Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių muzikantai II

Sveikos. Gal kas zino gerus muzikantus Anyksciuose ar kur nors aplink ji? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingute*** @ 2006 03 05, 22:50)
O as jau turiu muzikantus , vakar palikom uzstata. Gros toks Petras Rimkus su kolega. Uz dvi dienas susiderejom 1500Lt. Bet siaip man pasirode labai saunus zmogus toks linksmas, balsas grazus ir dainuoja su tokia energija. Man norejosi tokio muzikanto kuris kai dainuoja matytusi kad tai jam teikia malonuma. Na mes dar prasem kad vestuves pravestu. Na mano vestuves tik Rugseji, o po ju viska apie juos placiau papasakosiu.

o jie praves?
Atsakyti
QUOTE(Fea @ 2006 03 06, 01:12)
o jie praves?

zadejo pravesti
Atsakyti
QUOTE(Ingute*** @ 2006 03 06, 00:22)
zadejo pravesti

tai thumbup.gif
Atsakyti
smile.gif Sveiki visi,
gal kas buvo susidure su muzikantais is Panevezio "Tautieciai" arba Rpmualdas+Vidmantas. Buvom susitike, pakalbejom, berods patiko, tik vat atsiliepimu jokiu negirdejom.
Gal galesit padeti?
Atsakyti
QUOTE(Ulafas @ 2006 03 06, 11:08)
smile.gif Sveiki visi,
gal kas buvo susidure su muzikantais is Panevezio "Tautieciai" arba Rpmualdas+Vidmantas. Buvom susitike, pakalbejom, berods patiko, tik vat atsiliepimu jokiu negirdejom.
Gal galesit padeti?

Aš tai nieko negirdėjau schmoll.gif
Atsakyti
Mes taip pat jau turime muzikantus, tai muzikantai "Maloniai" groja ir dainuoja vyras su žmona, abu jauni, po 30 metų. Repertuaras lietuviškos-angliškos dainos, šiuolaikinės, daugybė šlagerių (įvairių laikų) daug šokamos muzikos, kiek su jais kalbėjom, žmogaus nereikia tempti už liežuvio tongue.gif žino daug žaidimų, apsiėmė bendrai su piršliais pravesti vakarą. Taip pat turi muzikinį išsilavinimą thumbup.gif netgi atsinešė parodyti thumbup.gif groja paleisdamas sintezatorių (kaip ir visi) o pats gyvai groja su elektrine gitara, ir dainuoja kartu žmona, laaaaabai gražiai, galiu patvirtinti, nes girdėjau kaip danuoja gyvai viename restorane, tik buvo akustinis variantas, kada grojo su paprasta gitara, ir atliko tik angliškas dainas, skambėjo super thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

Jei kas ieško tokių muzikantų, tikiuosi kam nors padėjau, nes pati tokių labai ilgai ieškojau, mūsų reikalavimas buvo, kad būtų moters balsas ir daugiau užsienietiškos muzikos ax.gif (juk vyrai visų dainų atlikti negali) čia mano ir būsimojo nuomonė biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(aistulka:) @ 2006 03 06, 13:18)
Mes taip pat jau turime muzikantus, tai muzikantai "Maloniai" groja ir dainuoja vyras su žmona, abu jauni, po 30 metų. Repertuaras lietuviškos-angliškos dainos, šiuolaikinės, daugybė šlagerių (įvairių laikų) daug šokamos muzikos, kiek su jais kalbėjom, žmogaus nereikia tempti už liežuvio tongue.gif  žino daug žaidimų, apsiėmė bendrai su piršliais pravesti vakarą. Taip pat turi muzikinį išsilavinimą thumbup.gif  netgi atsinešė parodyti thumbup.gif  groja paleisdamas sintezatorių (kaip ir visi) o pats gyvai groja su elektrine gitara, ir dainuoja kartu žmona, laaaaabai gražiai, galiu patvirtinti, nes girdėjau kaip danuoja gyvai viename restorane, tik buvo akustinis variantas, kada grojo su paprasta gitara, ir atliko tik angliškas dainas, skambėjo super thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

Jei kas ieško tokių muzikantų, tikiuosi kam nors padėjau, nes pati tokių labai ilgai ieškojau, mūsų reikalavimas buvo, kad būtų moters balsas ir daugiau užsienietiškos muzikos ax.gif  (juk vyrai visų dainų atlikti negali) čia mano ir būsimojo nuomonė biggrin.gif

O gal gali telefoniuka mestelt? rolleyes.gif nes mums vis dar aktualu wink.gif Dekui 4u.gif
Atsakyti
O kaip grupe antraktas? As klausiau ju dainu, dainuoja visai neblogai, tik noreciau paklaust kokie kitu atsiliepimai? prasau, parasykit kas nors g.gif
Atsakyti
QUOTE(irka 13 @ 2006 03 06, 18:48)
O kaip grupe antraktas? As klausiau ju dainu, dainuoja visai neblogai, tik noreciau paklaust kokie kitu atsiliepimai? prasau, parasykit kas nors g.gif

paskaitinek tema, buvo kalbeta apie juos nemazai wink.gif
Atsakyti
Citata:
Sveikos, esu dar visiškai naujokė, bet tikiuosi kad mane priimsit 4u.gif Toms, kurios ieško muzikantų Klaipėdos regione, norėčiau parekomenduoti Egidijų ir Andrių. Jie yra sukūrę grupę, berods Sekundė, jei neklystu. Jie grojo mano draugų vestuvėse. Muzikantai thumbup.gif thumbup.gif Tikrai nepaves per vestuves, kaip nekurie mėgstantys pabaliavoti. O ir muzika thumbup.gif Labai platus repertuaras, dainavo berods keturiom kalbom... Buvo visko: ir popso, ir roko, ir t.t. Buvo labai linksma biggrin.gif Beje, per vestuves pasirodė šauniau net už piršlius biggrin.gif Jų kaina taipogi nėra didelė. Prieš metus dvi dienos kainavo 800 Lt. Egidijaus tel. 8-686-87024

QUOTE(kristinuv @ 2006 02 20, 19:19)
Ar tik sekunda nepavirto i Žvaigždelę? tongue.gif
Sorry, jei klystu rolleyes.gif

Iki žvaigždžių mums dar toli, bent jau kainų atžvilgiu. biggrin.gif
Beje, ačiū už gerą žodį.
Atsakyti
O gal kas nors ka nors girdejot apie muzikantus "Ekspresas"? ten Remigijus dainuoja..

ACIU labai 4u.gif
Atsakyti