Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių muzikantai II

QUOTE(mikepodukofke @ 2006 03 10, 21:09)
Dainius  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif 
Jie atitiktu tavo apibudinima ir i vilniu vaziuotu nes vaziuoja visur, taciau abejoju ar bus laisvi, nors bandyk laime smile.gif

Aha, jie jau užimti verysad.gif
Buvau šiandien susitikti su grupe "Maloniai". Va kaip tik klausau jų duotą kompaktą rolleyes.gif Nu ką galiu pasakyt...groja jie dviese, vyras ir žmona, lietuvių ir anglų kalbomis. Muzika, sakyčiau, ne vestuvinė, bet yra ir rokenrolo, ir Žvagulio dainų, ir Povilaitis ir t.t. Groja su sintezatorium, gitara ir žvanguliais kažkokiais. Akordeono neturi. Jie tinka vakarui. Kitaip sakant, jei reiktų pas jaunąją pagrot ją išlydint, tai jie galėtų tik gitara pagrot.
Šiaip visai patiko, tik dabar suku galvą, ar nepasigesim per vakarą tos "grynos" vestuvinės muzikos unsure.gif juk bus ne tik jaunimas, bet ir giminių rolleyes.gif
Ką patarsit g.gif
Atsakyti
QUOTE(Žydraakė @ 2006 03 11, 12:05)
Aha, jie jau užimti verysad.gif
Buvau šiandien susitikti su grupe "Maloniai". Va kaip tik klausau jų duotą kompaktą rolleyes.gif Nu ką galiu pasakyt...groja jie dviese, vyras ir žmona, lietuvių ir anglų kalbomis. Muzika, sakyčiau, ne vestuvinė, bet yra ir rokenrolo, ir Žvagulio dainų, ir Povilaitis ir t.t. Groja su sintezatorium, gitara ir žvanguliais kažkokiais. Akordeono neturi. Jie tinka vakarui. Kitaip sakant, jei reiktų pas jaunąją pagrot ją išlydint, tai jie galėtų tik gitara pagrot.
Šiaip visai patiko, tik dabar suku galvą, ar nepasigesim per vakarą tos "grynos" vestuvinės muzikos unsure.gif juk bus ne tik jaunimas, bet ir giminių rolleyes.gif
Ką patarsit g.gif

O ka tu laikai gryna vestuvine muzika... g.gif g.gif as iki siol kazkaip galvojau, kad vestuvine muzika ir yra visokie seni slageriai ir pan. nu nedaug as tu vestuviu buvus tai gal klystu... o jei del kokiu ten lapatai nuo kalniuku, manai kad pasigesi, tai garantuoju, kad sudainuos jie tau - visi gi tuos moka.
Atsakyti
QUOTE(mikepodukofke @ 2006 03 11, 14:59)
O ka tu laikai gryna vestuvine muzika...  g.gif  g.gif as iki siol kazkaip galvojau, kad vestuvine muzika ir yra visokie seni slageriai ir pan.  nu nedaug as tu vestuviu buvus tai gal klystu... o jei del kokiu ten lapatai nuo kalniuku, manai kad pasigesi, tai garantuoju, kad sudainuos jie tau - visi gi tuos moka.

Nu iš aš taip maniau, bet kai buvau susitikusi su "Maloniai", tai jis pasakė, kad grynai vestuvinės muzikos negroja, tai dabar ir pati pasimečiau, kas ta vestuvinė muzika yra unsure.gif

Sakykit, o kokios muzikantų kainos g.gif Mes 7 val. suderėjom 600 lt., bet maniškiui įtartina, kad pigiai g.gif
Mikepodukofke, kiek "Dainiai" ima blush2.gif
Atsakyti
Laba visoms! smile.gif
Niu nereali šiandien mano nuotaika nes vakar radom muzikantus ir jau davem užstatą clap.gif clap.gif clap.gif yahoo.gif
Jei kas dar nerado muzikantų galiu pasiūlyti grupė "chemija", bet jie goja tik vieną dieną (t.y. vakarą) sakė jiems neapsimoka groti 2dienas, bet manau jei kam patiktų ir sumokėtų dvigubai tai jaučiu pagrotų. Vienam vakarui (6val.) 1000Lt plius už kiekvieną papildomą po 100Lt.
Atsakyti
QUOTE(majami @ 2006 03 14, 10:55)
Laba visoms!  smile.gif
Niu nereali šiandien mano nuotaika nes vakar radom muzikantus ir jau davem užstatą  clap.gif  clap.gif  clap.gif  yahoo.gif
Jei kas dar nerado muzikantų galiu pasiūlyti grupė "chemija", bet jie goja tik vieną dieną (t.y. vakarą) sakė jiems neapsimoka groti 2dienas, bet manau jei kam patiktų ir sumokėtų dvigubai tai jaučiu pagrotų. Vienam vakarui (6val.) 1000Lt plius už kiekvieną papildomą po 100Lt.

džiugu, kad radot drinks_cheers.gif ale kaip brangu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(lijo @ 2006 03 14, 11:08)
džiugu, kad radot  drinks_cheers.gif ale kaip brangu  doh.gif

Niu žinai, po to kai vieni už 6 val. užsiprašė 1500Lt +papildomai už kiekvieną po 200Lt tai man čia atrodo nebrangu.
Atsakyti
Majami, sveikinu ir dziaugiuosi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kristinuv @ 2006 03 14, 14:08)
Majami, sveikinu ir dziaugiuosi 4u.gif

Ačiū smile.gif
Atsakyti
QUOTE(majami @ 2006 03 14, 10:55)
Laba visoms!  smile.gif
Niu nereali šiandien mano nuotaika nes vakar radom muzikantus ir jau davem užstatą  clap.gif  clap.gif  clap.gif  yahoo.gif

Majami, o kas pas juos i grupe ieina, t.y. sintezatorius, gitara, kas dar??
Is kokio jie miesto? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Žydraakė @ 2006 03 14, 06:58)
Nu iš aš taip maniau, bet kai buvau susitikusi su "Maloniai", tai jis pasakė, kad grynai vestuvinės muzikos negroja, tai dabar ir pati pasimečiau, kas ta vestuvinė muzika yra unsure.gif

Sakykit, o kokios muzikantų kainos g.gif Mes 7 val. suderėjom 600 lt., bet maniškiui įtartina, kad pigiai g.gif

mes uz viena vakara kazkur nuo 5:30 iki 2-3val 1000lt mokesim! du vyrai bus...
QUOTE(majami @ 2006 03 14, 08:55)
Laba visoms!  smile.gif

aha, man jie irgi nieko buvo..as ju demo turejau..tai balsai man patiko!
bet isirinkom tuos kuriuos veiksme buvom mate ir girdeje!

bet sceikinu su dar vienu pliusu!
Atsakyti
QUOTE(Žydraakė @ 2006 03 14, 05:58)

1000 viena diena, 1200 dvi dienos
Atsakyti
Mes pasikvieteme grupe Kaprizas is Alytaus, tai jie gros tryse, ima nepigiai, suderejom 1500lt., bet kiek is atsiliepimu girdejom, tai sake, kad tikrai nenusivilsim blink.gif , bus matyt.. cool.gif
Papildyta:
QUOTE(solerna @ 2006 03 15, 12:34)
Mes pasikvieteme grupe Kaprizas is Alytaus, tai jie gros tryse, ima nepigiai, suderejom 1500lt., bet kiek is atsiliepimu girdejom, tai sake, kad tikrai nenusivilsim  blink.gif , bus matyt..  cool.gif

Dar jie mum parekomendavo ir filmuotoja, ir fotografe, ir vieta..
Atsakyti