Įkraunama...
Įkraunama...

Receptai su nuotraukomis

QUOTE(AkvileZ @ 2010 09 18, 21:19)
Nespėja niekas nubėgti, viskas susigeria į blynus ir kuo daugiau majonezo tuo skaniau, bent jau mūsų šeimoje  smile.gif

O as kaip tik pasigailejau ,kad padauginau(nu negi gaila to majonezo biggrin.gif ) biski pliurze gavosi,bet be galo skani pliurze.Tik,kad pjaustyt sunkoka buvo.O gal jam kaip ir tikram tortui reikia laiko isigert? g.gif ragavau ir karsta ir pravesusi,abu varijantai liuksiski thumbup.gif Darysiu ta cukiniju torta dar ne karta,NUOSTABUS wub.gif Bet majonezo mazinsiu .Aciu recepto autorei 4u.gif
Atsakyti
galimas analogiškas variantas, tik vietoje cukinijų, tarkuoti moliūgą į tešlą, lygiai taip pat skanus tortas gaunasi thumbup.gif
Atsakyti
as ir turiu klausima del cukiniju torto. Ar yra skirtumas koki majoneza deti?.. Geriau riebesnis ar maziau riebus? gal galite atvrauti kas jau darete, koki majoneza naudjote.. Aciu mergaites 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo menasmyleti: 19 rugsėjo 2010 - 11:01
QUOTE(menasmyleti @ 2010 09 19, 12:01)
as ir turiu klausima del cukiniju torto. Ar yra skirtumas koki majoneza deti?.. Geriau riebesnis ar maziau riebus? gal galite atvrauti kas jau darete, koki majoneza naudjote.. Aciu mergaites  4u.gif


čia skonio reikkalas, kokį aplamai naudojat, tokį ir dėkit 4u.gif
Aš perku neriebą arba lengvą, tai tą ir dėjau ir dėjau mažai, nes nelabai mėgstu, kitos deda daugiau, nes tada gaunas šlapiau ir riebiau
Atsakyti
QUOTE(Ulė @ 2010 09 18, 18:32)
aciu,o rast daba bus lengviau 4u.gif
prasom aplankyt biggrin.gif

http://skanusgyvenimas.blogspot.com/


user posted image
Atsakyti
Ulė, koki tu varškės sūrelį naudoji?
Atsakyti
Menasmyleti, cukinijų torto vieną sluoksnį tepiau su hellmanns majonezu, tai kai ant karšto blyno užtepiau pajutau tokį aštrų acto kvapą.. fek doh.gif kitus sluoksnius sutepiau su paprastu Vilniaus majonezu,šis tiko labiau. Bet man asmeniškai tas tortas ne itin skanus g.gif bet patys blynai iš cukinijos tikrai skanūs 4u.gif
Atsakyti
"...Drebančia ranka Stiopa prinešė taurelę prie lūpų, o nepažįstamasis vienu mauku prarijo
savo taurelės turinį. Čiaumodamas gabalą ikrų, Stiopa su didžiausiu vargu išstenėjo:
– O jūs... neužkandat?
– Dėkoju, aš niekada neužkandu, – atsakė nepažįstamasis ir įpylė po antrą. Atidengė
puodą – jame buvo dešrelės su pomidorų padažu..."

M.Bulgakovas "Meistras ir Margarita"

user posted image

Sveikutės, kulinarės.
Negarantuoju, ar būtent apie tokias dešreles rašyta, tačiau galiu pasiūlyti savo variantą, nes paieškojus, rasime ir daugiau interpretacijų mirksiukas.gif

Reikės:
Pieniškų dešrelių (geriau aukščiausios rūšies) arba faršo dešrelių, kurias išanksto apkepsime svieste.
Pomidorų sulčių (natūralesnių smile.gif)
Vienos morkos (trinsime smulkia tarka)
Svogūnas (pjaustysim smulkiai)
O taip pat smulkiai pjaustytų kelių česnako skiltelių ir krapų.Galima ir pertažolių lapelių.
Druskos,pipirų.

Apkepiname keptuvėje (be sviesto ar aliejaus) svogūnus ir morkas, tik šiek-tiek,neskrudinam ir nesudeginam smile.gif.
Įpilam pomidorų sultis ir troškinam ant minimalios ugnelės pamaišydamos apie dešimt min.
Įdedam sutrintas su druska ir pipirais česnako skilteles, ir dar penkias min. patroškinam.
Tada sudedame dešreles. 4-5 minučių turėtų užtekt finaliniam patroškenimui.
Kas nori, gali pabarstyt patiekalą tarkuotu sūriu.

Visa tai valgoma kol karšta...

"...– Brangusis Stepanai Bogdanovičiau, – prašneko svečias, įžvalgiai šypsodamasis, –
joks piramidonas jums nepadės. Pasikliaukite sena išmintim – nuo ko susirgai, tuo ir
gydykis. Vienintelis daiktas, kuris gali grąžinti jums sveikatą – pora taurelių degtinės su
aštriu ir karštu užkandžiu..."


Skanaus... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Irmavi @ 2010 09 19, 13:44)

Nežinau, kaip patiekalas, bet pristatymas - 100 balų!
Atsakyti
Irmavi, super thumbup.gif
toki paprasta patiekaliuka taip pateikti essen.gif saunuole 4u.gif
Atsakyti
Pritariu mergaitems, nu puikiai pristatytas pasakojimas 4u.gif taip ir sielai ir akiai dera viskas wub.gif saunuole thumbup.gif
Atsakyti
Ryziu makaronai su tigrinem krevetem
Krevetes pakepti su cesnakais ir morkom ...pries gala ipilti sezamu aliejaus .... isvirti makaronus ... ir galima valgyti
user posted image
Atsakyti