ir ne be reikialo nepatiklios per telika maciau kaip supermamoj aferas viena veikeja rezge, norisi visom geru muzikantu ir aisku norisi tiketi kad apie sekunda tiesa. Pati esu vilniete tai nemanau kad muzikantai is klaipedos i vilniu vaziuotu.
o zvaigzdute gal gali man is vestuviu aysiusti kkokia foto kur galeciau pamatyti kaip sekunda atrodo? na nors kokio amzio jie? ingute-tur@one.lt
As kaip sekliukas ka tik pacheckinau Zvaigzdele, tikrai nemanau, kad tai grupe Sekunda. Tai gi bukit panos ramios, nesavireklama cia
QUOTE(kristinuv @ 2006 02 20, 19:54)
Na, tiesiog sekunda cia reklamavosi ir staiga vel ju reklama.
O mes, mergytes, l-a-b-a-i nepatiklios
O mes, mergytes, l-a-b-a-i nepatiklios
labai idomus pastebejimas
tikiuosi, kad atpazinsim savireklama ir nepakliusim ant tokiu kabliuku
Norėčiau dar kartelį kreiptis į vilnietes. Mano vestuvės liepos 7d. tai kam neesu konkurentė prašau muzikantų telefoniukų į az. Nes kiek man čia prirašėt tel. laaabai daug kauniečių o man važiuot į Kauną vien su jais pasikalbėti . Na nebent kuri laaabai užreklamuotų įtikinamai
Labai laukiu rekomendacijų, iš anksto nuoširdžiai dėkoju.
QUOTE(Ingute*** @ 2006 02 20, 20:52)
ir ne be reikialo nepatiklios per telika maciau kaip supermamoj aferas viena veikeja rezge, norisi visom geru muzikantu ir aisku norisi tiketi kad apie sekunda tiesa. Pati esu vilniete tai nemanau kad muzikantai is klaipedos i vilniu vaziuotu.
gal biškį ne į temą aš čia, bet kokios ten aferos buvo, labai smalsu, please, pasakyk, kur galima apie tai pasiskaityti.
QUOTE(Artemidė @ 2006 02 21, 11:43)
gal biškį ne į temą aš čia, bet kokios ten aferos buvo, labai smalsu, please, pasakyk, kur galima apie tai pasiskaityti.
Vakar per LNK berods rodė laidą kaip viena nėštukė prašėsi pagalbos forume. Bet nedažiūrėjau iki galo nes važiavau su muzikantu susitikti
QUOTE(Artemidė @ 2006 02 21, 10:43)
man irgi idomu pasidare...
QUOTE(majami @ 2006 02 21, 10:53)
Norėčiau dar kartelį kreiptis į vilnietes. Mano vestuvės liepos 7d. tai kam neesu konkurentė prašau muzikantų telefoniukų į az. Nes kiek man čia prirašėt tel. laaabai daug kauniečių o man važiuot į Kauną vien su jais pasikalbėti . Na nebent kuri laaabai užreklamuotų įtikinamai
pabandyk paskambinti
Povilas 868670804
gal tau tiks. Mums ji rekomendavo, bet mes nebuvom susitike. Tik skambinomes, sake gali visokiu sou elementu suorganizuoti, tik nesiaiskinau ka cia reiskia