Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių muzikantai II

QUOTE(majami @ 2006 02 14, 11:36)
Labai ačiū visoms už kontaktus  4u.gif
Reikės imti jautį už ragų ir visiems perskambinti. O kokia suma normali? Aš tai tikiuosi už kokius 1500Lt rasti... Kaip manot realu?  g.gif

pasidomek tais kur forume apsireklamavo... o 1500 manau labai daug, labai labai. mes dainius dviem dienom uz 1200 samdom.
Atsakyti
Oooo... o aš galvojau 1500 vienai dienai norma doh.gif
Nieko nebesuprantu, niu ok reiks persiskambint ir išsiklausinėti kainų
Atsakyti
O galbut ka nors girdejote apie du muzikantus, kurie graja kartu - Vykintas ir Vytautas? Mes apie juos galvojame... ax.gif
Atsakyti
Grupė Sekunda (Mažeikiai, Visa Lietuva).
8-686-87024
Atsakyti
QUOTE(sekunda @ 2006 02 14, 14:02)
8-686-87024

Savireklama biggrin.gif
Atsakyti
8-686-87024

vat as parasysiu, kad jei istrins vis tiek butu... neblogai groja visgi...
jie turi savo intenetini saita, ten kazinkoki tai projekta sukure
www.minusai.ten.lt rodos, nebepamenu, paieskokit per gugla, is plesia normaliai labai iki 800 uz 2 dienas rodos. cia du 22 ir 26 metu vaikinukai. dainu visokiausiu, dauguma lietuvisku.

tai va pareklamuoju. honoraro jokio nagaunu tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(tekilla @ 2006 02 13, 20:34)
Mergytės būkit geros padėkit.Gal žinot kanors apie muzikantą Vidą Ąžuolaitį.Mano dienai nieko gero nerandu.Šitas muzikantas laisvas,bet neturi duot ką paklausyt ką groja. verysad.gif

tai ju paklsuk ka jie groja ir paprasyk kad duotu paklausyt ka nors...turetituret jei nebijo save rpatodyt is naksto...
Atsakyti
Gal kuri žinote apie muzikantus Antaną ir Vidmantą, kurie groja kartu? Jie iš Vilniaus. smile.gif
Atsakyti
Labukas, galiu parekomenduot gerus muzikantus..tai grupe "Karcema". Jie turi ir savo internetini psl... mes jau uzisakem 4u.gif
Atsakyti
O tai koks karciamos internetinio puslapio adresas?
Atsakyti
Sweikos ,gal girdejot ka nors apie grupe "Metronomas" is Kauno ?... rolleyes.gif
Atsakyti
Tikrai būtų įdomu suzinotikam skambinai?  taigi neriali kaina paprastiem muzikantam. Manopažystamas groja už 500-600lt  ir labai fainiai

Gal galima butu kontaktus?? i az 4u.gif
Papildyta:
Gal galite Kaune ka nors parekomenduoti? Jau buvau su vienais susitarus, nesem uzstata ir ta pacia diena jie atsisake, del nezinomu priezasciu mad.gif cray.gif cray.gif Man rugpjucio 19 d. 4u.gif
Atsakyti