Įkraunama...
Įkraunama...

Receptai su nuotraukomis

QUOTE(*Mėta* @ 2010 09 20, 16:47)

O jei kaip megstu baklazanus, reiks isbandyt  bigsmile.gif

mano mb siaip jau baklazanu nelabai megsta, bat si patiekaliuka gerai ivertino blush2.gif
Atsakyti
Jūs man, tundrai, paaiškinkit, kur rasti Ulės blogą? smile.gif
Atsakyti
skanus gyvenimas jos blogas vadinasi ax.gif o seip po jos nuotrauka apacioje yra rasoma to blogo pavadinimas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Verslininke @ 2010 09 20, 21:38)
skanus gyvenimas jos blogas vadinasi  ax.gif  o seip po jos nuotrauka apacioje yra rasoma to blogo pavadinimas  4u.gif

Buvau aš atsivertusi tą nuorodą, bet man pasirodė, kad ten ne jos blink.gif .

Bet kokiu atveju ačiū už pagalbą drinks_cheers.gif .
Atsakyti
Mano siandienos vakariene :

Kotlekukai idaryti suriu ir morkytemis , ryziai su darzovemis ir paprasto salotytes is kopustu ir morku 4u.gif

Gaminimo procesas :
user posted image
jau gatava

user posted image
Atsakyti
QUOTE(*Mėta* @ 2010 09 20, 16:47)
PUSŠILKINIAI KUKULIAI

Išvirusias bulves nulupame ir sumalame mėsmale,

tikrai išbandysiu, tik vienas klausimas, jei neturiu mėsmalės, tai su kuo geriau čia būtų tas bulves malt g.gif blenderiu? tiesiog su trintuve kai bulvių košę darau? g.gif

bet kaip tau lygiai tas paplotėlis gavos, atrodo kaip iš tešlos bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(grange @ 2010 09 20, 13:38)
tikrai išbandysiu, tik vienas klausimas, jei neturiu mėsmalės, tai su kuo geriau čia būtų tas bulves malt  g.gif  blenderiu? tiesiog su trintuve kai bulvių košę darau? g.gif

bet kaip tau lygiai tas paplotėlis gavos, atrodo kaip iš tešlos  bigsmile.gif

As mergina kuri dievina bulves, jei bulviu nera vadinas namie badas is diziosios raides biggrin.gif na ir tie pussilkiniai kukuliai taip pribrendo, nes vaikystej labai megau virtu bulviu cepelinus , analogiskai siti kukuliai tai visiskai tas pats, megstu su mesyte, bet mielai galima ir su varske daryt ir bet kuom kitum kuo fantazija tik nesa biggrin.gif na o teslos didzioji paslaptis , kadangi negyvenu lietuvoje tai nezinau ar tokiu ten parduoda, bet uzmeskit aki, gal ir yra, tai tooookks geris, as bet kur tokiem kukuliam, svilpikam ar bendrai cepelinam kai reik virtu bulvyciu niekada negrudu ir nemalu mesmale, visada naudoju stai toki specialiai tam skirta iranki
Potato Ricer
user posted image
user posted image

Tesla silkine garantuota, kitaip neiimanoma mirksiukas.gif
p.s. o uzrasius mesmale del praktiskumo , kad ja daug maz visi zmones namie turi 4u.gif
Atsakyti
Toki iranki maciau rimi pikti smile.gif Jis ir vadinasi bulviu grustuve.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AkvileZ: 21 rugsėjo 2010 - 05:30
Kai bulves tryniau mixeriu (cepterio), tai niekas nesigaudavo, nes bulves budavo pertrintos ir tesla isskystedavo ir nieko negali padaryt. Todel dabar trinu rankiniu grustuvu ir viskas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(*Mėta* @ 2010 09 20, 17:47)
PUSŠILKINIAI KUKULIAI

O jeeee bigsmile.gif labai skaniai atrodo thumbup.gif ir mazai terliones mirksiukas.gif seimynai reiks pagaminti
Atsakyti
QUOTE(Agrefa @ 2010 09 20, 21:16)
Jūs man, tundrai, paaiškinkit, kur rasti Ulės blogą? smile.gif

Ules blogas ax.gif
Atsakyti

Vakar kepiau ules blynus skanesniu neesu valgiusi, dabar tik tokius ir kepsiu, Dekui Ule , uz pasidalinta recepta 4u.gif Beje namie turejau tik naturalu jogurta , tai jis puikiausiai tiko vietoj kefyro , tik kaitinant reikia pastoviai maisyti ,kad varskes nesutrauktu
Atsakyti