Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių muzikantai II

Sveikos visos, gal kuri zinote apie grupe Presto is Kauno ka nors, t.y. kiek siemet ima ir panasiai!
Atsakyti
QUOTE(Gabix @ 2006 03 14, 17:51)
Majami, o kas pas juos i grupe ieina, t.y. sintezatorius, gitara, kas dar??
Is kokio jie miesto? ax.gif

Grupė "chemija" yra du vaikinai iš Vilniaus, vienas iš jų groja ir dainuoja, o kitas dainuoja ir veda renginį ( abu vyrukai žodžio kišenėje neiško). Galite pažiūrėti jų internetinį puslapį http://www.muzikantai.lt mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo majami: 15 kovo 2006 - 11:44
gal kas ka girdejot apie Sauliu Glamba is Kauno?
Atsakyti
QUOTE(tinaa @ 2006 03 15, 15:35)
gal kas ka girdejot apie Sauliu Glamba is Kauno?

o gal kas girdejo ka apie muzikantus is Panevezio stasys ir ko vadinasi, du viriokai ir moteriske ????
Atsakyti
Merginos as norejau paklausti gal kuri zino kur rasti koki smuikininka, ar saksafonista, kokiom trim val. Ir esu girdejusi apie tuos kurie groja rotuseje kai lipi laiptais ir turi 40 Lt sumoketi, manau ten yra kas goja smuiku ir pan.kaip juos susirasti?
Atsakyti
QUOTE(sonatos @ 2006 03 16, 14:19)
Merginos as norejau paklausti gal kuri zino kur rasti koki smuikininka, ar saksafonista, kokiom trim val. Ir esu girdejusi apie tuos kurie groja rotuseje kai lipi laiptais ir turi 40 Lt sumoketi, manau ten yra kas goja smuiku ir pan.kaip juos susirasti?

Labai gera mintis ! thumbup.gif Man irgi aktualu.... g.gif Gal kas patarsit?
Atsakyti
QUOTE(sonatos @ 2006 03 16, 15:19)

Aš tai daryčiau taip, eičiau vakare į pilies g. pasiviakčioti, gal tik truputi palaukčiau kol atšiltų oras, ten visada būna smuikininkų, priėjus pakalbėčiau ar įmanoma būtų dėl to susitart ir viskas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(aistulka:) @ 2006 03 16, 16:44)
Aš tai daryčiau taip, eičiau vakare į pilies g. pasiviakčioti, gal tik truputi palaukčiau kol atšiltų oras, ten visada būna smuikininkų, priėjus pakalbėčiau ar įmanoma būtų dėl to susitart ir viskas ax.gif

Nezinau ar labai pasitikeciau gatves susitarimais.
jau geriau skelbima Muzikos Akademijoje pakabinti. Jauciu fantastiskai pagrotu.
Atsakyti
QUOTE(kristinuv @ 2006 03 16, 21:32)
Nezinau ar labai pasitikeciau gatves susitarimais.
jau geriau skelbima Muzikos Akademijoje pakabinti. Jauciu fantastiskai pagrotu.

Galima ir taip drinks_cheers.gif
Atsakyti
Nebeturiu muzikantu doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
Kaip suprast? unsure.gif
Atsakyti
mano muzikantai turi liepos menesi vaziuoti i Italija su kolektyvu, as juos taip gyriau taip gyriau juos visus visiems rekomendavau, o jie man tokia kiaule pakiso negaliu pykstu ir........ gun_bandana.gif gun_bandana.gif gun_bandana.gif gun_bandana.gif gun_bandana.gif
Atsakyti