Ateinu pagirti Nerytę ir jos Amerikietiškus blynus. Tai, ko visą laiką ieškojau ir galų gale RADAAAU.... Purūs ir svarbiausia, sausi, nesijaučia aliejus, kas būdinga blynams. Šią savaitę jau tris kartus pusryčiams buvo kepti. Beprotiškai fantastiški blynai Ačiū už receptą
Ryziu makaronu nereikia virti, tik sudeti i verdanti vandeni ir palaikyti uzdengus 5 min. Jau galima valgyti nukosus. Jei planuojate dar kazkur juos kepinti, pvz, kaip daznai taro tailandieciai, tai juos dar nuplauti vandeniu saltu reiketu.
Ule, na tu ir kukli Kaip supratau, tai jau galima sveikinti? SAUNUOLE, pagaliau
QUOTE(benux @ 2010 09 19, 09:20)
galimas analogiškas variantas, tik vietoje cukinijų, tarkuoti moliūgą į tešlą, lygiai taip pat skanus tortas gaunasi
As kopustus tarkuoju
QUOTE(moonlight @ 2010 09 19, 13:01)
kazkaip skaudziai ispyrei isedimaja
QUOTE(Rastika @ 2010 09 19, 13:17)
turek nebrangus ir man patinka
QUOTE(Irmavi @ 2010 09 19, 14:44)
tajp sujaudino
super
QUOTE(Babe @ 2010 09 19, 17:32)
QUOTE(pienia @ 2010 09 19, 20:24)
Ule, na tu ir kukli Kaip supratau, tai jau galima sveikinti? SAUNUOLE, pagaliau
aciu
dar labai noriu padekoti novai ir aguonelei,kad padejo,kantriai ir maloniai aiskino kaip tureciau susitvarkyti bloga
[quote=Ulė,2010 09 20, 07:56]
...
dar labai noriu padekoti novai ir aguonelei,kad padejo,kantriai ir maloniai aiskino kaip tureciau susitvarkyti bloga
Dar būtų labai malonu, jeigu gramatines klaideles ištaisytumėt.
O šiaip peržiūrėjus blog'e sudėtus receptus norisi juos ir išbandyti tuojau pat Sėkmės tobulėjant .
Čia dažnai tyliai užeinu, pasisemiu įdėjų pietums ir ne tik. Ačiū visoms.
...
Dar būtų labai malonu, jeigu gramatines klaideles ištaisytumėt.
O šiaip peržiūrėjus blog'e sudėtus receptus norisi juos ir išbandyti tuojau pat Sėkmės tobulėjant .
Čia dažnai tyliai užeinu, pasisemiu įdėjų pietums ir ne tik. Ačiū visoms.
Gapo aciu
visiskai atpratus lt sriftu naudotis
tai ka valget savaitgali?
visiskai atpratus lt sriftu naudotis
tai ka valget savaitgali?
As tai,kaip ir sakiau,gaminau zuvies kukulius cesnakiniame padaze man labai patiko,MB pagyre,vaikams irgi patiko,reiskia viskas gerai
QUOTE(Ineta.V @ 2010 09 20, 12:07)
As tai,kaip ir sakiau,gaminau zuvies kukulius cesnakiniame padaze man labai patiko,MB pagyre,vaikams irgi patiko,reiskia viskas gerai
Man jie kita diena buna dar skanesni, nei ka tik iskepus.
Pries keleta dienu kepiau farsa vafliuose.
Vaflius supjausciau norimo dydzio kvadratais,i farsa suberiau megiamus prieskonius(druska,pipirai,raudonelis,ciobreliai....)Is kiausinio vandens miltu ir priskoniu isplakiau tesla.Ant vaflio tepiau farsa,ant jo dar viena vafli,voliojau tesloje ir sudejau i ikaitusia keptuve.Skanu buvo.
Vaflius supjausciau norimo dydzio kvadratais,i farsa suberiau megiamus prieskonius(druska,pipirai,raudonelis,ciobreliai....)Is kiausinio vandens miltu ir priskoniu isplakiau tesla.Ant vaflio tepiau farsa,ant jo dar viena vafli,voliojau tesloje ir sudejau i ikaitusia keptuve.Skanu buvo.
QUOTE(ingridukas @ 2010 09 20, 12:51)
O kas tie vafliai? Tai tokie vafliai kur skanestu skyriuje buna?
[quote=ingridukas,2010 09 20, 13:51]
ingridukas, žinai, aš sugalvojau kad tie "a la čeburėkai" būtų panašesni į tikrus, tai perku apvalius vaflius, jie būna parduotuvėse supakuoti tokie nelabai dideli apvalūs lapai, juos supjaustau į keturias dalis, pritepu faršo ir iš to lapo išeina du "čeburėkai". "Kad ir nežmoniškai, bet kitoniškai..."
ingridukas, žinai, aš sugalvojau kad tie "a la čeburėkai" būtų panašesni į tikrus, tai perku apvalius vaflius, jie būna parduotuvėse supakuoti tokie nelabai dideli apvalūs lapai, juos supjaustau į keturias dalis, pritepu faršo ir iš to lapo išeina du "čeburėkai". "Kad ir nežmoniškai, bet kitoniškai..."