Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių muzikantai II

QUOTE(aistulka:) @ 2006 02 01, 18:38)
Oho blink.gif  3000 Lt dviem dienom  blink.gif  blink.gif  siaubacija  wacko.gif

2000 lt tai buvau pasiruošusi mokėti bet 3000 lt blink.gif bet iš kitos pusės jie taip fainai dainuoja, jų kregždutės thumbup.gif bet iš principo 3000 lt labai daug, už tai kad lenkiškų dainų bus maximum 5-7 doh.gif nežinau ką ir daryti, laikas nenuildomai bėga, o apsispręsti negaliu doh.gif schmoll.gif gal kas pažįsta muzikantus, galinčius groti ir dainuoti ne tik lietuviškai, bet ir lenkiškai g.gif
Atsakyti
QUOTE(aistulka:) @ 2006 02 01, 18:38)
Oho blink.gif  3000 Lt dviem dienom  blink.gif  blink.gif  siaubacija  wacko.gif

Sveika,aciu uz info,ka tik jam skambinau, lygtai tinka.Gal gali parasyt is kur juos gavai, ir ar dar zinai ka nors apie jous.Buciau labai dekinga.
Atsakyti
Labas, gal kas zinote muzikantus Kaune? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(renaciukazz @ 2006 02 01, 18:11)
Sveika,aciu uz info,ka tik jam skambinau, lygtai tinka.Gal gali parasyt is kur juos gavai, ir ar dar zinai ka nors apie jous.Buciau labai dekinga.

Sakyk... ax.gif o kada tavo vestuvytes??
Atsakyti
QUOTE(renaciukazz @ 2006 02 01, 18:43)
2000 lt tai buvau pasiruošusi mokėti bet 3000 lt  blink.gif bet iš kitos pusės jie taip fainai dainuoja, jų kregždutės  thumbup.gif bet iš principo 3000 lt labai daug, už tai kad lenkiškų dainų bus maximum 5-7  doh.gif  nežinau ką ir daryti, laikas nenuildomai bėga, o apsispręsti negaliu  doh.gif  schmoll.gif gal kas pažįsta muzikantus, galinčius groti ir dainuoti ne tik lietuviškai, bet ir lenkiškai g.gif

Fantastiska suma tongue.gif
Jei dar tau reikia muzikantu ir labai nedega, galiu savo direktores paklausti, ji savo dukrai samde muzikantus, kad lenkiskai dainuotu. Bet ji gris i darba tik pirmadieni.
3000 man skamba baisiai, bet aisku, kiekviena turim savo nuomone ir norus 4u.gif
Atsakyti
na 3000 tai manjau labai daugoka doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Izaa @ 2006 02 02, 11:36)
Sakyk... ax.gif o kada tavo vestuvytes??

Na jos liniuotėje parašyta, kad po 6 mėn. 2 sav. ir 2 dienų 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(renaciukazz @ 2006 02 01, 20:11)

Radau juos internetiniame puslapyje, buvau su jais susitikus, davė paklausyti kaip dainuoja. Mum patiko. Daugiau nieko lyg ir nežinau, sakė duos kontaktus žmonių pas ką jie grojo. Tai pasiskambinsim, pasiklausinėsim, kaip pravedė vakarą, ar patiko svečiams ir beliks tik apsispresti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Daina_P @ 2006 01 30, 17:50)
O mano muzikantas vienas gros, bet jis ir vakara praves, sakė piršliai galės atsipalaiduoti smile.gif O man tai buvo svarbiausia smile.gif O be to jis pigus, ir groja neblogai smile.gif

gal butu galima gauti jo telefono nr? parasyk spinka@one.lt
aciukas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(siamka @ 2006 02 02, 11:07)
na 3000 tai manjau labai daugoka doh.gif

ne tai kad daugoka, bet tai labai daug doh.gif doh.gif
Atsakyti
Sveikos
Būkit geros parekomenduokit muzikantus kad pravestų vestuves Gargzduose
Atsakyti
QUOTE(Renatuxx @ 2006 02 02, 20:38)
Sveikos
Būkit geros parekomenduokit muzikantus kad pravestų vestuves Gargzduose

Ramūnas Šlepas 868020645, bandyk skambintis jam, man rodos ir jis is gargzdu
Atsakyti
QUOTE(aistulka:) @ 2006 02 01, 12:45)
Geras biggrin.gif  aha buvom susitikę, viską išsiklausinėjau, paprašėm, kad duotų kontaktus žmonių, pas kuriuos jie patys grojo. Dabar laukiam įrašo iš vienų vestuvių, ten galėsim pamatyti kaip jie vakarą veda.  mirksiukas.gif  O šiaip tai jie labai man patiko ax.gif

tai gal DVD turi omeny? Man vakar parase, kad pirmadieni ju DVD kopija gausiu thumbup.gif

QUOTE(aistulka:) @ 2006 02 01, 15:49)
1500 lt dviem dienom, bet sake galima deretis ax.gif

Man tai reiktu tik vienam vakarui, tai sake 1000 lt smile.gif
Atsakyti