Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių muzikantai II

Labuks, gal kas gali papasakoti apie "Gyvą garsą" iš Marijampolės? Kiek jie kainuoja? Ir kaip su vakaro pravedimu? O muzikėlė jų ne rokas, nes jie patys tai roko grupė? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(nebutina @ 2006 01 14, 16:44)
Ar ka nors girdejot apie muzikanta is Klaipedos Valda Zubricka? Gal kam grojo? Pasidalinkit ispudziais smile.gif

pas mus grojo, galiu pasakyti tik tiek, kad jis ten super duper ir visokie ten super tikrai nera bigsmile.gif groja normaliai, negaliu sakyti kad blogai, dainuoja graziai, vakara pravede normaliai neskaitant kai kurio kuriozu kuriu as nemaciau tik girdejau iš kaikuriu savo sveciu, bet jo kolega, tai tikrai super duper ir visoks kitoks, laaaabai graziai grojo dudele thumbup.gif thumbup.gif laaabai graziai grojo smuiku thumbup.gif thumbup.gif ir kaip zmogus tai labai fainas thumbup.gif .
tiesa labai idomu kiek jis uzsiprase is jusu ir kas jums ji rekomendavo mirksiukas.gif jei gali parasyk man i az mirksiukas.gif
Atsakyti
is tavo parasymo skamba labai gerai ax.gif gal galetum atsiusti ju kontaktus i AZ..?

QUOTE(vilmaarch @ 2006 01 16, 12:59)
Mano muzikantai:
Kapela "Biciuliai" groja trise. groja akustiniais
instrumentais smuiku, mandolina, basedle, bandonija, armonika ir kt. ir
tik gyvai. vienos valandos kaina - 150 lt. Uz 7vel suderejome 1000Lt. Gal ir daug, bet jau groja tikri profai  ax.gif

Atsakyti
QUOTE(Daina_P @ 2006 01 16, 16:05)
Labuks, gal kas gali papasakoti apie "Gyvą garsą" iš Marijampolės? Kiek jie kainuoja? Ir kaip su vakaro pravedimu? O muzikėlė jų ne rokas, nes jie patys tai roko grupė?  smile.gif

Jie praso 800Lt uz vakara daugiau nezinau nieko, bet man taip pat pasirode, kad gali buti sunkesne muzikele rolleyes.gif
Atsakyti
Tikrai? O man jie sakė kad už 600 Lt ir į Vilnių atvažiuotų smile.gif
Atsakyti
Mano muzikantai:
tik gyvai. vienos valandos kaina - 150 lt. Uz 7vel suderejome 1000Lt. Gal ir daug, bet jau groja tikri profai  ax.gif

O kur ju butu galima nueiti paklausyti?
Atsakyti
QUOTE(lotute @ 2006 01 15, 15:32)
pas mus vestuvese grojo ax.gif

Labuks,
Grojo tai grojo, gal kartu su Kestu?
Buk gerute, brukstelk i AZ koki komentara apie juos - patiko, nepatiko, jei patiko, tai kuom, jei nepatiko, tai kas uzkliuvo. planuojam juos savo vestuvems imti, bet nieko apie juos nezinom... labai lauksiu tavo laiskucio:)
ikiuks
Atsakyti
QUOTE(Daina_P @ 2006 01 16, 18:49)
Tikrai? O man jie sakė kad už 600 Lt ir į Vilnių atvažiuotų  smile.gif

Na gal del to, kad as prasiau dar ir vakara vesti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Zaliagiria @ 2006 01 16, 22:31)
O kur ju butu galima nueiti paklausyti?

Jie sausio 21,28d. gros Zaldokyneje.
Atsakyti
Mergaites,
gal kuri buvot vestuvese, kur grojo A.Alšauskas iš Vilniaus? MUms jį rekomendavo pažįstami, bet nėra jo kaip paklausyti. Einu su juo susitikti ir nieko apie jį nežinau verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(kristinuv @ 2006 01 17, 11:05)
Mergaites,
gal kuri buvot vestuvese, kur grojo A.Alšauskas iš Vilniaus? MUms jį rekomendavo pažįstami, bet nėra jo kaip paklausyti. Einu su juo susitikti ir nieko apie jį nežinau verysad.gif

butinai prasykite kokios nors juostos, kad pamatytumete kaip jie groja mirksiukas.gif
Atsakyti
Mano muzikantai:

Vilmaarch, o jie tau praves vakara ar pas tave pvz pirsliai ves? Nes as jiems parasiau laiska, tai jie kaina man pasake tokia kaip ir tau, tik sake, kad jei reikia vedanciojo, tai kaina kitokia (t.y. didesne)... Vat ir idomu pasidare, kaip tu planuoji... 4u.gif
Atsakyti