Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių muzikantai II

QUOTE(majami @ 2006 02 21, 13:39)
Vakar per LNK berods rodė laidą kaip viena nėštukė  nestuke.gif prašėsi pagalbos forume. Bet nedažiūrėjau iki galo nes važiavau su muzikantu susitikti

Tikrai nelabai i tema, bet trumpai.
Na ten rode kaip viena veikeja sumane atidaryti tariama fonda nesciosiom padeti, na kad jai pinigus siustu i ta fonda. Ir susirado nescia drauge ir supermamoj pasiskelbe kad stoteleje rado verkiancia nescia devyniolikmete, kuriai jau paskutinis menuo ir ji neturi kur gyventi ir panasiu pasakeliu prikure. Na ir naivuoles mamos nusprende jai padeti, siunte, veze joms ivairius daiktus reikalingus kudikiui. Viena net surado kur gyventi(kazkoki butuka kaime). Bet veliau paaiskejo visa tiesa. Na manau kad paiekojus forume apie tai yra tema.
Atsakyti
Ga kuriai teko susidurti ar susiskambinti su 'VEJU AINIAIS'?
Atsakyti
QUOTE(shunvyshne @ 2006 02 19, 20:07)
O kokiai dienai uzsisaket? Kiek pinigu paprase? smile.gif Mes irgi galvojam uzsakyt.  ax.gif

mes uzsisakem balandzio 29. kaina tai jei be vedimo tai 1000, o su 1200, nes tada atskira zmogu ima. biski brangu, bet man jie labiausiai patiko ir tokie "nepasikele" buvo, kaip vienas toks veikejas(nenoriu smeisti, tai nesakau kas) ir labai kreipe demesi i tai, ko mes norim
Atsakyti
QUOTE(krista# @ 2006 02 22, 00:34)
mes uzsisakem balandzio 29. kaina tai jei be vedimo tai 1000, o su 1200, nes tada atskira zmogu ima. biski brangu, bet man jie labiausiai patiko ir tokie "nepasikele" buvo, kaip vienas toks veikejas(nenoriu smeisti, tai nesakau kas) ir labai kreipe demesi i tai, ko mes norim

O is musu tai 1300 lt. paprase + 50 lt. jei atvaziuos is namu isleist, bet gal cia del to kad Vilniuje ir todel kad vestuves vasara, ir cia irgi su viskuo ,t.y. su vedanciuoju g.gif net nzn.
Papildyta:
QUOTE(Ingute*** @ 2006 02 21, 23:15)
Ga kuriai teko susidurti ar susiskambinti su 'VEJU AINIAIS'?

Na ka as galiu pasakyti apie juos ax.gif ,buvom susitikt, atvaziavo toks diedukas, isvaizda toli grazu neprezentabili smile.gif pasake ,kad pats vienas gali ir grot ir vest ir dainuot biggrin.gif
( gal Cezario i\giminaitis lotuliukas.gif ) jei papildoma zmogu tai + keli simtai litu, o jei vienas tai 800 lt. Na manyciau kokiom vestuvem,kur susirenka vien vyresni zmones gal jis ir tiktu. Bet cia tik mano nuomone, gal kai kam jis ir tiks. Sekmes biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(siamka @ 2006 02 14, 13:39)
Mano muzikantai dviem dienom kainuos 800 + uz atvaziavima 50, kiekgirdejau atsiliepimu puiku puikus puikus ir svarbiausia saksas yra smile.gif, o uz 1500 man jau butu per brangu, 1000 man jau buvo brangu

Siamka gal nebuciau per drasi paklausti is kur tie muzikantai ir kokiai tu dienai uzsisakei. man irgi labai norisi muzikantu kad gritu su saksafonu, butu linksmi ir vestu vakara.Butu geriau kad is Zemaitijos bet jei vaziuoja is toliau ne problema manau, o gal kas nors dar galetu rekomenduot buciau labai dekinga ACIU rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(sypsniuke @ 2006 02 22, 12:30)
Siamka gal nebuciau per drasi paklausti is kur tie muzikantai ir kokiai tu dienai uzsisakei. man irgi labai norisi muzikantu kad gritu su saksafonu, butu linksmi ir vestu vakara.Butu geriau kad is Zemaitijos bet jei vaziuoja is toliau ne problema manau, o gal kas nors dar galetu rekomenduot buciau labai dekinga ACIU rolleyes.gif

Labutis mano muzikantai is mazeikiu, mano vestuves liepos 15 d. smile.gif o tavo lygtai liepos 29 d?
Atsakyti
Acha pataikiai bigsmile.gif Smagu, kad kazkas seka ir zino. O kur zadat isimintina diena svesti?O del tu muzikantu gal tai grupe Sekunde, nes apie ja skaiciau portale. Kaip siaip sekasi ruostis, kokios nuotaikos?
Papildyta:
Kadangi musu dienos nesidubliuoja, gal galetum atsiusti man zinute tel. isirinktu muzikantu, ir svo nuomone apie juos nes pasirode kad musu nuomones del muzikantu sutapo. Buciau dekinga.
Atsakyti
QUOTE(sypsniuke @ 2006 02 22, 14:23)
Acha pataikiai bigsmile.gif Smagu, kad kazkas seka ir zino. O kur zadat isimintina diena svesti?O del tu muzikantu gal tai grupe Sekunde, nes apie ja skaiciau portale. Kaip siaip sekasi ruostis, kokios nuotaikos?
Papildyta:
Kadangi musu dienos nesidubliuoja, gal galetum atsiusti man zinute tel. isirinktu muzikantu, ir svo nuomone apie juos nes pasirode kad musu nuomones del muzikantu sutapo. Buciau dekinga.

mano muzikantai ne grupe "sekunda", atsiusiu zinute sutelefonais tik ryt nes niekaip nepasiemu knygutes kur telefonai surasyti, manes jau kazkas cia prase bet vis pamirstu knygute, va dabar pliusiuka ant rankos pasidejau tai ryt nepamirsiu smile.gif
Atsakyti
O kuo tave jie patrauke kad juos issirinkai?
Atsakyti
QUOTE(sypsniuke @ 2006 02 22, 14:58)
O kuo tave jie patrauke kad juos issirinkai?

istikruju as junesu girdejusi, taciau mano sesuo gyvena mazeikiuose ji juos gyre jos draugai juos gyre ir viena forumiete vaiduze juos taip pat labai gyre, tai visais ir patikejau kad jie puikus, o kaip bus is tiesu suzinosiu liepos 15d. smile.gif
Atsakyti
O jie saksanofu groja, ir patys veda vakara,ar kaip?
Atsakyti
jop jie ir vakara galipravest jei tik jus norit ir groja ir saksu ir arkadionu ir yamaha ar kaip ten smile.gif
Atsakyti