Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių muzikantai II

Viskas aišku su jumis biggrin.gif Tiesiog paskaičiau šita temą ir pamačiau pažįstamą pavadinimą, tai nutariau ir aš savo nuomonę pareikšti, nes man jie laaaabai patiko mirksiukas.gif
Atsakyti
ir ne be reikialo nepatiklios per telika maciau kaip supermamoj aferas viena veikeja rezge, norisi visom geru muzikantu ir aisku norisi tiketi kad apie sekunda tiesa. Pati esu vilniete tai nemanau kad muzikantai is klaipedos i vilniu vaziuotu.
Atsakyti
Ir aš mačiau tą laidą. Negerai ir negražu taip daryti. Na o apie atvažiavimą į Vilnių tikrai nežianu, nes mes šventėm Kretingoj. Ir išsigandau aš jau, gal čia tikrai kokią neleistiną reklamą pavariau? Tiesa sakant, nelabai įsigilinau aš į taisykles... blush2.gif Atsiprašau jei ką užpykdžiau ax.gif
Atsakyti
o zvaigzdute gal gali man is vestuviu aysiusti kkokia foto kur galeciau pamatyti kaip sekunda atrodo? na nors kokio amzio jie? ingute-tur@one.lt
Atsakyti
Deje, foto su muzikantais neturiu, bet jei labai reikia, galiu pabandyti paklausti draugės, gal pas juos kas ir yra. Na o amžiaus spėjime aš nesu profė blush2.gif Vienas kažkur apie 29-30, o antras jaunesnis, gal kokiu 23-24.
Atsakyti
As kaip sekliukas ka tik pacheckinau Zvaigzdele, tikrai nemanau, kad tai grupe Sekunda. Tai gi bukit panos ramios, nesavireklama cia tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(kristinuv @ 2006 02 20, 19:54)
Na, tiesiog sekunda cia reklamavosi ir staiga vel ju reklama.
O mes, mergytes, l-a-b-a-i nepatiklios bigsmile.gif  mirksiukas.gif

labai idomus pastebejimas biggrin.gif
tikiuosi, kad atpazinsim savireklama ir nepakliusim ant tokiu kabliuku ax.gif
Atsakyti
Norėčiau dar kartelį kreiptis į vilnietes. Mano vestuvės liepos 7d. tai kam neesu konkurentė prašau muzikantų telefoniukų į az. Nes kiek man čia prirašėt tel. laaabai daug kauniečių o man važiuot į Kauną vien su jais pasikalbėti doh.gif . Na nebent kuri laaabai užreklamuotų įtikinamai bigsmile.gif

Labai laukiu rekomendacijų, iš anksto nuoširdžiai dėkoju.
Atsakyti
QUOTE(Ingute*** @ 2006 02 20, 20:52)
ir ne be reikialo nepatiklios per telika maciau kaip supermamoj aferas viena veikeja rezge, norisi visom geru muzikantu ir aisku norisi tiketi kad apie sekunda tiesa. Pati esu vilniete tai nemanau kad muzikantai is klaipedos i vilniu vaziuotu.

gal biškį ne į temą aš čia, bet kokios ten aferos buvo, labai smalsu, please, pasakyk, kur galima apie tai pasiskaityti.
Atsakyti
QUOTE(Artemidė @ 2006 02 21, 11:43)
gal biškį ne į temą aš čia, bet kokios ten aferos buvo, labai smalsu, please, pasakyk, kur galima apie tai pasiskaityti.

Vakar per LNK berods rodė laidą kaip viena nėštukė nestuke.gif prašėsi pagalbos forume. Bet nedažiūrėjau iki galo nes važiavau su muzikantu susitikti
Atsakyti
QUOTE(Artemidė @ 2006 02 21, 10:43)

man irgi idomu pasidare... g.gif
Atsakyti
QUOTE(majami @ 2006 02 21, 10:53)
Norėčiau dar kartelį kreiptis į vilnietes. Mano vestuvės liepos 7d. tai kam neesu konkurentė prašau muzikantų telefoniukų į az. Nes kiek man čia prirašėt tel. laaabai daug kauniečių o man važiuot į Kauną vien su jais pasikalbėti  doh.gif . Na nebent kuri laaabai užreklamuotų įtikinamai  bigsmile.gif

Labai laukiu rekomendacijų, iš anksto nuoširdžiai dėkoju.

pabandyk paskambinti
Povilas 868670804
gal tau tiks. Mums ji rekomendavo, bet mes nebuvom susitike. Tik skambinomes, sake gali visokiu sou elementu suorganizuoti, tik nesiaiskinau ka cia reiskia tongue.gif
4u.gif
Atsakyti