Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių muzikantai II

Gal galetumete pasakyti, pas ka vestuvese grojo grupe "Antraktas". Siaip pas juos balsai man visai patinka ir dainos, taciau nieko nezinau, kaip jie veda rengini?
Buciau labai dekinga, jei kas atsakytu:)
Atsakyti
QUOTE(siamka @ 2006 03 17, 13:06)
mano muzikantai turi liepos menesi vaziuoti i Italija su kolektyvu, as juos taip gyriau taip gyriau juos visus visiems rekomendavau, o jie man tokia kiaule pakiso negaliu pykstu ir........ gun_bandana.gif  gun_bandana.gif  gun_bandana.gif  gun_bandana.gif  gun_bandana.gif

Uzjauciu tave, nepergyvenk dar laiko yra, atsimeni ir man visokiu telefoniuku davei, bet deja daug is ju jau buvo uzimti schmoll.gif , bet ... niekada nesakyk niekada. Matyt nelemta buvo kad jie sugrotu pas tave. Ir as dar ieskau, bet tikiuosi greitu laiku isirinkt, viltis durniu motina o motina vaikus myli.
Atsakyti
Mes šiandien važiuojam pasirašyti sutartėlę ir sumokėti avansą grupei "Maloniai" thumbup.gif Dėkui aistulkai už rekomedacijas aciuks.gif Manau, kad nenusivilsim nei jų muzika, nei vakaro vedimu rolleyes.gif

Sėkmės visoms kitoms ieškant muzikantų 4u.gif
Atsakyti
Ar kas nor ka nors girdejot apie muzikanta Andriu Balsi?
Atsakyti
QUOTE(siamka @ 2006 03 17, 15:06)
mano muzikantai turi liepos menesi vaziuoti i Italija su kolektyvu, as juos taip gyriau taip gyriau juos visus visiems rekomendavau, o jie man tokia kiaule pakiso negaliu pykstu ir........ gun_bandana.gif  gun_bandana.gif  gun_bandana.gif  gun_bandana.gif  gun_bandana.gif

maniškiams mano vestuvių dieną festivalis PARPLAUK LAIVELIS ar kažkas panašaus, tai vietoj trijų tebus du ax.gif
Atsakyti
QUOTE(lijo @ 2006 03 20, 10:46)
maniškiams mano vestuvių dieną festivalis PARPLAUK LAIVELIS ar kažkas panašaus, tai vietoj trijų tebus du  ax.gif

Tai nors tau du liko, o man ne vieno, ir dar pasiule vestuviu nekelt jei pinigu neturiu doh.gif doh.gif
Atsakyti
bus apie 50 zmoniu tai reiketu dvieju muzikantu, ir dar norim kad butu saksas
Atsakyti
QUOTE(siamka @ 2006 03 20, 11:03)
Tai nors tau du liko, o man ne vieno, ir dar pasiule vestuviu nekelt jei pinigu neturiu  doh.gif  doh.gif

kaip suprast dėl tų pinigų g.gif ?
Atsakyti
QUOTE(lijo @ 2006 03 20, 11:33)
kaip suprast dėl tų pinigų  g.gif ?

Vieni muzikantai nori 1100, o su senaisiais buvom sutare 850, sakau padenkit skirtuma, kad grazintu 250, o jis man sako ne grazinsiu 200 litu ir viskas, o as jam sakau noreciau 250. tai jis man pareiske jei man 50 litu tokie dideli pinigai tai vestuviu tada nekelkit, o as jam pasakaiu kad man 50 prie 50 per vestuves ogoho kiek susidaro ir pan. Beje jis dar pareiske kad per vestuves butu paprases ne 850 sumoket o 1000 litu, nes atseit lietuvoj infliacija kyla......................... doh.gif doh.gif doh.gif gun_bandana.gif gun_bandana.gif gun_bandana.gif gun_bandana.gif
Atsakyti
QUOTE(siamka @ 2006 03 20, 14:15)
Vieni muzikantai nori 1100, o su senaisiais buvom sutare 850, sakau padenkit skirtuma, kad grazintu 250, o jis man sako ne grazinsiu 200 litu ir viskas, o as jam sakau noreciau 250. tai jis man pareiske jei man 50 litu tokie dideli pinigai tai vestuviu tada nekelkit, o as jam pasakaiu kad man 50 prie 50 per vestuves ogoho kiek susidaro ir pan. Beje jis dar pareiske kad per vestuves butu paprases ne 850 sumoket o 1000 litu, nes atseit lietuvoj infliacija kyla......................... doh.gif  doh.gif  doh.gif  gun_bandana.gif  gun_bandana.gif  gun_bandana.gif  gun_bandana.gif

o tai tie 250 Lt buvo rankpinigiai g.gif ? bet tai ŠAKĖS doh.gif
Atsakyti
QUOTE(lijo @ 2006 03 20, 23:33)
o tai tie 250 Lt buvo rankpinigiai  g.gif ? bet tai ŠAKĖS  doh.gif

vat kaip buna, daugiau apie juos nebesnekesiu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(siamka @ 2006 03 21, 09:39)
vat kaip buna, daugiau apie juos nebesnekesiu  doh.gif

doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti