Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių muzikantai II

QUOTE(Danas "Antraktas" @ 2006 03 29, 09:48)
Papildyta:
P.S. LIJO's deka esu irasytas i BLOGU muzikantu gretas biggrin.gif . Zmogus net nesuvokia, kaip klysta,-

bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif .......... va cia tai geras......
Atsakyti

Renkantis muzikantus manau geriau patyręs.  bigsmile.gif

matėm mes tokių patyrusių  lotuliukas.gif ant ausų, matyt, meška užlipusi buvo  lotuliukas.gif o stengėsi žmogus, nors jau buvom pasiruošę primokėti, kad tik nebedainuotų  tongue.gif o lyg ir rekomendavęs kažkas buvo...  g.gif

To "Lijo" klausimelis. Ar tas smagus avataras atspindi pacios buda? (nothing personal:))

iš dalies  ax.gif  bigsmile.gif

P.S. LIJO's deka esu irasytas i BLOGU muzikantu gretas biggrin.gif . Zmogus net nesuvokia, kaip klysta,- blogus muzikantus kaip tik pilna dabartineje "estradoje", ten ju tuntai. Del to, daugelis geru muzikantu groja baketuose, klubose ir zinoma vestuvese. Kas liecia mane, as ilga laika grojau Arabu salyse, viesbuciose, ta pati dare ir ta pati grupe "Studija", kuri irgi pagroja vestuvese uz gera kaina, bet nuo to nei as, nei ta pati "Studija" nesijaucia blogesniais.

aš taip nesakiau  schmoll.gif  smile.gif aš tik paminėjau, kas man pačiai nepatinka  mirksiukas.gif ir visiškai sutinku, kad mūsų estradoje pilna niekam tikusių muzikorių... aš neklystu, nes vienos tiesos nėra, o savų piršt nederėtų  mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lijo: 29 kovo 2006 - 10:32
QUOTE(Saga @ 2006 03 29, 10:27)
bigsmile.gif  bigsmile.gif  bigsmile.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif .......... va cia tai geras......

Nieko šia gero tamsta Saga, paėmei ir iškirpai iš bendro konteksto.
Atsakyti
QUOTE(sekunda @ 2006 03 29, 10:37)
Nieko šia gero tamsta Saga, paėmei ir iškirpai iš bendro konteksto.

esme nuo to nepakito.... kas pakesl suniui uodega jei ne jis pats wink.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lijo @ 2006 03 28, 16:41)
[i]bet TIKRAI GERI muzikantai vestuvėse negroja, o jei groja, tai ir kaina GERA būna 

Turejau omeny stai sita fraze, kad aisku butu. Bet tiek to,-pravaziavom. Keiskim tema. Manau tikrai yra aktualesniu temu.
Atsakyti
QUOTE(liepacka @ 2006 03 27, 14:38)
O gal tie MG yra is Kauno. Ir Giedrius anksciau grodavo bare "12 kedziu", taip pat groja Sventojoje vasara?

taip jie is Kauno, kur anksciau grojo nezinau, bet girdejus kad vsara pajuryje kazkur groja..
mes juos matem, kaip sakant "in action", ir visai patiko, ne tik balsai ir dainavimas, bet ir kaip elgiasi, atrodo, linksmina zmones..labai gerai supratoi ir jaunesniu vestuviu dalyviu ir senesniu poreikius.

QUOTE(Ausrytia @ 2006 03 27, 20:41)
butent tie. pagrindinis ju - toks tamsiaplaukis, tamsaus gymio  blush2.gif man irgi jie patiktu, tik va, kaina nelabai... bandysim ieskot pigesniu  blush2.gif

mes jiems 1000lt mokesim..paskaicius cia kainas, manau nein pigus nei brangus...
QUOTE(Zaizute @ 2006 03 28, 11:45)
Oi, mergaites, noriu pasiguosti  blush2.gif  blush2.gif  Beliko tik geras menuo iki vestuviu, niekaip muzikantu nerandu...  doh.gif  doh.gif  doh.gif  T.y. randu siokiu tokiu pagal jusu nuorodas forume, bet, paklausius ju irasu... nekaip pasidaro... doh.gif  g.gif Na, nepatinka man tie "lapatai lapatai" stiliai, nors tu ka... doh.gif  Vyras sako, nagi cia vestuves, visur taip groja, ir zinau, kad jis didziaja dalim teisus, na bet baisu man darosi ju paklausius, gi nebutinai vestuves turi buti "geros isgertuves" ir tokia "a la isgertuviu" muzika (sorry sorry, bet tai mano nuomone)  schmoll.gif  schmoll.gif  Norisi bent jau dominuojancio saksofono ir darniu balsu  g.gif 

