Įkraunama...
Įkraunama...

Receptai su nuotraukomis

QUOTE(AkvileZ @ 2010 09 21, 05:28)
Toki iranki maciau rimi pikti smile.gif Jis ir vadinasi bulviu grustuve.

O gal ir kaina zinote? ax.gif
Atsakyti
dar tomas philips maciau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ateresa @ 2010 09 21, 08:44)
O gal ir kaina zinote?  ax.gif

Neziurejau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*Mėta* @ 2010 09 21, 03:55)
As mergina kuri dievina bulves, jei bulviu nera vadinas namie badas is diziosios raides  biggrin.gif  na ir tie pussilkiniai kukuliai taip pribrendo, nes vaikystej labai megau virtu bulviu cepelinus , analogiskai siti kukuliai tai visiskai tas pats, megstu su mesyte, bet mielai galima ir su varske daryt ir bet kuom kitum kuo fantazija tik nesa  biggrin.gif  na o teslos didzioji paslaptis , kadangi negyvenu lietuvoje tai nezinau ar tokiu ten parduoda, bet uzmeskit aki, gal ir yra, tai tooookks geris, as bet kur tokiem kukuliam, svilpikam ar bendrai cepelinam kai reik virtu bulvyciu niekada negrudu ir nemalu mesmale, visada naudoju stai toki specialiai tam skirta iranki
Potato Ricer

Tesla silkine garantuota, kitaip neiimanoma  mirksiukas.gif 
p.s. o uzrasius mesmale del praktiskumo , kad ja daug maz visi zmones namie turi  4u.gif

aha, aišku viskas. na aš ir ne lt, ir tokį mačiau ikėjoj, bet vis galvoju ar man jo reikia, nes realiai mažai darau ką kur naudočiau (aš buvau ir "bulvinė" , bet gyvenimo aplinkybės pakeitė biggrin.gif ).reiks pagalvot kaip čia geriau,nes pirkt dėl poros kartų tai vėl, nebent daryčiau dažniau.
Atsakyti
QUOTE(vij@ @ 2010 09 20, 19:40)
O kodėl į varškę tik trynį dedat? blush2.gif Aš kažkaip visad visą kaiušinį naudoju, bet gal skaniau vien trynys? g.gif

is tikro nezinau skirtumo blush2.gif ,mama tajp mokino biggrin.gif 4u.gif

QUOTE(Agrefa @ 2010 09 20, 21:16)
Jūs man, tundrai, paaiškinkit, kur rasti Ulės blogą? smile.gif

jau maciau mergaites padejo 4u.gif

QUOTE(Verslininke @ 2010 09 20, 21:38)
skanus gyvenimas jos blogas vadinasi  ax.gif  o seip po jos nuotrauka apacioje yra rasoma to blogo pavadinimas  4u.gif

wub.gif

QUOTE(amorosa @ 2010 09 21, 09:36)
Dekui Ule , uz pasidalinta recepta 4u.gif

mielai prasom 4u.gif
as dabar su rugpieniu visad darau,taj man jie dar labiau issipucia thumbup.gif

nepamenu mergytes ar deus esu guliaso receptuka,bet priminsiu,labai ekonomiskas biggrin.gif ir skanus patiekalas drinks_cheers.gif

Guliasas

300 gr. kiaulienos
1 pjaustyta morka
1 svogūnas
prieskoniai, krapai, laiškai.

Mėsytę smulkiai supjaustyti, pagardinti prieskoniais ir apkepti, apkepti morką ir svogūną pjaustytą, tuomet įpilti vandens į keptuvę, kad apsemtu ir patroškinti 20 min.
Į 100 ml. pieno įmaišyti šaukštelį miltų ,išplakti, kad neliktų gumuliukų ir supilti į keptuvę. Uždengti ir leisti sutirštėti.
Valgyti rekomenduoju su virtais grikiais.
Skanaus!!

