Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių muzikantai II

Baltanosis , grupe "Metronomas " yra is Kauno, internete paklausiau ju dainu,atrodo nieko.Bet noreciau dar suzinot gal kas nors juosyra girdejes gyvai,ar mates vestuvese...Paziurek ir tu gal. g.gif
Atsakyti
Baltanosis , grupe "Metronomas " yra is Kauno, internete paklausiau ju dainu,atrodo nieko.Bet noreciau dar suzinot gal kas nors juosyra girdejes gyvai,ar mates vestuvese...Paziurek ir tu gal.

O koks ju psl? Kiek jie ima?
Atsakyti
Apie 1300 lt. uz vakara, www.metronomas.puslapiai.lt. Man pasirode visai ne blogai,bet noreciau sulaukti rekomendaciju ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingute*** @ 2006 02 17, 08:16)
O tai koks karciamos internetinio puslapio adresas?

http://www.silute.lt/karcema/
Atsakyti
QUOTE(vita_lija @ 2006 02 18, 13:16)

Bet tai jie tikriausiai tokia liaudiska muzika groja, o as noreciau kad ir angliskai ir rusiskai padainuotu.
Atsakyti
QUOTE(Ingute*** @ 2006 02 18, 20:31)
Bet tai jie tikriausiai tokia liaudiska muzika groja, o as noreciau kad ir angliskai ir rusiskai padainuotu.

nee, su jais reikia tartis, jie gali visaip padainuot.. tai ten buvo keli irasai internet psl, gali pakalusyt kaip jie dainuoja biggrin.gif yra net angliska daina, man atrodo..
Atsakyti
Gal kas nors ką nors girdėjote apie senojo miesto muzikantus? g.gif
Atsakyti
O ar įmanoma surasti GERUS muzikantus Kaune, vienai dienai, kurie kainuotų IKI 500 lt?
Atsakyti
O ar įmanoma surasti GERUS muzikantus Kaune, vienai dienai, kurie kainuotų IKI 500 lt?

As buvau radus uz 600 neblogus, bet atsisake, tipo del seimyniniu priezasciu. Tai dabar ieskau intensyviai vel, bet kiek skambinu, tai kainos nuo 900 dienai prasideda, o man reikia 2 dienom verysad.gif
Atsakyti
O kiek karcema ima dviem dienom? Ir kokiom kalbom jie dainuoja ? Ar veda pacias vestuves.
Atsakyti
QUOTE(Ingute*** @ 2006 02 19, 22:23)
O kiek karcema ima dviem dienom? Ir kokiom kalbom jie dainuoja ? Ar veda pacias vestuves.

kiek dviem dienom tai nzn, mes uz diena iki paryciu mokam 600lt. O jie siaip ir veda, zaidimu prigalvoja ir pan. Linksmi zmones:) dainuoja ivairiom kalbom: lietuviskai, angliskai, rusiskai... cia ko Jus jau norit reikia su jais paciais tartis..jie atsizvelgia i klientu norus..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vita_lija: 19 vasario 2006 - 15:01
QUOTE(vilmaarch @ 2006 02 15, 10:15)
Savireklama  biggrin.gif

Vilmaarch o kokius muzikantus tu issirinkai?

Atsakyti