Gal zinot ka panasaus, ar as cia, taip skant, visai is proto kraustausi pries vestuves?  blush2.gif  doh.gif

na manau jei paprasysi muzikantu negroti lapatai lapatai, tai ir negros..tiesiog reik pasidometi ka jie moka aplamai ir suderinti kaip sakant dainu repertuara..

Atsakyti
http://www.eb.lt/lt.php3?vid=67&sid=38 ...... visai idomus psl ta tema sakyciau wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Danas "Antraktas" @ 2006 03 29, 10:48)
P.S. LIJO's deka esu irasytas i BLOGU muzikantu gretas biggrin.gif . Zmogus net nesuvokia, kaip klysta,- blogus muzikantus kaip tik pilna dabartineje "estradoje", ten ju tuntai. Del to, daugelis geru muzikantu groja baketuose, klubose ir zinoma vestuvese. Kas liecia mane, as ilga laika grojau Arabu salyse, viesbuciose, ta pati dare ir ta pati grupe "Studija", kuri irgi pagroja vestuvese uz gera kaina, bet nuo to nei as, nei ta pati "Studija" nesijaucia blogesniais.

Kuo daugiau zmogus giriasi, tuo jo marke krenta. Na, bet kas pakels uodega, jei ne pats lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sekunda @ 2006 03 29, 06:36)
Manau šitas Jūsų pasakymas labiau tinka kalbant apie būsimojo vyro paieškas. wink.gif

Renkantis muzikantus manau geriau patyręs.  bigsmile.gif

priklausomai ko nori... jei sutaupyti - rizikuok, gali ir pasisekti su studentais... jie kadangi jauni, tai labai stengiasi... zymiai geriau manau... jei nori dusios ramybes - imk brangius ir isreklamuotus, bet tai deja irgi 100 procentu ramybes negarantuos...

QUOTE(Danas "Antraktas" @ 2006 03 29, 07:48)
ta pati dare ir ta pati grupe "Studija", kuri irgi pagroja vestuvese uz gera kaina, bet nuo to nei as, nei ta pati "Studija" nesijaucia blogesniais.

kad jus nesijauciat blogesniais, tai dar nereiskia, kad kiti jus geresniais laiko...

o ir siaip, absurdas si tema... buvo kazkada nuotaku patarimu dalijimo vieta... o dabar sekunda, antraktas, ir keletas nuotaku... as jau kai uzeinu tai lyg ir nebe i tema jauciuosi...
pagalvoju, gerai kad mano muzikantai cia nesilanko...
Atsakyti
joooooo............ antraktas stipriai pasiko savo marke, o buvo visai populiarus forumieciu tarpe kol nepradejo reikstis........ tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(katyteee @ 2006 03 29, 13:33)
taip jie is Kauno, kur anksciau grojo nezinau, bet girdejus kad vsara pajuryje kazkur groja..
mes juos matem, kaip sakant "in action", ir visai patiko, ne tik balsai ir dainavimas, bet ir kaip elgiasi, atrodo, linksmina zmones..labai gerai supratoi ir jaunesniu vestuviu dalyviu ir senesniu poreikius.
mes jiems 1000lt mokesim..paskaicius cia kainas, manau nein pigus nei brangus...

na manau jei paprasysi muzikantu negroti lapatai lapatai, tai ir negros..tiesiog reik pasidometi ka jie moka aplamai ir suderinti kaip sakant dainu repertuara..

laba katyteee ir ausrytia,

o gal jus zinot telefono numeri MG. man tai jie gal ir nieko. maniskis tai nori vienu tokiu tevo ir sunaus, kuriuos girdejom vienam baliuj. bet man nelabai jie. teks gal burtus traukti tada.
O kaip MG veda vestuves? ar moka sneketi? kaip bendrauja?
Atsakyti
To Saga, prasyciau vistik tolerancijos, ir vengti nenormatyvines leksikos. Nematau kol kas nei vienos priezasties del savo "pasis......". Dauguma musu tautieciu labai keistai suvokia demokratijos principus verysad.gif
Atsakyti