.

sekmes giriantis ir puciantis tik nesprok wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Danas "Antraktas" @ 2006 03 30, 10:22)

Norėjau paklausti jūsų nuomonės apie grupę "Medus". Šiaip tai jau užsisakiau ją seniai, bet vis neramu, pradžioje vien geri atsiliepimai buvo, paskui ir ne kokių išgirdau. Bet aš klausiu grynai apie jų profesionalumą, na kaip muzikantai jūsų muzikantų pasaulyje, kaip jie vertinami?
Atsakyti
Nu ir apsižodžiavot.
Atsakyti
QUOTE(sekunda @ 2006 03 30, 09:42)
Jei labai reikia - galiu pabandyti gauti MG telefona.
Beje jie vasaromis grodavo anksčiua Šventojoje, Titanike.

tai jei gali, tai prasau parupink Mg telefoniuka. butu gerai zinoti.
Atsakyti
QUOTE(mikepodukofke @ 2006 03 29, 22:09)
o ir siaip, absurdas si tema... buvo kazkada nuotaku patarimu dalijimo vieta... o dabar sekunda, antraktas, ir keletas nuotaku... as jau kai uzeinu tai lyg ir nebe i tema jauciuosi...
pagalvoju, gerai kad mano muzikantai cia nesilanko...

drinks_cheers.gif gerai, kad ir manonesilanko, nes bijau, kad pasiskaicius ju pasisakymu dar tektu atsisakyti ir kitu ieskoti

QUOTE(Saga @ 2006 03 30, 09:13)
taip iseina giriesi be tikslo  blink.gif  blink.gif
O as galvojau kad cia tema papraciausiai muzikantus rinktis, o ne apie ju amata kalbeti  bigsmile.gif  bigsmile.gif
Man to priminti nereikia........... ir netgi absoliuciai neidomu  blink.gif  blink.gif .... jeigu taip sunku nedirbk..... kam cia verkslenti..... muzikantai arba patinka arba ne, uzsakau juos arba ne....... man visai neidomu ka jie turi kiek jie investuoja ir kiek jie laiko bei lesu skiria  blink.gif  blink.gif

thumbup.gif pritariu sagai ir manau, kad dauguma pritartu, vistik sis forumas yra nuotakoms, o ne muzikantams.
o repeticijoms danai, mazai laiko turbut lieka, nes gi forumas tau labai idomus ir forume dalyvaujat gan aktyviai, gaila, kad tik apie muzikantus smile.gif kitu turbut neidomus
Atsakyti
pritariu Kristai ir mikei smile.gif
Atsakyti
Tikrai nemanau kad yra blogai stebėti tą patį dalyką iš kitos pusės. Taip kartais gali sužinoti ko nežinai.

Danui,
mano kaip kolegos patarimas nesigilink į smulkmenas. Kiekvienas dirbkim savo darba ir bus viskas čiki. Kam ko reiks atsirinks patys, forume savo pranašumo prieš kitus neįmanoma įrodyti.

Visoms dalyvaujančioms diskusijose ir ieškančioms patariu mažiau nervintis, gerai maitintis ir mažiau dėmesio kreipti į nepatinkančią Jums nuomonę.

Atsipalaiduokim ponai ir ponios.
Papildyta:
Beje paklausinejau tarp kolegų dėl MG kontaktų:

8 687 08892
Mindaugas

Asmeniškai jų nepažystu, teko tik kažkada Šventojoj kaimynystėj dirbti.

Sėkmės.
cool.gif
Atsakyti