Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių muzikantai II

QUOTE(Irme @ 2006 02 27, 22:54)
A tai jie iš Kauno? aš ketinu jiems pasiskambint, bet maniau kad jie bent iš šiaulių rajono doh.gif

lotuliukas.gif Kiek as zinau tai Vidas netoli Kauno gyvena, o Vytas tai Jurbarko raj. smile.gif Mes irgi planuojam juo suzsisakyti:) Buvau puseseres vestuvese su jais. Labai linksmai jie ir pavede ir pagrojo. Kas man patiko, tai kad jie ir prie jaunimo ir prie senimo prisitaikydavo. Tik pas mano puske buvo 1 dienos vestuves, o pas mus bus 2, ar istemps jie mums g.gif
Atsakyti
QUOTE(majami @ 2006 02 26, 22:43)
Man reikia linksmų 2-3 vyrukų, kad gražiai grotų ir dainuotų o be to dar ir vakarą pravestų. Norėčiau kad muzikantai mokėtų įvairių lietuviškų dainų tiek liaudiškų tiek pop. Ar labai daug noriu  blush2.gif
Kaina iki 1300Lt
Kas galit gelbėkit

Būčiau pasiūlius saviškius, bet nzn ar tau jie patiks www.antraktas.com
Atsakyti
QUOTE(aistulka:) @ 2006 02 28, 16:25)
Būčiau pasiūlius saviškius, bet nzn ar tau jie patiks www.antraktas.com

Aistulka, o gal galetum papasakok kaip tas antraktas, ar jie veda vakara, kaip dainos, kiek kainuoja..? ACIU 4u.gif
Atsakyti
Merginos man labai reikia tik vedejo user posted image
Atsakyti
Merginos negi nei viena negirdejote apie grupe Metronomas is Kauno? Labai noreciau sulaukti jusu komentaru.. 4u.gif
Atsakyti
g.gif negi niekas nepades man surast muzikantus zemaitijos pusej...? 4u.gif Beje ar girdejot ka nors apie Petruli is Kursenu?
Atsakyti
QUOTE(Idula @ 2006 02 28, 21:55)
Aistulka, o gal galetum papasakok kaip tas antraktas, ar jie veda vakara, kaip dainos, kiek kainuoja..? ACIU  4u.gif

Jie muzikantai tokie kokių aš labai norėjau, man patiko, kad jie labai šiuolaikiški, groja užsietišką šiuolaikišką muziką, moteris gražiai dainuoja Tinos Terner balsu, vyras puikiai dainuoja Elvio Preslio balsu. Turi gerą aparatūrą, praveda ir vakarą, nepošli, labai kultūringi, mačiau jų dvd iš vienų vestuvių, girdėjau jų atliekamą muziką.
Tai va, kam reikia šiuolaikiškų, tikrai rekomenduoju, jų galima paklausyti www.antraktas.com tik labai labai labai gaila, kad jie jau užimti mano dienelei, net verkiau, kai sužinojau, dabar nieko kito nenoriu, nebent ką nors panašaus rasčiau ir nesvarbu, kokiam pasaulio krašte.

Beje ir dėl kainų galima normaliai su jais susitarti...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aistulka:): 01 kovo 2006 - 10:53
Sveikos, merginos! smile.gif
Gal kas nors girdėjo ką nors apie Arvydą Ruželę? Norėčiau išgirsti ką nors apie jį, nes jis nei video neturi, nei ką. g.gif Bet su muzikiniu išsilavinimu ir labai jau užintas yra. Visi savaitgaliai jo užimti. Tai gal neblogas yra? blink.gif
Atsakyti
Sveikos paneles. Jei kam reikia muzikantu tai galiu pasakyti apie vienus, kad jie labai geri. As turiu drauga filmuotoja, kuris man juos parekomendavo. Na as juo pilnai pasitikiu ir paskambinau siam muzikantui, taciau rugsejo 9 dienai jie uzimti.Deja! sad.gif Bet gal kuriai is jusu pasiseks ir jusu dienele jie bus laisvi. Jei kam teko susidurti tai jo vardas Alikas. Jei kuriai idomu sakykite ir as atsiusiu kontaktus i AZ.
Atsakyti
SYPSNIUKE, kaip jums sekasi su muzikantais ar jau radot?
Atsakyti
QUOTE(shunvyshne @ 2006 03 01, 09:44)
Merginos negi nei viena negirdejote apie grupe Metronomas is Kauno? Labai noreciau sulaukti jusu komentaru.. 4u.gif

Man juos rekomendavo vienas geras muzikantas, bet kai jų paklausiau (metronomo) tai tų moterų angliška tartis ne kokia, tokia pionieriška pioneer.gif tai ir pati daina man neskamba schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(shunvyshne @ 2006 03 01, 09:44)

Na man teko girdeti ju tik irasu, tai nieko ypatingo. Na buvo labai svarbu kad muzikantai vestu rengini, kad linksmi butu. O jau apie Metronomo vedimo sugebejimus as nieko nezinojau tai ju ir nesirinkau.
Atsakyti