Įkraunama...
Įkraunama...

Receptai su nuotraukomis

QUOTE(ingridukas @ 2010 09 14, 12:42)
Mano siandienos pietus.
Kepiau tokius grybus,pas mus juos vadina skeciais,juos nuploviau,padruskinau,pamirkiau i kiausinio plakini,kuriame buvo baltu pipiru,druskos,vegetos.Tada apvoliojau miltuose ir kepiau,kol apskrunda.Skanu ir su juoda duona ar batonu,taip pat darzovem.Skonis kaip keptos zuvies,ar karbonado.Kadangi pas mus ju pilnas miskas,kepu kasdien,kerta net vaikas,tikrai skanu smile.gif


Šie grybai vadinasi žvynabūdės, o dar skaniau kepti blynų tešloje arba pripjausčius į tešlą kepti kaip blynus. Tešla aišku turi būti ne miltai ir vanduo smile.gif Aš maišau kiaušinis, miltai, pienas, druska ir kartais koks šaukštas majonezo ar grietinės smile.gif Mes juos irgi laaabai mėgstam, kur tas tavo miškas kur jų pilna, ateisiu ir visus išrinksiu lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AkvileZ: 14 rugsėjo 2010 - 13:23
QUOTE(ingridukas @ 2010 09 14, 13:42)
Mano siandienos pietus.

Kur cia toks teigiamas miskas bigsmile.gif Atlekiu biggrin.gif
Atsakyti
Santariskese
Atsakyti
QUOTE(ingridukas @ 2010 09 14, 14:51)
Santariskese

ne visi akli diena mato doh.gif Toloka, reiktu aplink Kauna tongue.gif
Atsakyti
Greiti pietūs smile.gif

Kotletukai praktiškai vieno kasnio ax.gif Kiaulienos faršas, kiaušinio trynys, 2 šaukštai miltų, druska ir pipirai.
Aisberg salota, agurkas, krapai, mažas pomidoras, druska, kvepiantieji pipirai ir moliūgų sėklų aliejus.
Troškinti burokėliai ( pakepinau svogūnus ant ghee sviesto, sudejau virtus tarkuotus burokėlius, įpjausčiau saldžiarūgščio obuolio , kmynu, druskos ir pipirų. Viska patroškinau keptuveje).
Virti makaronai.

Kadangi musų šeimoje kiekvienas valgom skirtingai, tai į lėkštę sudėjau viską, kad nufotografuoti ax.gif Pvz. aš valgau tik mėsą su daržovėm.

user posted image
Atsakyti
QUOTE(raudoni bateliai @ 2010 09 14, 03:57)
Radau 27 psl.  bigsmile.gif labai dėkui  4u.gif
Man konvekcinėje laaabai skanu krevetės iškeptos, dar vištiena superinė gaunasi ir obuoliai  wub.gif
O beje, gal bandėt kas nors kokį pyragėlį išsikept?  g.gif

Pyrago nebandžiau ir jaučiu nebandysiu, nes mano mėgstamiausias pyragas netilptų doh.gif
Bandžiau visą vištą, šlaunis su pokulšiais, kalakuto krūtinėles džiuovėsiuose. Viskas gavosi labai gerai, svarbu prižiūrėti ir nepadauginti su temperatūra iš pat pradžių.
Jūs turbūt turite blekutę kokią ? Kitaip sukristų krevetės pro grotas. Mačiau specialių blėkučių pirkti, jos su skirtingo tankumo skylėm, tik vis gailiu pinigų doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Taurė @ 2010 09 14, 15:52)
Pyrago nebandžiau ir jaučiu nebandysiu, nes mano mėgstamiausias pyragas netilptų  doh.gif
Bandžiau visą vištą, šlaunis su pokulšiais, kalakuto krūtinėles džiuovėsiuose. Viskas gavosi labai gerai, svarbu prižiūrėti ir nepadauginti su temperatūra iš pat pradžių.
Jūs turbūt turite blekutę kokią ? Kitaip sukristų krevetės pro grotas. Mačiau specialių blėkučių pirkti, jos su skirtingo tankumo skylėm, tik vis gailiu pinigų  doh.gif


aha, turiu blėkutę su skylutėm, bet ji mažoka tokia... krevetėm idealu, dar labai tinka skrebučiams į sriubą ar salotas, bet pyragui tai įdomu būtų pasidairyt kokios didesnės. O kur teko matyt pirkti? Maniškė krosnelė jau veteranė, jai 15m., bet atradau tik neseniai, stovėjo pas tėvus užkišta lotuliukas.gif
Beje, man su bulvėm kažkaip nesiseka g.gif viršus sukepa, vidus žalias doh.gif

Atsiprašau visų už poster_offtopic.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo raudoni bateliai: 14 rugsėjo 2010 - 15:30
QUOTE(ingridukas @ 2010 09 14, 14:51)
Santariskese

ojei..kur tiksliau? bigsmile.gif bigsmile.gif jau kaip nooooriuu tu zvynabudziuuu!!!
Atsakyti
Taure, tu ziuriu gerose temose lankaisi, tom paciom mintim gyvenam biggrin.gif jauuu seileee iki zemes kaip as norii tu saukonliuku, reik man rodos pasikaustyt man peilius ir kibt i darba, prisiziurejau visokiu geriu maisto temoj reik tik gamint biggrin.gif
Atsakyti
Žuvies maltinukai su daržovėmis

user posted image

0,5 kg. žuvies filė (aš naudojau šaldytą)
1 svogūnas
1 morka
1 bulvė
2 skiltelės česnako
70 gr. kopūsto
1 kiaušinis
druska, pipirai, mėgstami prieskoniai
žalumynai (krapai, petražolės, kt.)
džiūvėsėliai

Žuvį ir daržoves sumalame mėsmale. Įmušame kiaušinį. Suberiame žalumynus, prieskonius. Jei faršas labai minkštas, vandeningas - įberiame 2-3 šaukštus džiūvėsėlių. Formuojame nedidelius kotletukus, apvoliojme džiūvėsėliuose ir kepame ant vidutinės ugnies, kol gražiai apskrunda iš visų pusių (linkę svilti, todėl nejunkite per didelės ugnies!). Skanaus!

P.S. Labai skanus maltinukai! Nepaprastai minkšti, sultingi, purūs. Man iš nurodytų produktų išėjo 12 vidutinių kotletukų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nova: 14 rugsėjo 2010 - 22:06
QUOTE(Nova @ 2010 09 14, 23:04)
Žuvies maltinukai su daržovėmis


Nu jau gražumėlis wub.gif
Papildyta:
QUOTE(ingridukas @ 2010 09 14, 13:42)
Mano siandienos pietus.
Kepiau tokius grybus,pas mus juos vadina skeciais

Pas mus kiekvienais metais pilna šių skanėstų miške būdavo, o šiemet nerandu verysad.gif Mes irgi kepam, labai skanu, tik aš pavolioju į kiaušinio plakinį ir į džiuvesėlius thumbup.gif
Atsakyti
Ingridukai - aš irgi prisikepus žvynabudžių, jų kažkaip nieks nerenka, gal nepažįsta...
Tik man kažkaip jos sunkiai virškinamos...
Atsakyti