Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių muzikantai II

QUOTE(shunvyshne @ 2006 02 17, 18:54)
Baltanosis , grupe "Metronomas " yra is Kauno, internete paklausiau ju dainu,atrodo nieko.Bet noreciau dar suzinot gal kas nors juosyra girdejes gyvai,ar mates vestuvese...

mes metronoma uzsisakem. buvom nuvaziave i studija pasiklausyt, tai visai nieko pasirode. o labiausiai tai patiko, kad pas juos labai daug dainu yra ir gali pasirinkti ko nori, o ko ne. ir siaip normalus tokie
Atsakyti
Mergaites o man didzejaus reikia bet nezinau nuo ko pradet ieskot, nes jie nesiskelbia taip kaip muzikantai verysad.gif gal kas ka zinot?????
Atsakyti
QUOTE(Lijyte @ 2006 02 19, 20:10)
Mergaites o man didzejaus reikia bet nezinau nuo ko pradet ieskot, nes jie nesiskelbia taip kaip muzikantai  verysad.gif gal kas ka zinot?????

Yra atskira tema apie didzejus. Is pradziu pabandyk paskaityti ten
Sekmes 4u.gif
Atsakyti
Labas,
o gal kas zinot, Panevezyje kokius gerus muzikatus?
Aciu
Atsakyti
QUOTE(krista# @ 2006 02 19, 19:56)
mes metronoma uzsisakem. buvom nuvaziave i studija pasiklausyt, tai visai nieko pasirode. o labiausiai tai patiko, kad pas juos labai daug dainu yra ir gali pasirinkti ko nori, o ko ne. ir siaip normalus tokie

O kokiai dienai uzsisaket? Kiek pinigu paprase? smile.gif Mes irgi galvojam uzsakyt. ax.gif
Atsakyti
Gal kas turite atsiliepimu apie muzikanta Gudą is Klaipedos? smile.gif
Atsakyti
Na dabar beveik visi tik iesko muzikantu ir beveik nera reklamuojanciu paneliu. Na as pazadu kai susirasiu muzikantus paskelbsiu ju nr. O siuo metu mums labiau reikia patarimu is tu kurios jau susirado muzikantus arba jau ir pacias vestuves atsvente.
Atsakyti
pasiskaitykit tema visa, juk kiekvienam puslapyje neskelbsim savo muzikantu koordinaciu
Atsakyti
Sveikos, esu dar visiškai naujokė, bet tikiuosi kad mane priimsit 4u.gif Toms, kurios ieško muzikantų Klaipėdos regione, norėčiau parekomenduoti Egidijų ir Andrių. Jie yra sukūrę grupę, berods Sekundė, jei neklystu. Jie grojo mano draugų vestuvėse. Muzikantai thumbup.gif thumbup.gif Tikrai nepaves per vestuves, kaip nekurie mėgstantys pabaliavoti. O ir muzika thumbup.gif Labai platus repertuaras, dainavo berods keturiom kalbom... Buvo visko: ir popso, ir roko, ir t.t. Buvo labai linksma biggrin.gif Beje, per vestuves pasirodė šauniau net už piršlius biggrin.gif Jų kaina taipogi nėra didelė. Prieš metus dvi dienos kainavo 800 Lt. Egidijaus tel. 8-686-87024
Atsakyti
QUOTE(Žvaigždelė @ 2006 02 20, 20:05)
Sveikos, esu dar visiškai naujokė, bet tikiuosi kad mane priimsit  4u.gif Toms, kurios ieško muzikantų Klaipėdos regione, norėčiau parekomenduoti Egidijų ir Andrių. Jie yra sukūrę grupę, berods Sekundė, jei neklystu. Jie grojo mano draugų vestuvėse. Muzikantai  thumbup.gif  thumbup.gif  Tikrai nepaves per vestuves, kaip nekurie mėgstantys pabaliavoti. O ir muzika thumbup.gif  Labai platus repertuaras, dainavo berods keturiom kalbom... Buvo visko: ir popso, ir roko, ir t.t. Buvo labai linksma  biggrin.gif  Beje, per vestuves pasirodė šauniau net už piršlius biggrin.gif  Jų kaina taipogi nėra didelė. Prieš metus dvi dienos kainavo 800 Lt. Egidijaus tel. 8-686-87024

Ar tik sekunda nepavirto i Žvaigždelę? tongue.gif
Sorry, jei klystu rolleyes.gif
Atsakyti
Kristinuv, kodėl manęs šito klausi? Įdomu pasidarė smile.gif Bet galiu užtikrinti jog apsirikai rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Žvaigždelė @ 2006 02 20, 20:28)
Kristinuv, kodėl manęs šito klausi? Įdomu pasidarė smile.gif  Bet galiu užtikrinti jog apsirikai  rolleyes.gif

Na, tiesiog sekunda cia reklamavosi ir staiga vel ju reklama.
O mes, mergytes, l-a-b-a-i nepatiklios bigsmile.gif mirksiukas.gif
Atsakyti