Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių muzikantai II

QUOTE(irka 13 @ 2006 03 06, 19:48)
O kaip grupe antraktas? As klausiau ju dainu, dainuoja visai neblogai, tik noreciau paklaust kokie kitu atsiliepimai? prasau, parasykit kas nors g.gif

Aš kažur šioj temoj labai daug apie juos rašiau, jų labai norėjau, bet mano dienai jie buvo užimti verysad.gif bet dabar turiu jau labai gerus "Maloniai" irgi apie juos rašiau.
Prašom pasiskaityti temelę 4u.gif
Atsakyti
labas visoms forumo dalyvems,
skaitau supermamos puslapi daznai bet pirma karta rasau smile.gif mes taip pat planuojame vestuves, bet kadangi patys gyvename ne lietuvoje labai labai pravercia visi dalyviu patarimai thumbup.gif kazkuriame puslapyje buvo rasyta apie muzikantus is klaipedos, mes galvojame juos uzsisakyti galbut esat girdejusios apie ju grojima ir pan. vienas is ju groja 'hbh pas juoza', kito vardas valdas. sake jie yra ne tik vestuviu muzikantai.jeigu kas zinote juos gal galite parasyti nuomone 4u.gif aciu labai
Atsakyti
QUOTE(christmastree @ 2006 03 08, 17:56)
labas visoms forumo dalyvems,
skaitau supermamos puslapi daznai bet pirma karta rasau smile.gif mes taip pat planuojame vestuves, bet kadangi patys gyvename ne lietuvoje labai labai pravercia visi dalyviu patarimai thumbup.gif  kazkuriame puslapyje buvo rasyta apie muzikantus is klaipedos, mes galvojame juos uzsisakyti galbut esat girdejusios apie ju grojima ir pan. vienas is ju groja 'hbh pas juoza', kito vardas valdas. sake jie yra ne tik vestuviu muzikantai.jeigu kas zinote juos gal galite parasyti nuomone 4u.gif aciu labai

Jei vienas iš jų Kęstutis, drąsiai gali imti. Kaip muzikanto patarimas:
jie tikrai geri muzikantai, nepasigailėsit.

Teko girdėti pas Juozą.
Dėkot nereikia. biggrin.gif

Beje, sveikinu visas merginas su kovo 8 !!! 4u.gif 4u.gif 4u.gif drinks_cheers.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Gal kas galėtų duoti grupės "Atraktas" kontaktus ax.gif Dėkui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Žydraakė @ 2006 03 09, 14:06)
Gal kas galėtų duoti grupės "Atraktas" kontaktus  ax.gif  Dėkui 4u.gif

jie turi savo internetini psl... www.antraktas.lt berods wink.gif Jei ne, per google paieskok wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Žydraakė @ 2006 03 09, 15:06)
Gal kas galėtų duoti grupės "Atraktas" kontaktus  ax.gif  Dėkui 4u.gif

www.antraktas.lt skambink Danui 4u.gif
Atsakyti
Pasiulymas grupe Remix. Pati norejau ju bet maniskis nesutiko vien del to kad jie is kauno. Sako ka cia filmuotojas, fotorgrafas is kauno, tai dar ir muzikantai is kauno? Todel ju ir neemem. Bet dainuoja jie puikiai, nes turiu kompakta su ju dainom tai tikrai graziai. Dainuoja trimis kalbomis ir veda vestuves. O kaina uz dvi dienas norejo 1700Lt. Jie trise, du vyrai ir moteris. Jjei reikes atsiusiu kontaktus.
Atsakyti
Sveikos, as ir prisijungiu prie Jusu beplanuopjanciu pacia fainiausia savo svente. Labai noreciau kuo daugiau muzikantu telefonu, ypac kurie turi saksofona ir parveda vestuves. Gal galima butu ir tu Remix talefoniuka, is anksto dekui! Jau dau kontaktu cia radau, bet kad visi labai uzimti!
Atsakyti
QUOTE(siamka @ 2006 02 14, 12:39)
Mano muzikantai dviem dienom kainuos 800 + uz atvaziavima 50, kiekgirdejau atsiliepimu puiku puikus puikus ir svarbiausia saksas yra smile.gif, o uz 1500 man jau butu per brangu, 1000 man jau buvo brangu

Labutis,

Gal pasakytum, kur tokius muzikantus ir uz tokia suma radai? Variantas unreal...
Atsakyti
Gal pasiulytumet nedainuojancius, o tik grojancius (pvz. saksofonas etc.) muzikantus Vilniuje? Tiktu ne super brangus...
Atsakyti
QUOTE(kristinuv @ 2006 02 13, 10:04)
Dainiai. Prienai. 868666924, 869830229, 831959500, 831951027
Sekmes 4u.gif

O "Dainiai" atvažiuoja į Vilnių ax.gif

QUOTE(mikepodukofke @ 2006 03 03, 20:51)
dar nederinau, derinsiu siek tiek, nes jie pas mane ir ves truputi, bet as kazkaip pasitikiu jais smile.gif

Mikepodukofke, o kokius tu muzikantus išsirinkai ax.gif Kol perskaičiau visą temą, tai pasimečiau doh.gif

Aš ryt eisiu susitikti su grupe "Maloniai" rolleyes.gif Kol kas jie dar laisvi mūsų dienai smile.gif

O gal dar ką nors galėtumėt rekomenduoti tokiems mano pageidavimams: pravęstų vakarą; grotų šiuolaikiškų, pop, taip pat ir vestuvinių dainų; kultūringi, žodžio kišenėje neieškantys muzikantai ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žydraakė: 10 kovo 2006 - 20:44
QUOTE(Žydraakė @ 2006 03 10, 18:42)
O "Dainiai" atvažiuoja į Vilnių ax.gif
Mikepodukofke, o kokius tu muzikantus išsirinkai ax.gif Kol perskaičiau visą temą, tai pasimečiau doh.gif

Aš ryt eisiu susitikti su grupe "Maloniai" rolleyes.gif  Kol kas jie dar laisvi mūsų dienai smile.gif

O gal dar ką nors galėtumėt rekomenduoti tokiems mano pageidavimams: pravęstų vakarą; grotų šiuolaikiškų, pop, taip pat ir vestuvinių dainų; kultūringi, žodžio kišenėje neieškantys muzikantai ax.gif

Dainius lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Jie atitiktu tavo apibudinima ir i vilniu vaziuotu nes vaziuoja visur, taciau abejoju ar bus laisvi, nors bandyk laime smile.gif
Atsakyti