QUOTE(vij@ @ 2010 09 20, 19:40)
O kodėl į varškę tik trynį dedat?
Aš kažkaip visad visą kaiušinį naudoju, bet gal skaniau vien trynys?
is tikro nezinau skirtumo
,mama tajp mokino
QUOTE(Agrefa @ 2010 09 20, 21:16)
Jūs man, tundrai, paaiškinkit, kur rasti Ulės blogą?
jau maciau mergaites padejo
QUOTE(Verslininke @ 2010 09 20, 21:38)
skanus gyvenimas jos blogas vadinasi
o seip po jos nuotrauka apacioje yra rasoma to blogo pavadinimas
QUOTE(amorosa @ 2010 09 21, 09:36)
Dekui Ule , uz pasidalinta recepta
mielai prasom
as dabar su rugpieniu visad darau,taj man jie dar labiau issipucia
nepamenu mergytes ar deus esu guliaso receptuka,bet priminsiu,labai ekonomiskas
ir skanus patiekalas
Guliasas
300 gr. kiaulienos
1 pjaustyta morka
1 svogūnas
prieskoniai, krapai, laiškai.
Mėsytę smulkiai supjaustyti, pagardinti prieskoniais ir apkepti, apkepti morką ir svogūną pjaustytą, tuomet įpilti vandens į keptuvę, kad apsemtu ir patroškinti 20 min.
Į 100 ml. pieno įmaišyti šaukštelį miltų ,išplakti, kad neliktų gumuliukų ir supilti į keptuvę. Uždengti ir leisti sutirštėti.
Valgyti rekomenduoju su virtais grikiais.
Skanaus!!
Labai pasiilgau Elenos kuku