Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių muzikantai II

Na, vien tiks saksas vestuvese butu....daugiau nei keista lotuliukas.gif lotuliukas.gif O del "lapatai" tai man tiesiog specifine "atmetamoji reakcija" lotuliukas.gif lotuliukas.gif Imunitetas "nepanesa" lotuliukas.gif O kas LIJO pas tave vestuvese gros?
Atsakyti
Lijo neteisi, yra uzsakovas, yra reikalavimai, ir yra honoraras. Kitas klausymas,- KAINA. Jeigu zmogus nori "to-to-to- ir to", tai TIKRAI kainuoja, kita vertus, zmogus nori KOKYBES, ir as kaip vartotojas, ja suprantu,- moku pinigus, noriu buti garantuotas, kad uzsakydamas mersa negauciau opeli. Zmogus nori rasti kazkoki vidurki, ir as tikiu kad ras. Sitas rinkos segmentas yra gan sudetingas. Daznai man aiskina kad demo cia viena, vestuves tai kita.....As nepykstu, nes KARTAIS pasiziuriu TV, ir suprantu, kad musu respublikoje nera madinga pataikyti i natas, ir tenka aiskinti, kad, vat, kaltas,-pataikau, na ka darysi..........zinot, kartais pritruksta zodziu... sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Zaizute @ 2006 03 28, 16:14)
Na, vien tiks saksas vestuvese butu....daugiau nei keista  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  O del "lapatai" tai man tiesiog specifine "atmetamoji reakcija"  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  Imunitetas "nepanesa"  lotuliukas.gif  O kas LIJO pas tave vestuvese gros?

armonika ir smuikas... dar turėjo būti birbynė, bet deja deja smile.gif

QUOTE(Danas "Antraktas" @ 2006 03 28, 16:31)
Lijo neteisi, yra uzsakovas, yra reikalavimai, ir yra honoraras. Kitas klausymas,- KAINA. Jeigu zmogus nori "to-to-to- ir to", tai TIKRAI kainuoja, kita vertus, zmogus nori KOKYBES, ir as kaip vartotojas, ja suprantu,- moku pinigus, noriu buti garantuotas, kad uzsakydamas mersa negauciau opeli. Zmogus nori rasti kazkoki vidurki, ir as tikiu kad ras. Sitas rinkos segmentas yra gan sudetingas. Daznai man aiskina kad demo cia viena, vestuves tai kita.....As nepykstu, nes KARTAIS pasiziuriu TV, ir suprantu, kad musu respublikoje nera madinga pataikyti i natas, ir tenka aiskinti, kad, vat, kaltas,-pataikau, na ka darysi..........zinot, kartais pritruksta zodziu... sad.gif

o ko jau aš čia neteisi tongue.gif ? aš už GERĄ muziką, bet TIKRAI GERI muzikantai vestuvėse negroja, o jei groja, tai ir kaina GERA būna mirksiukas.gif beto, reikia atsižvelgti ne tik į jaunųjų norus, bet ir į susirinkusios publikos pageidavimus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lijo @ 2006 03 28, 15:41)
beto, reikia atsižvelgti ne tik į jaunųjų norus, bet ir į susirinkusios publikos pageidavimus  smile.gif

bet užsakinėjant muzikantus jaunieji su būsimais svečiais ar tariasi dėl muzikos? g.gif
Atsakyti
QUOTE(sekunda @ 2006 03 28, 18:01)
bet užsakinėjant muzikantus jaunieji su būsimais svečiais ar tariasi dėl muzikos?  g.gif

Vistiek atisžvelgiama ir į svečius, tartis nesitariama, bet jai vestuvėse bus vyresnio amžiaus žmonės, tai jiems tikrai bumčikai nepatiks, o jai jaunimas - tai vistiek maždaug žinai savo draugus ir ką į vestuves kvieti mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aistulka:): 28 kovo 2006 - 16:15
QUOTE(sekunda @ 2006 03 28, 17:01)
bet užsakinėjant muzikantus jaunieji su būsimais svečiais ar tariasi dėl muzikos?  g.gif

manyčiau, kad nesitaria smile.gif bet kviečiam gi ne kokius svetimus, o pažįstamus žmones, tai galim lengvai nuspėti, pagal kokią muziką jie mieliau šoks išgėrę dešimtą taurelę biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lijo @ 2006 03 28, 16:14)
manyčiau, kad nesitaria  smile.gif  bet kviečiam gi ne kokius svetimus, o pažįstamus žmones, tai galim lengvai nuspėti, pagal kokią muziką jie mieliau šoks išgėrę dešimtą taurelę  biggrin.gif

Aš kartais pats už save negaliu atsakyti. ax.gif
Nors iš dalies Jūs teisi.

