Įkraunama...
Įkraunama...

Receptai su nuotraukomis

QUOTE(Irmavi @ 2010 08 08, 14:52)
Sveiki,
netikėtai skanų receptą pasiskolinau iš vieno rusų forumo.

Tortukas iš cukinijos

Vakar buvo išbandytas, labai patiko. thumbup.gif Tik kitą kartą krapų nedėsiu, kažkaip man jie čia nelabai tiko.
Atsakyti
QUOTE(pienia @ 2010 08 10, 08:19)
Nereikia pykti, nes grange yra teisi mirksiukas.gif

As asmeniskai tai neturiu del ko pykti tik pastebejimas toks kad daug triuksmo cia biggrin.gif
Atsakyti
Bet jūs arba jūsų pažįstami mašiną vairuojat pagal taisykles, ane? Juk nevažiuojat kaire kelio puse autostradoje, nes jums taip norisi? O forume taip pat yra taisyklės, kurių reikia laikytis visiems.
O dabar į temą-Ulės blynai pavyko super-ačiū thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ingridukas @ 2010 08 09, 17:12)
Ant grotelių keptos tigrinės krevetės su šonine

Žmogui maždaug 5-8vnt
Jums reikės tigrines krevetes atšildyti,(aš iškart paskaičiuoju-pvz 4 žmonės,maximum po 8,vadinasi 32 krevetės ir tiek pat pjaustytos šoninės.)nulupti,palikti tik uodegėle ir pamarinuoti-citrina,česnakas,pipirai,druska.Juostelėm supjaustyti šonine ir pabarstyti druska bei pipirais
Skanaus 4u.gif  smile.gif  4u.gif

Viena maza pastabele. Krevetem butinai reikia isimti zarnyna. Ipjauti nugaros pusej ir iskrapstyti..

Man su zarnom tai schmoll.gif .

Siaip reiks su sonine pabandyti. Niekada nedasimasciau doh.gif .
Atsakyti
QUOTE(jblmami @ 2010 08 10, 12:01)
Viena maza pastabele. Krevetem butinai reikia isimti zarnyna. Ipjauti nugaros pusej ir iskrapstyti..

Man su zarnom tai  schmoll.gif .

Siaip reiks su sonine pabandyti. Niekada nedasimasciau doh.gif .

Nezinau,as zarnyno nei maciau nei jauciau schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(loja5 @ 2010 08 10, 09:16)
Ale, sitoj temoj vis nepatenkintu atsiranda cool.gif

tai ir as pastebejau,uzsuku cia pasiskaitineti,bet geriau nieko neklausti ir ne duok dieve ka ne taip padarysi,labai jau piktos tos gaspadines,toliau puodu nieko nemato gal..... rolleyes.gif (dabar jau musti gausiu biggrin.gif )
Atsakyti
QUOTE(Mil@na @ 2010 08 10, 10:59)

O dabar į temą-Ulės blynai pavyko super-ačiū  thumbup.gif

prasom drinks_cheers.gif ,smagu,kad miltu pateiket lotuliukas.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Irmavi @ 2010 08 08, 15:52)
Sveiki,
netikėtai skanų receptą pasiskolinau iš vieno rusų forumo.

Tortukas iš cukinijos

user posted image

Sutarkuojame burokine tarka vieną nemažą cukiniją. Pridedame druskos, pipirų ir sumaišome. Išplakame du kiaušinius, pridedame miltų, smulkiai pjaustytą svogūną ir tarkuotą cukiniją. Tešla turi gautis kaip blyneliams.
Keptuvėje iškepame tris didelius (tortinio dydžio) blynus. Dar karštus pertepame majonezu, pabarstome smulkiai pjaustytais krapais ir sudedame plonomis riekelėmis pjaustytus pomidorus.
Galima valgyti ir karštą, tačiau skaniau valgyt atvėsusį tortą, kai susigeria pertepimas. Beje, sulaukti atvėsimo sunkoka- labai jau skanu  wub.gif . Nesarmata ir svečią pavaišinti  smile.gif .

wow! reikės bandyti,laaabai skaniai atrodo wink.gif
Atsakyti
QUOTE(pumis @ 2010 08 10, 11:54)
tai ir as pastebejau,uzsuku cia pasiskaitineti,bet geriau nieko neklausti ir ne duok dieve ka ne taip padarysi,labai jau piktos tos gaspadines,toliau puodu nieko nemato gal..... rolleyes.gif (dabar jau musti gausiu biggrin.gif )

lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(wilioke_ @ 2010 08 08, 18:16)
jei ismginsi su kitos rusies zuvimis parasyk, kaip skonis mirksiukas.gif
na as kiek buvau paprastose neradau zinok, arba nebuvo tuo metu ju ax.gif

va toki as pirkau
user posted image

tokį saldžiarūgštį galima pasigaminti patiems(gaminu tokį prie "vištienos alia kinietiškai")
reikia:
paprika
morka
citrina
nedidelis indelis konservuotų ananasų
krakmolo šaukštas
šaukštas sojų padažo
mėgstami prieskoniai

paprika juostelėmis, morka sutarkuojam, supjaustom ananasus(aš perku jau gabalėliais ananasus, nebereikia jo pjaustyti).viską dedam į keptuvę ir kepam (kepti gan ilgai, kol iškeps morkos). į likusį nuo ananasų skystį įspaudžiam citrinos sultis (taip kad būtų saldžiai rūgštu, kartai nereikia visos citrinos sulčių), įdedam sojų padažą, krakmolą ir išmaišom. Visa tai pilame ant daržovių. Pakaitiname, sudedame mėgstamus prieskonius ir dar pakaitiname.

labai skanu su ryžiais, žuvimi ar vištiena. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ulė @ 2010 08 10, 13:06)
prasom drinks_cheers.gif ,smagu,kad miltu pateiket lotuliukas.gif  4u.gif

Dabar prasome dar kokiu sausainiu-blynu arba blynu-sausainiu bigsmile.gif . Turesime ka aptarineti biggrin.gif. Ir as gausiu biggrin.gif
Atsakyti
MERGINOS, gal aš čia nelabai į temą blush2.gif bet gal turit kuri kokį receptuką iš liežuvio.Kokios mišrainės g.gif
Atsakyti