user posted image

Labai pasiilgau Elenos kuku g.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(amorosa @ 2010 09 21, 09:36)
Vakar kepiau ules blynus skanesniu neesu valgiusi, dabar tik tokius ir kepsiu, Dekui Ule , uz pasidalinta recepta 4u.gif  Beje namie turejau tik naturalu jogurta , tai jis puikiausiai tiko vietoj kefyro , tik kaitinant reikia pastoviai maisyti ,kad varskes nesutrauktu

joooo thumbup.gif sitie superiniai blyneliai
Atsakyti
QUOTE(grange @ 2010 09 20, 21:38)
tikrai išbandysiu, tik vienas klausimas, jei neturiu mėsmalės, tai su kuo geriau čia būtų tas bulves malt  g.gif  blenderiu? tiesiog su trintuve kai bulvių košę darau? g.gif

bet kaip tau lygiai tas paplotėlis gavos, atrodo kaip iš tešlos  bigsmile.gif

Tada galima virtas bulve sutarkuoti paprasta tarka, ne per burokine, o smulkesne (bet ir ne ta, kuri skirta zaliom bulvem) mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ulė @ 2010 09 21, 10:35)
*is tikro nezinau skirtumo blush2.gif ,mama tajp mokino
**nepamenu mergytes  ar deus esu guliaso receptuka,bet priminsiu,labai ekonomiskas biggrin.gif ir skanus patiekalas

* Aišku, supratau. Nu mama reik tikėt biggrin.gif thumbup.gif
** Skaniai atrodo drinks_cheers.gif

QUOTE(trojana @ 2010 09 21, 13:01)
Tada galima virtas bulve sutarkuoti paprasta tarka, ne per burokine, o smulkesne (bet ir ne ta, kuri skirta zaliom bulvem) mirksiukas.gif

Aš irgi dažniausiai taip darau drinks_cheers.gif Nes tingiu mėsmalę traukti, o ypač paskui plauti doh.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(*Mėta* @ 2010 09 21, 05:55)
user posted image
user posted image

Tesla silkine garantuota, kitaip neiimanoma  mirksiukas.gif 
p.s. o uzrasius mesmale del praktiskumo , kad ja daug maz visi zmones namie turi  4u.gif

nu panasusi česnako spaustuve... itariu tik anas didesnis
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif
Isbandziau su kefyru tuos skaniuosius Ules blynukus mirksiukas.gif buvo skanu ir receptas paprastas thumbup.gif tik turiu viena klausima ax.gif jie man iskilo keptuveje, o kai sudejau i lekste, atslugo rolleyes.gif ir nebuvo tokie pusti kaip Ules foto g.gif
Ule, kazin kodel g.gif mirksiukas.gif

Dabar eisiu kepti zuvies kukulius rolleyes.gif su baravyku idaru mirksiukas.gif
Paskui pakomentuosiu smile.gif
Atsakyti
Siūlų kamuoliukai tongue.gif

Produktai:

Bemielė šaldyta tešla

vištienos krūtinėlė
1 kiaušinis +1 patepimui,
svogūnai,česnakai,
krapai/petražolės
druskos/pipirai
baltos duonos 2 riekės
pieno 0,5 stiklinės

Paruošiame faršą.
Duoną pamirkyti piene, nuspausti ir sumalti kartu su vištiena.
Įmaišyti išplaktą kiaušinį ,įdėti druskos,pipirų,kapotus svogūną ir česnaką, smulkintus krapus su petražolėmis. Jei masė gavosi per skysta galima įdėti maltų džiūvėsių.

Tešlą atšildyti kambario temperatūroje,lengvai iškočioti ir supjaustyti plonomis juostelėmis.

Imame gabaliuką faršo ir formuojame rutuliukus.Kiekvieną rutuliuką apsukame su tešlos juostelėmis.Dedame į skardą išklota kepimo popieriumi,patepame kiaušinio plakiniu,apibarstome sezamo sėklomis ir kepame orkaitėje 180/200 l maždaug 30 min.

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Ne, nu Jūs esate...net nežinau kokį žodį pavartoti...Virtuvės fėja! angel.gif first.gif oro_buckis.gif
Atsakyti