Įkraunama...
Įkraunama...

Receptai su nuotraukomis

QUOTE(drugelis. @ 2010 09 15, 09:46)
Ingridukai - aš irgi prisikepus žvynabudžių, jų kažkaip nieks nerenka, gal nepažįsta...
Tik man kažkaip jos sunkiai virškinamos...

Matyt,kad nepazysta,nes kiek grybauju,tai vis randu prispardytu verysad.gif kaskas matyt eina ir darbuojasi.O man visai neblogai virskinasi,vakar net vaikas kirto is peties.As jam tuos kepsniukus tiesiog ant batono padejau,dar salotu lapu,valge kaip sumustinius uzsikasdamas pomidoriukais.Skanu ir karstus ir saltus valgyt smile.gif
Atsakyti
ingridukas, ar cia toks pats grybas? as tai nebuciau pagalvojus, kad valgomas blush2.gif
http://www.pics.lt/g...DSC_0372GGG.jpg
Atsakyti
QUOTE(*Dita* @ 2010 09 15, 10:25)
ingridukas, ar cia toks pats grybas? as tai nebuciau pagalvojus, kad valgomas blush2.gif
http://www.pics.lt/g...DSC_0372GGG.jpg

Taip.tikrai sitas smile.gif Drasiai galit rinkt ir kept.(ant kepures turi buti zvyneliai,po kepure sijonelis)koto mes nenaudojam,tiesiog ji palieku miske.
Atsakyti
aciu, reikes isbandyti jusiskius kepsnelius, zinau kur tokiu grybu pilna smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Nova @ 2010 09 14, 22:04)
Žuvies maltinukai su daržovėmis


O bulvė virta?
Atsakyti
QUOTE(AkvileZ @ 2010 09 15, 11:16)
O bulvė virta?


Taip, viskas zalia, kept nieko nereikia.
Atsakyti
Grybų kotletai

Kiek darau juos,niekada nesigauna tokie,kokius vaikystėje pas mama valgydavau...

Kotletus dariau iš voveruškų.
Garnyrui bulvių/morkų košė.

Voveruškas nuvalome,gerai nuplauname ir apverdame pasūdytame vandenyje.
Dabar jas reikia susmulkinti: galima smulkiai supjaustyti,bet tai labai kruopštus darbas,kuris užima laiko,bet skanu labai...galima sumalti su mėsmalę, galima su blenderiu susmulkinti.
Prieš smulkinant grybus reikia gerai nuspausti,kad ko mažiau liktu vandens .
Susmulkiname ir sudedame į puodą.Paskaniname druska,pipirais,dedame krapų smulkintų.
Svogūną susmulkiname ir apkepiname,sudedame į grybų masę.
Baltos duonos gabaliuką užpilame pienu,palaikome,nuspaudžiame ir irgi sudedame į grybus. Įmušame kiaušinį.
Viską gerai išmaišome, formuojame kotletukus,apvoliojame džiūvėsiuose ir kepame gerai įkaitintame aliejuje.

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Elena @ 2010 09 15, 13:59)
[color=darkviolet]Grybų kotletai

Kiek darau juos,niekada nesigauna tokie,kokius vaikystėje pas mama valgydavau...


bigsmile.gif essen.gif Lyg ir po pietu esu, bet neatsisakyciau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Nova @ 2010 09 15, 11:28)
Taip, viskas zalia, kept nieko nereikia.


Ne taip perskaiciau lotuliukas.gif Visos darzoves ZALIOS, nieko kept virt nereikia.
Atsakyti
QUOTE(*Dita* @ 2010 09 15, 11:14)
aciu, reikes isbandyti jusiskius kepsnelius, zinau kur tokiu grybu pilna smile.gif


kur?? bigsmile.gif

nu jau pamačiau. ataisiu, maum dar bus likęs koks....



Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Renatina: 15 rugsėjo 2010 - 17:37
QUOTE(ingridukas @ 2010 09 14, 13:42)

aš kol nepažystų bijau rizikuoti su grybais blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Elena @ 2010 09 15, 12:59)
Grybų kotletai


niekad nesu valgius grybu kotletu blush2.gif na bet gundanciai atrodo g.gif

QUOTE(Eirime @ 2010 09 16, 08:10)
aš kol nepažystų bijau rizikuoti su grybais blush2.gif

as taip pat drinks_cheers.gif praeiciau pro sona pro toki gryba, nes manyciau jog musmere lotuliukas.gif ir bijau jog ir nevalgyciau ... is baimes numirti lotuliukas.gif

as atsinesu troskintus baklazanus su avinzirniais 4u.gif

user posted image user posted image

1 didesnio baklazano
3-4 raudonu svoguniuku
skardines pjaustytu pomidoru
skardines avinzirniu
didesnes cesnako skilteles
harissos pastos arba cili pipiriuko
svieziu petrazoliu
medaus ar cukraus
druskos, pipiru
3-4 v.s. koncentruotos pomidoru pastos

Baklazana susipjaustyti mazais kubeliais ir uzbarscius gerai druska, leisti pastoveti.

Svoguna susipjaustyti ir leisti alyvuogiu aliejuje kepintis. Kai sie bus skaidrus, suberti smulkiai pjaustyta cesnaka ir kelias min pakepinti. Baklazana gerai nusausinus sudeti prie svogunu ir kepinti, kol sie grazia spalva igaus. Viska uzpilti skardine pomidoru, paskaninti harissos pasta ar tai cili pipiriuku, pipirais bei medumi ar cukrumi ir leisti 5 min uzdengus pasitroskinti. Belieka suberti nuvarvintus avinzirnius, paskaninti prieskoniais bei svieziomis petrazolemis, as taip pat kelis lasus citrinos sulciu ispaudziau ir uzdengus patroskinti pora min kad avinzirniai susiltu. Mes valgeme su sviezia duonyte bei paprastai kepta vistienos krutinele ( ja tiesiog paskaninau druska, pipirais, cesnaku bei cili pipiriuku. Ivyniojau i bacon/sonines juosteles ir apkepiau ant keptuves). Skanaus!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aguonele: 16 rugsėjo 2010 - 09:09