Įkraunama...
Įkraunama...

Receptai su nuotraukomis

Taurė swoon.gif Ar toks organas kaip SĄŽINĖ pas tave yra lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(poeme @ 2010 09 13, 09:09)
P.S.kepiau cukinijų tortą. Super  thumbup.gif Tešla buvo cukinija / moliūgas, pertepimas: majonezas, česnakas, ferm.sūris ir krapai, nu superinis patiekalas, valgėm su kepta orkaitėje mėsyte ( sprandinė supjausčiau, pamušiau, dėjau česnako, pabarščiau prieskoniais su sezamu ir į orkaitę)

turim cukiniju, reiks isbandyti drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Elena @ 2010 09 13, 13:28)
Taurė swoon.gif Ar toks organas kaip SĄŽINĖ pas tave yra  lotuliukas.gif

Kad man atrodo čia visos lankosi skrandžių valdomos doh.gif
Atsakyti
Ajazau, Taure, nu kaip skanu, vien nuo tokių vaizdų liežuvį galima praryti essen.gif unsure.gif
Būtinai išmėginsiu menką, nes turiu konvekcinę, bet dar negaminau žuvies joje 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(raudoni bateliai @ 2010 09 13, 16:33)
Ajazau, Taure, nu kaip skanu, vien nuo tokių vaizdų liežuvį galima praryti  essen.gif unsure.gif 
Būtinai išmėginsiu menką, nes turiu konvekcinę, bet dar negaminau žuvies joje  4u.gif

28 ar tai 29psl dėjau jūrų ešerį keptą konvekcinėje smile.gif
Labai džiaugiuosi šia orkaite, tai vis galvoju ką čia dar joje pasigaminti doh.gif
Atsakyti
Astukas, žinoma, parašyk man až ką nors, vakare grįžus atrašysiu 4u.gif parašyk, kad nepamirščiau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Taurė @ 2010 09 13, 20:01)
Kepta ant griliaus menkė.

Ėriuko šonkauliai ant griliaus

bis.gif Nu jau grooožis koks (neabejoju kad ir skonis thumbup.gif )
Aš tundra niekur nesu mačiusi kedro lentučių ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Taurė @ 2010 09 14, 01:52)
28 ar tai 29psl dėjau jūrų ešerį keptą konvekcinėje  smile.gif
Labai džiaugiuosi šia orkaite, tai vis galvoju ką čia dar joje pasigaminti  doh.gif

Radau 27 psl. bigsmile.gif labai dėkui 4u.gif
Man konvekcinėje laaabai skanu krevetės iškeptos, dar vištiena superinė gaunasi ir obuoliai wub.gif
O beje, gal bandėt kas nors kokį pyragėlį išsikept? g.gif
Atsakyti
Sveikutės..
Pasidalinu savo vakariene.
Troškintos širdelės su garnyru ( net nžn kieno receptu naudojausi ax.gif ) bet labai skanu.. 4u.gif

Receptas: broilerių širdelės, prieskoniai, svogūnas, morkos, pievagrybiai ir grietinėlė.
Pradžioj širdeles apviriau, tada dėjau į troškintuvę, kur šiek tiek patroškinau svogūnus, morkas, pievagrybius. Pabaigoj viso troškinimo užpyliau grietinėlės ir dar šiek tiek patroškinau. Skanaus.. 4u.gif

user posted image

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irmulia: 14 rugsėjo 2010 - 13:28
Mano siandienos pietus.
Kepiau tokius grybus,pas mus juos vadina skeciais,juos nuploviau,padruskinau,pamirkiau i kiausinio plakini,kuriame buvo baltu pipiru,druskos,vegetos.Tada apvoliojau miltuose ir kepiau,kol apskrunda.Skanu ir su juoda duona ar batonu,taip pat darzovem.Skonis kaip keptos zuvies,ar karbonado.Kadangi pas mus ju pilnas miskas,kepu kasdien,kerta net vaikas,tikrai skanu smile.gif
user posted image

O stai taip atrodo grybas

user posted image
Atsakyti
QUOTE(ingridukas @ 2010 09 14, 14:42)
Mano siandienos pietus.
Kepiau tokius grybus,pas mus juos vadina skeciais,juos nuploviau,padruskinau,pamirkiau i kiausinio plakini,kuriame buvo baltu pipiru,druskos,vegetos.Tada apvoliojau miltuose ir kepiau,kol apskrunda.Skanu ir su juoda duona ar batonu,taip pat darzovem.Skonis kaip keptos zuvies,ar karbonado.Kadangi pas mus ju pilnas miskas,kepu kasdien,kerta net vaikas,tikrai skanu smile.gif

Kaip suprantu čia žvynabudė, karta teko ragaut tokių kepsnių thumbup.gif Deja, rinkt ju nemoku, tiksliau atskirt nuo nevalgomu grybų doh.gif
Atsakyti
ingridukai, čia skėtinės žvynabudės, labai liuks grybai thumbup.gif Ir patiekalas iš jų skanus essen.gif

jų valgomos tik kepurės ir geriausia rinkti visiškai išsiskleidusias. Tada ir su musmirėm nesupainiosi, kaip yra prisibijančių biggrin.gif Be to, jos turi tamsiai rudus žvynelius ant pilkų kepurių (beje, ir "sijonėlį" ant koto turi)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo raudoni bateliai: 14 rugsėjo 2010 - 13:08