Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių muzikantai II

QUOTE(tinaa @ 2006 02 07, 14:51)
ka tik kalbejau su vienu muzikantu is Kauno, groja sintezatoriumi, akerdeonu, kaina 300 lt nuo 18 iki 02 val. nakties..kam reikia tel. rasykit i az

o tai kazi kaip kokybe g.gif g.gif ar yra rekomendaciju??
Atsakyti
QUOTE(Izaa @ 2006 02 06, 11:07)
na taip kada kiek uz kiek, ir bauda jiems jei atsisakys-dvigubas avansas, na kad ir kokia ta sutartele bebutu vistiek ramiau smile.gif

sutartyje būtinai turi būti įrašyta, kad avansas yra duodamas šios sutarties pasirašymo metu. kitaip, jei atsisakys, nematysite JOKIŲ pinigėlių schmoll.gif
Atsakyti
o as jokiu sutarteliu nepasirasinejau g.gif
Atsakyti
aš taip pat nepasirašinėjau, nes dar nė vieno žmogaus nepažįstu, kuriam jie būtų pakiaulinę smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lijo @ 2006 02 08, 11:14)
aš taip pat nepasirašinėjau, nes dar nė vieno žmogaus nepažįstu, kuriam jie būtų pakiaulinę smile.gif

visada buna pirmas kartas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lotute @ 2006 02 08, 12:20)
visada buna pirmas kartas biggrin.gif

NEBUS biggrin.gif
esu tikra
Atsakyti
QUOTE(aistulka:) @ 2006 02 07, 14:47)
Ar turi galvoje šiuos http://www.svajoklis.lt/  Maniškis (baigęs muzikos mokyklą dainavimą ir gitarą) iškart pasakė, kad tas vyras nusidainuoja, o atrodo kaip iš zonos. O kai pati klausiau jų internetiniame puslapyje, tai man jie nevestuviniai pasirodė... Sorry jei ką nors įžeidžiau blush2.gif

Jo cia tie patys, dekui uz komentara, tikiuosi dar kas nors atsilieps ka nos girdeje apie juos.. blink.gif
Atsakyti
QUOTE(siamka @ 2006 02 08, 11:52)
o as jokiu sutarteliu nepasirasinejau g.gif

Zinot, PANOS,
As patarsiu is savo patirties-jei yra galimybe butinai pasirasykit maza sutartele.Patirtis ta buvo ne su muzikantais o su vieta, galiu net parasyti kokia:Petrausku Sodyba Kulautuvoje.Tai va, susitarem del kainos viskas nuostabu, viskas patiko, tik deja patys negalejom nuvaziuot vietos paziuret, tai tevus issiuntem. Zodziu, tevam pakele kaina 5 lt. Nera daug bet kai pagalvoji kad 80 zmoniu vestuves, vis kazkas.Po to kai paskambinom pradejo meluoti, aiskintis ,o galiausiai paskambino ir pasake, kad jie persigalvojo ir nenori musu. Gerai kad dar uzstata grazino ir is anksto ispejo, tai kita spejom susirast. Tai kad va- jau geriau pasirasyt ta sutarti tai juos(seimininkus, muzikantus ir kt.) nors kazkiet ipareigoja. Man sesuo sake, ji teise baige, kad juos i teisma galima paduot uz sutarties nepaisima.Ir apskritai, as manau, kad sutartis yra kaip uzstatas-GARANTIJA.Bet aisku, jei pazistami, tai kitas reikalas.
Atsakyti
o ka žinote apie muzikantus Dainius?Kokie atsiliepimai?
Atsakyti
QUOTE(aistulka:) @ 2006 02 07, 12:47)
Ar turi galvoje šiuos http://www.svajoklis.lt/  Maniškis (baigęs muzikos mokyklą dainavimą ir gitarą) iškart pasakė, kad tas vyras nusidainuoja, o atrodo kaip iš zonos. O kai pati klausiau jų internetiniame puslapyje, tai man jie nevestuviniai pasirodė... Sorry jei ką nors įžeidžiau blush2.gif

nu jau nuotraukeliu prisideje ten....o tos panos nuotraukose vos ne striptizo klubo sokejos atrodo....o to daionuotojo apranga irgi ne kokia is klipo...bet ir balsas ne koks...
manau jie vestyvems nelabai tinka..ir isvis abejoju ar kur toie tinka.

sorryy bet cia mano nuomone ir nieko prasau neisizeisti...
Atsakyti
Mergytės rekomenduokit gerų muzikantų Kaune.Kiek skambinau visi užsakyti. cry.gif cry.gif cry.gif
Atsakyti
QUOTE(tekilla @ 2006 02 08, 19:04)
o ka žinote apie muzikantus Dainius?Kokie atsiliepimai?

Kiek skaičiau forume, atsiliepimai apie Dainius tik geriausi thumbup.gif pati jų norėjau, bet mano dienai jie jau užsakyti verysad.gif
Atsakyti