Taurė Ar toks organas kaip SĄŽINĖ pas tave yra
QUOTE(poeme @ 2010 09 13, 09:09)
P.S.kepiau cukinijų tortą. Super Tešla buvo cukinija / moliūgas, pertepimas: majonezas, česnakas, ferm.sūris ir krapai, nu superinis patiekalas, valgėm su kepta orkaitėje mėsyte ( sprandinė supjausčiau, pamušiau, dėjau česnako, pabarščiau prieskoniais su sezamu ir į orkaitę)
turim cukiniju, reiks isbandyti
QUOTE(Elena @ 2010 09 13, 13:28)
Kad man atrodo čia visos lankosi skrandžių valdomos
Ajazau, Taure, nu kaip skanu, vien nuo tokių vaizdų liežuvį galima praryti
Būtinai išmėginsiu menką, nes turiu konvekcinę, bet dar negaminau žuvies joje
Būtinai išmėginsiu menką, nes turiu konvekcinę, bet dar negaminau žuvies joje
QUOTE(raudoni bateliai @ 2010 09 13, 16:33)
Ajazau, Taure, nu kaip skanu, vien nuo tokių vaizdų liežuvį galima praryti
Būtinai išmėginsiu menką, nes turiu konvekcinę, bet dar negaminau žuvies joje
Būtinai išmėginsiu menką, nes turiu konvekcinę, bet dar negaminau žuvies joje
28 ar tai 29psl dėjau jūrų ešerį keptą konvekcinėje
Labai džiaugiuosi šia orkaite, tai vis galvoju ką čia dar joje pasigaminti
Astukas, žinoma, parašyk man až ką nors, vakare grįžus atrašysiu parašyk, kad nepamirščiau
QUOTE(Taurė @ 2010 09 13, 20:01)
Kepta ant griliaus menkė.
Ėriuko šonkauliai ant griliaus
Ėriuko šonkauliai ant griliaus
Nu jau grooožis koks (neabejoju kad ir skonis )
Aš tundra niekur nesu mačiusi kedro lentučių
QUOTE(Taurė @ 2010 09 14, 01:52)
28 ar tai 29psl dėjau jūrų ešerį keptą konvekcinėje
Labai džiaugiuosi šia orkaite, tai vis galvoju ką čia dar joje pasigaminti
Labai džiaugiuosi šia orkaite, tai vis galvoju ką čia dar joje pasigaminti
Radau 27 psl. labai dėkui
Man konvekcinėje laaabai skanu krevetės iškeptos, dar vištiena superinė gaunasi ir obuoliai
O beje, gal bandėt kas nors kokį pyragėlį išsikept?
Sveikutės..
Pasidalinu savo vakariene.
Troškintos širdelės su garnyru ( net nžn kieno receptu naudojausi ) bet labai skanu..
Receptas: broilerių širdelės, prieskoniai, svogūnas, morkos, pievagrybiai ir grietinėlė.
Pradžioj širdeles apviriau, tada dėjau į troškintuvę, kur šiek tiek patroškinau svogūnus, morkas, pievagrybius. Pabaigoj viso troškinimo užpyliau grietinėlės ir dar šiek tiek patroškinau. Skanaus..
Pasidalinu savo vakariene.
Troškintos širdelės su garnyru ( net nžn kieno receptu naudojausi ) bet labai skanu..
Receptas: broilerių širdelės, prieskoniai, svogūnas, morkos, pievagrybiai ir grietinėlė.
Pradžioj širdeles apviriau, tada dėjau į troškintuvę, kur šiek tiek patroškinau svogūnus, morkas, pievagrybius. Pabaigoj viso troškinimo užpyliau grietinėlės ir dar šiek tiek patroškinau. Skanaus..
Mano siandienos pietus.
Kepiau tokius grybus,pas mus juos vadina skeciais,juos nuploviau,padruskinau,pamirkiau i kiausinio plakini,kuriame buvo baltu pipiru,druskos,vegetos.Tada apvoliojau miltuose ir kepiau,kol apskrunda.Skanu ir su juoda duona ar batonu,taip pat darzovem.Skonis kaip keptos zuvies,ar karbonado.Kadangi pas mus ju pilnas miskas,kepu kasdien,kerta net vaikas,tikrai skanu
O stai taip atrodo grybas
Kepiau tokius grybus,pas mus juos vadina skeciais,juos nuploviau,padruskinau,pamirkiau i kiausinio plakini,kuriame buvo baltu pipiru,druskos,vegetos.Tada apvoliojau miltuose ir kepiau,kol apskrunda.Skanu ir su juoda duona ar batonu,taip pat darzovem.Skonis kaip keptos zuvies,ar karbonado.Kadangi pas mus ju pilnas miskas,kepu kasdien,kerta net vaikas,tikrai skanu
O stai taip atrodo grybas
QUOTE(ingridukas @ 2010 09 14, 14:42)
Mano siandienos pietus.
Kepiau tokius grybus,pas mus juos vadina skeciais,juos nuploviau,padruskinau,pamirkiau i kiausinio plakini,kuriame buvo baltu pipiru,druskos,vegetos.Tada apvoliojau miltuose ir kepiau,kol apskrunda.Skanu ir su juoda duona ar batonu,taip pat darzovem.Skonis kaip keptos zuvies,ar karbonado.Kadangi pas mus ju pilnas miskas,kepu kasdien,kerta net vaikas,tikrai skanu
Kepiau tokius grybus,pas mus juos vadina skeciais,juos nuploviau,padruskinau,pamirkiau i kiausinio plakini,kuriame buvo baltu pipiru,druskos,vegetos.Tada apvoliojau miltuose ir kepiau,kol apskrunda.Skanu ir su juoda duona ar batonu,taip pat darzovem.Skonis kaip keptos zuvies,ar karbonado.Kadangi pas mus ju pilnas miskas,kepu kasdien,kerta net vaikas,tikrai skanu
Kaip suprantu čia žvynabudė, karta teko ragaut tokių kepsnių Deja, rinkt ju nemoku, tiksliau atskirt nuo nevalgomu grybų
ingridukai, čia skėtinės žvynabudės, labai liuks grybai Ir patiekalas iš jų skanus
jų valgomos tik kepurės ir geriausia rinkti visiškai išsiskleidusias. Tada ir su musmirėm nesupainiosi, kaip yra prisibijančių Be to, jos turi tamsiai rudus žvynelius ant pilkų kepurių (beje, ir "sijonėlį" ant koto turi)
jų valgomos tik kepurės ir geriausia rinkti visiškai išsiskleidusias. Tada ir su musmirėm nesupainiosi, kaip yra prisibijančių Be to, jos turi tamsiai rudus žvynelius ant pilkų kepurių (beje, ir "sijonėlį" ant koto turi)