QUOTE(liepacka @ 2006 03 27, 14:38)
O gal tie MG yra is Kauno. Ir Giedrius anksciau grodavo bare "12 kedziu", taip pat groja Sventojoje vasara?
taip jie is Kauno, kur anksciau grojo nezinau, bet girdejus kad vsara pajuryje kazkur groja..
mes juos matem, kaip sakant "in action", ir visai patiko, ne tik balsai ir dainavimas, bet ir kaip elgiasi, atrodo, linksmina zmones..labai gerai supratoi ir jaunesniu vestuviu dalyviu ir senesniu poreikius.
QUOTE(Ausrytia @ 2006 03 27, 20:41)
butent tie. pagrindinis ju - toks tamsiaplaukis, tamsaus gymio
man irgi jie patiktu, tik va, kaina nelabai... bandysim ieskot pigesniu
mes jiems 1000lt mokesim..paskaicius cia kainas, manau nein pigus nei brangus...
QUOTE(Zaizute @ 2006 03 28, 11:45)
Oi, mergaites, noriu pasiguosti
Beliko tik geras menuo iki vestuviu, niekaip muzikantu nerandu...
T.y. randu siokiu tokiu pagal jusu nuorodas forume, bet, paklausius ju irasu... nekaip pasidaro...
Na, nepatinka man tie "lapatai lapatai" stiliai, nors tu ka...
Vyras sako, nagi cia vestuves, visur taip groja, ir zinau, kad jis didziaja dalim teisus, na bet baisu man darosi ju paklausius, gi nebutinai vestuves turi buti "geros isgertuves" ir tokia "a la isgertuviu" muzika (sorry sorry, bet tai mano nuomone)
Norisi bent jau dominuojancio saksofono ir darniu balsu
Gal zinot ka panasaus, ar as cia, taip skant, visai is proto kraustausi pries vestuves?
na manau jei paprasysi muzikantu negroti lapatai lapatai, tai ir negros..tiesiog reik pasidometi ka jie moka aplamai ir suderinti kaip sakant dainu repertuara..