merginos, o iki kelintos valandos jusu muzikantai pasiruose groti ?
QUOTE(zippy @ 2006 03 03, 09:23)
Ne ilgiau kaip 8 val. Daugiau fiziskai nepajegs
pas mus tai buvo dvi dienas, pirmą dieną grojo iki kažkur 5 val. ryto, o antrą dieną iki 14 val.
QUOTE(zippy @ 2006 03 03, 11:23)
pas mus pirma diena gros nuo 18 iki 4 val ryto, jei dar bus sveciu. O antra diena nuo 12 iki 19 val
iki paskutinio svecio... o antra diena iki 4 rodos
aišku... ačiū labai. aš dar muzikantų neradau vienintelis, kurio tikrai norėjom, jau seniausiai užimtas visiems savaitgaliams ....
QUOTE(mikepodukofke @ 2006 03 03, 12:46)
iki paskutinio svecio... o antra diena iki 4 rodos
Musu muzikantai taip ir turetu groti kaip mikepodukofkes
o jūs bandėte derinti, kokių dainų norėtumėt, kad jie pagrotų, ar paliekat viską jų pasirinkimui ? Ta prasme, vienose vestuvėse, kuriose buvome po kiekvienos dainos sekdavo dainuška, raginanti išgerti "už mūs jaunųjų dalią" ... Tai nesinorėtų tokio svečių nugirdymo
ir dar, draugai patarė prigrasinti tiek muzikantus, tiek fotografą ir filmuotoją, kad nė lašo alkoholio negertų, nes tie draugai labai daug vestuvių buvo, tai pridižiūrėję visokių bajerių, kaip muzikantai nulūžta vestuvėms net neįpusėjus
ir dar, draugai patarė prigrasinti tiek muzikantus, tiek fotografą ir filmuotoją, kad nė lašo alkoholio negertų, nes tie draugai labai daug vestuvių buvo, tai pridižiūrėję visokių bajerių, kaip muzikantai nulūžta vestuvėms net neįpusėjus
QUOTE(zippy @ 2006 03 03, 11:57)
o jūs bandėte derinti, kokių dainų norėtumėt, kad jie pagrotų, ar paliekat viską jų pasirinkimui ? Ta prasme, vienose vestuvėse, kuriose buvome po kiekvienos dainos sekdavo dainuška, raginanti išgerti "už mūs jaunųjų dalią" ... Tai nesinorėtų tokio svečių nugirdymo
dar nederinau, derinsiu siek tiek, nes jie pas mane ir ves truputi, bet as kazkaip pasitikiu jais
QUOTE(Ingute*** @ 2006 03 01, 18:41)
Sveikos paneles. Jei kam reikia muzikantu tai galiu pasakyti apie vienus, kad jie labai geri. As turiu drauga filmuotoja, kuris man juos parekomendavo. Na as juo pilnai pasitikiu ir paskambinau siam muzikantui, taciau rugsejo 9 dienai jie uzimti.Deja! Bet gal kuriai is jusu pasiseks ir jusu dienele jie bus laisvi. Jei kam teko susidurti tai jo vardas Alikas. Jei kuriai idomu sakykite ir as atsiusiu kontaktus i AZ.
gal imesk man i az kontaktus to muzikanto
QUOTE(siamka @ 2006 03 03, 17:52)
Musu muzikantai taip ir turetu groti kaip mikepodukofkes
Sveika,
skambinau siandien tavo rekomenduotiems muzikantams, na is telefoninio pokalbio pasirode, kad eis susitart aciu tau vaziuosiu ju pasiklausiti kita sestadieni, kai pagalvoju apie saksa tai
O as jau turiu muzikantus , vakar palikom uzstata. Gros toks Petras Rimkus su kolega. Uz dvi dienas susiderejom 1500Lt. Bet siaip man pasirode labai saunus zmogus toks linksmas, balsas grazus ir dainuoja su tokia energija. Man norejosi tokio muzikanto kuris kai dainuoja matytusi kad tai jam teikia malonuma. Na mes dar prasem kad vestuves pravestu. Na mano vestuves tik Rugseji, o po ju viska apie juos placiau papasakosiu.