O dabar rimtai:
Iš tikrųjų jokie gražūs demo neparodys kaip muzikantai dirbs Jūsų įsimintiniausią vakarą. (turiu omenyje požiūrį į darbą)
Atsakyti
Oi, kokios karstos diskusijos lotuliukas.gif lotuliukas.gif Tai bent tema radom lotuliukas.gif lotuliukas.gif Kiekvienas skirtingai gi supranta ta "GERA MUZIKA " , tad kabinejimasis prie net neminetu birbyniu ir pan. yra ne tik betikslis, bet, atleiskit, siuo atveju, kiek juokingas lotuliukas.gif lotuliukas.gif Gal tiesiog kazkam nera ko veikt?

Pozicija "yra pirkejas, yra ir pardavejas" visiskai teisinga, taip buvo ir bus, ir nieko cia keisto ar ypatingo g.gif Beje, as kazkokiu neimanomu reikalavimu gi nekeliu, tiesiog pasidometi niekam nepakenke.. Na, nerasiu - bandysiu taikytis prie to, kas siuloma... Beje, dekoju uz tolerancija thumbup.gif

Atsakyti
QUOTE(Danas "Antraktas" @ 2006 03 26, 17:53)
Is Siauliu galiu rekomenduoti Valerijaus grupe "S-Top" jo tel. +37069887916 Sekmes.

SVARBIAUSIA PASAKYTI APIE JUOS PAMIRSAI g.gif .AR SPECIALIAI TAIP g.gif . "S-TOP" UZ 6 VAL. IMIA 1500 LT.BRANGININKAI SUPERINIAI lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Zaizute @ 2006 03 28, 17:30)
Oi, kokios karstos diskusijos  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  Tai bent tema radom  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  Kiekvienas skirtingai gi supranta ta "GERA MUZIKA " , tad kabinejimasis prie net neminetu birbyniu ir pan. yra ne tik betikslis, bet, atleiskit, siuo atveju, kiek juokingas  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif Gal tiesiog kazkam nera ko veikt?

Pozicija "yra pirkejas, yra ir pardavejas" visiskai teisinga, taip buvo ir bus, ir nieko cia keisto ar ypatingo  g.gif  Beje, as kazkokiu neimanomu reikalavimu gi nekeliu, tiesiog pasidometi niekam nepakenke.. Na, nerasiu - bandysiu taikytis prie to, kas siuloma... Beje, dekoju uz tolerancija  thumbup.gif

niekas čia prie nieko nesikabinėja blink.gif o GERA muzika yra GERA muzika GERIEMS ŽMONĖMS biggrin.gif mano pačios supratimu GERA=TIKRA... ir nesvarbu kas - saksas, armonika, birbynė, gitara, arfa ar klavesinas tongue.gif esu prie sintezatorius schmoll.gif dar itin svarbu, kad dainuojantysis turėtų ne tik muzikos instrumentą, bet ir klausą lotuliukas.gif lotuliukas.gif aš tau visai rimtai, be jokios ironijos siūlau ieškot studenčiokų, nes tai vienas optimalesnių variantų - gali išsirinkti jauną ir perspektyvų mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lijo @ 2006 03 28, 23:29)
vienas optimalesnių variantų - gali išsirinkti jauną ir perspektyvų mirksiukas.gif

Manau šitas Jūsų pasakymas labiau tinka kalbant apie būsimojo vyro paieškas. wink.gif

Renkantis muzikantus manau geriau patyręs. bigsmile.gif
Atsakyti
Del "S-TOP'u", pasikartosiu, galiu siulyti tik muzikantus, kuriuos zinau, ir esu arba grojes kartu, arba bent girdejes ar mates kaip jie dirba. O kaina.....manau kad situ atveju kaina salygoja kokybe. Galu gale, mano reikalas tik pasiulyti, o rinktis Jums, mergaites. smile.gif. To "Lijo" klausimelis. Ar tas smagus avataras atspindi pacios buda? (nothing personal:))
Papildyta:
P.S. LIJO's deka esu irasytas i BLOGU muzikantu gretas biggrin.gif . Zmogus net nesuvokia, kaip klysta,- blogus muzikantus kaip tik pilna dabartineje "estradoje", ten ju tuntai. Del to, daugelis geru muzikantu groja baketuose, klubose ir zinoma vestuvese. Kas liecia mane, as ilga laika grojau Arabu salyse, viesbuciose, ta pati dare ir ta pati grupe "Studija", kuri irgi pagroja vestuvese uz gera kaina, bet nuo to nei as, nei ta pati "Studija" nesijaucia blogesniais.
Atsakyti