Įkraunama...
Įkraunama...

Receptai su nuotraukomis

QUOTE(Vamora @ 2010 08 11, 11:05)
O kam soda rugstele ar actu gesint? Juk rugpienis nugesina soda ax.gif

Čia, kad garantuotai užgestų hihihi.gif wink.gif Svarbu finale viskas ok.gif
Atsakyti
QUOTE(Agrefa @ 2010 08 11, 12:27)
Aš dedu kepimo miltelius vietoj sodos. Negesinau niekuo.

as irgi dejau kepimo miltelius,bet man blynai neisipute,dejau kazkur sauksteli,matyt su soda yra geriau.
Atsakyti
QUOTE(Evelincik @ 2010 08 11, 11:38)
Labai megstu Rimi parduodamas tokias lazdeles su suriu.Patyrinejau sudeti,pamaciau,kad ieina surio milteliai.Nelabai isivaizdavau kur ju gaut,tai nusprendziau daryt tik su suriu rukytu,bet bedarant namie radau uzsilikusi pokeli surio padazo(padazas milteliais,kur maisomas su grietine)parduodamas salia tu cipsu ale meksikietisku,santa marijos berods  g.gif (cia nebijantiems chemijos  ax.gif nes i ta padaza itariu jos prikrauta )MB gyre lezdeles gal 6 kartus

O tai jei daryt auksciau nurodytas juosteles apvyniojant suriu kur tada deti tuos miltelius? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Polė @ 2010 08 11, 10:28)
Ule, dėkojam  4u.gif Minimaliom pastangom, tobulas skonis  mirksiukas.gif

valio!!! smagu skaityt,tajp vaizdziai aprasyta,pas mane visada ir taip gaunas drinks_cheers.gif
QUOTE(Agrefa @ 2010 08 11, 11:27)
Aš dedu kepimo miltelius vietoj sodos. Negesinau niekuo.

su kepimo milteliais sitie blynai neiskyla,bandziau 4u.gif
QUOTE(Polė @ 2010 08 11, 12:17)
Čia, kad garantuotai užgestų  hihihi.gif  wink.gif Svarbu finale viskas  ok.gif

man ir ramiau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(loja5 @ 2010 08 11, 16:01)
O tai jei daryt auksciau nurodytas juosteles apvyniojant suriu kur tada deti tuos miltelius? g.gif

As dariau truputeli kitaip nei auksciau nurodytam recepte.Dariau pagal Neryte
Atsakyti
QUOTE(Sypsaliukas @ 2010 08 10, 13:54)
tokį saldžiarūgštį galima pasigaminti patiems(gaminu tokį prie "vištienos alia kinietiškai")
reikia:
paprika
morka
citrina
nedidelis indelis konservuotų ananasų
krakmolo šaukštas
šaukštas sojų padažo
mėgstami prieskoniai

paprika juostelėmis, morka sutarkuojam, supjaustom ananasus(aš perku jau gabalėliais ananasus, nebereikia jo pjaustyti).viską dedam į keptuvę ir kepam (kepti gan ilgai, kol iškeps morkos). į likusį nuo ananasų skystį įspaudžiam citrinos sultis (taip kad būtų saldžiai rūgštu, kartai nereikia visos citrinos sulčių), įdedam sojų padažą, krakmolą ir išmaišom. Visa tai pilame ant daržovių. Pakaitiname, sudedame mėgstamus prieskonius ir dar pakaitiname.

labai skanu su ryžiais, žuvimi ar vištiena. 4u.gif

kai jis ne 3lt nekainuoja, tai pigiau man buvo nusipirkti irnesakyk.gif nei dar terliotis su tais padazu ruosimais.. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Evelincik @ 2010 08 11, 18:00)
As dariau truputeli kitaip nei auksciau nurodytam recepte.Dariau pagal Neryte

blush2.gif pamirsau parasyt,kad tiesiog barsciau ant teslos ta sausa padaziuka-miltelius
Atsakyti
Aš ne visai į temą-kur IKI parduotuvėje parsiduoda soda? Nuėjus apieškojau visus kampus ir neradau. Konsultantų taipogi neradau ir parsivilkau namo be jos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Agrefa: 11 rugpjūčio 2010 - 20:26
QUOTE(Agrefa @ 2010 08 11, 22:26)
Aš ne visai į temą-kur IKI parduotuvėje parsiduoda soda? Nuėjus apieškojau visus kampus ir neradau. Konsultantų taipogi neradau ir parsivilkau namo be jos.

prie cukraus/druskos turetu but g.gif
Atsakyti
QUOTE(brashke77 @ 2010 08 11, 22:48)
prie cukraus/druskos turetu but  g.gif

aš ten ir ieškojau, bet neradau. NEt prie pipirų nusitysiau, ir ten nebuvo unsure.gif .
Atsakyti
Moliūgų sriuba
Isviriau mesos buljona,perpyliau jį per sieteli i didesni puoda.Suberiau pjaustytas morkas,bulves,svoguna,moliugus ir dar patisona imeciau(daug turiu,tai pamaniau nepamaisys.)Iberiau druskos,pipiru,muskato riešuto,dziovinto baziliko.Kai viskas isvire sumaliau blenderiu.

user posted image

Orkaiteje kepta paprika
Paprikas perpjoviau per puse,isemiau seklas,isploviau.Is 400 gramu farso ir triju sauju virtu ryziu padariau mase,i kuria suberiau smulkiai pjaustyta svoguna,druskos,pipiru.Mase dejau i paprikas,o jas i aliejum istepta skarda.Ipusejus kepimui pabarsciau tarkuotu fermentiniu suriu.

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Evelincik @ 2010 08 11, 20:58)
blush2.gif  pamirsau parasyt,kad tiesiog barsciau ant teslos ta sausa padaziuka-miltelius

Aisku, dabar galvosiu katruos cia geriau daryt unsure.gif
Atsakyti