Įkraunama...
Įkraunama...

Receptai su nuotraukomis

Ateinu pagirti Nerytę ir jos Amerikietiškus blynus. Tai, ko visą laiką ieškojau ir galų gale RADAAAU.... Purūs ir svarbiausia, sausi, nesijaučia aliejus, kas būdinga blynams. Šią savaitę jau tris kartus pusryčiams buvo kepti. Beprotiškai fantastiški blynai wub.gif Ačiū už receptą 4u.gif
Atsakyti
Ryziu makaronu nereikia virti, tik sudeti i verdanti vandeni ir palaikyti uzdengus 5 min. Jau galima valgyti nukosus. Jei planuojate dar kazkur juos kepinti, pvz, kaip daznai taro tailandieciai, tai juos dar nuplauti vandeniu saltu reiketu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Koruklu: 19 rugsėjo 2010 - 18:18
Ule, na tu ir kukli 4u.gif Kaip supratau, tai jau galima sveikinti? SAUNUOLE, pagaliau drinks_cheers.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(benux @ 2010 09 19, 09:20)
galimas analogiškas variantas, tik vietoje cukinijų, tarkuoti moliūgą į tešlą, lygiai taip pat skanus tortas gaunasi  thumbup.gif

As kopustus tarkuoju rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(moonlight @ 2010 09 19, 13:01)

kazkaip skaudziai ispyrei isedimaja lotuliukas.gif wub.gif

QUOTE(Rastika @ 2010 09 19, 13:17)
Ulė, koki tu varškės sūrelį naudoji?

turek nebrangus ir man patinka 4u.gif

QUOTE(Irmavi @ 2010 09 19, 14:44)

tajp sujaudino wub.gif
super first.gif
QUOTE(Babe @ 2010 09 19, 17:32)
Ryziu makaronai su tigrinem  krevetem

wub.gif

QUOTE(pienia @ 2010 09 19, 20:24)
Ule, na tu ir kukli 4u.gif Kaip supratau, tai jau galima sveikinti? SAUNUOLE, pagaliau drinks_cheers.gif  4u.gif

aciu wub.gif 4u.gif

dar labai noriu padekoti novai ir aguonelei,kad padejo,kantriai ir maloniai aiskino kaip tureciau susitvarkyti bloga wub.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ulė: 20 rugsėjo 2010 - 08:08
[quote=Ulė,2010 09 20, 07:56]
...
dar labai noriu padekoti novai ir aguonelei,kad padejo,kantriai ir maloniai aiskino kaip tureciau susitvarkyti bloga wub.gif wub.gif

Dar būtų labai malonu, jeigu gramatines klaideles ištaisytumėt.

O šiaip peržiūrėjus blog'e sudėtus receptus norisi juos ir išbandyti tuojau pat smile.gif Sėkmės tobulėjant 4u.gif .
Čia dažnai tyliai užeinu, pasisemiu įdėjų pietums ir ne tik. Ačiū visoms.
Atsakyti
Gapo aciu 4u.gif
visiskai atpratus lt sriftu naudotis blush2.gif

tai ka valget savaitgali? bigsmile.gif
Atsakyti
As tai,kaip ir sakiau,gaminau zuvies kukulius cesnakiniame padaze thumbup.gif man labai patiko,MB pagyre,vaikams irgi patiko,reiskia viskas gerai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Ineta.V @ 2010 09 20, 12:07)
As tai,kaip ir sakiau,gaminau zuvies kukulius cesnakiniame padaze thumbup.gif man labai patiko,MB pagyre,vaikams irgi patiko,reiskia viskas gerai thumbup.gif

Man jie kita diena buna dar skanesni, nei ka tik iskepus.
Atsakyti
Pries keleta dienu kepiau farsa vafliuose.
Vaflius supjausciau norimo dydzio kvadratais,i farsa suberiau megiamus prieskonius(druska,pipirai,raudonelis,ciobreliai....)Is kiausinio vandens miltu ir priskoniu isplakiau tesla.Ant vaflio tepiau farsa,ant jo dar viena vafli,voliojau tesloje ir sudejau i ikaitusia keptuve.Skanu buvo. smile.gif
user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(ingridukas @ 2010 09 20, 12:51)
Vaflius supjausciau norimo dydzio kvadratais,i farsa suberiau megiamus prieskonius(druska,pipirai,raudonelis,ciobreliai....)Is kiausinio vandens miltu ir priskoniu isplakiau tesla.Ant vaflio tepiau farsa,ant jo dar viena vafli,voliojau tesloje ir sudejau i ikaitusia keptuve.Skanu buvo. smile.gif

O kas tie vafliai? blush2.gif Tai tokie vafliai kur skanestu skyriuje buna?
user posted image
Atsakyti
[quote=ingridukas,2010 09 20, 13:51]

ingridukas, žinai, aš sugalvojau kad tie "a la čeburėkai" būtų panašesni į tikrus, tai perku apvalius vaflius, jie būna parduotuvėse supakuoti tokie nelabai dideli apvalūs lapai, juos supjaustau į keturias dalis, pritepu faršo ir iš to lapo išeina du "čeburėkai". "Kad ir nežmoniškai, bet kitoniškai..." lotuliukas.gif bigsmile.gif
Atsakyti