Įkraunama...
Įkraunama...

Receptai su nuotraukomis

QUOTE(*finy* @ 2010 09 11, 14:02)
Supratau,supratau.Nezinau kodel,bet kazkodel mintis kilo,kad reikia dar viska bent jau 10min orkaiteje pakepti.Dekui,bandysim gaminti.Didelis dekui patarusiosioms  4u.gif

Tik majonezo nepagailėk jei darysi, jis susigers į blynus, nes jei mažiau įdėsi tai "sausoka" bus, bent jau mūsų šeimoje taip smile.gif ir dar aš viena sluoksnį vidurinį darau su majonezu į kurį įspaudžiu skiltelę česnako, o jei lieka šio mišinuko tai dar dedamės į lėkštę ir dažom torta smile.gif Ai dar aš viršų aptepu majonezu ir krapais apibarstau, tai ir skaniau ir gražiau atrodo smile.gif
Atsakyti
Marinuotos vištienos kulšelės. Marinatas: išspausti česnakai, vištienos prieskoniai, sojos padažo šaukštas, aitriųjų pipirų padažas, šaukštas majonezo, kepam orkaitėje kol apskrunda, kartu su bulvytėm (jas prieš tai apviriau).
user posted image

Desertui trupininis persikų pyragas su šokoladu. Na čia kadangi ne desertų tema, tai recepto nedėsiu.

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ELlJA: 11 rugsėjo 2010 - 15:39
Elija, labai skanu thumbup.gif
O uz grazia pyrago foto irgi -aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(keistuole @ 2010 09 10, 17:48)
merginos jau diskutavo, kad su kepimo milteliais taip neiškyla  4u.gif

kepimo miltelių turbūt reikėtų gerokai daugiau - ten juk ta pati soda su miltais maišyta ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Makra @ 2010 09 09, 16:42)
as "negadinciau" skonio dedama i vidu mesos.

gaminu cukinijų tortą jau senai ir pertepimą darau į majonezą įspausdama česnako, įtarkuodama kietai virto kiaušinio, fermentinio sūrio ir smulkintos rūkytos vištienos arba smulkinto tuno...skonis niekada nesusigadino.
p.s. dar dedu į pertepimą daug krapų.
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo benux: 11 rugsėjo 2010 - 21:47
QUOTE(ELlJA @ 2010 09 11, 15:39)
Marinatas: išspausti česnakai, vištieno

marinatas thumbup.gif Aciu
Atsakyti
QUOTE(Cherry_ @ 2010 09 11, 05:52)
Patikesiu, nes pati neturiu  biggrin.gif  bet zinokit neuzteko man farso labai, labai. O kai folga atidariau tai is viso... farsas susitrauke, lopais tokiais patapo, bet MB vistiek patiko, sako puiki ideja, kita karta reiks bent kokiu 1.5 kg det  4u.gif  as i vidu dejau morkas, grybu ir svohuni, kii tarta reikes dar paprikos ideti. Aciu uz ideja, labai originalus patiekalas  4u.gif

Aš kepiau iš 1 kg kalakutienos faršo (viduje 5 lietiniai), super gavosi. Niekas nesubyrėjo ir atrodė labai gražiai thumbup.gif O vakar kepiau su kiaulienos/jautienos ir bekepant suiro g.gif
Papildyta:
QUOTE(Elena @ 2010 09 10, 12:58)
Ah,..jau pradėjau  blush2.gif
Paraše yra nuoroda  4u.gif Palaikykit mane morališkai,fiziškai...materialiai nereikia  lotuliukas.gif


Yeeee clap_1.gif Prisidedu prie mergaičių sveikinimų notworthy.gif
Ačiū friends.gif
Atsakyti
Sveikutes,
Cia mano Baklazano saltos
Keptas baklazanas
Visokiu spalvu paprikos
Svogunas
Cesnakai
Citrinu sultys
Alyvu aliejus
user posted image
Salotas galima valgyti ir siltas ir saltas
Atsakyti
kaip priedas prie kažko tai gal ir nieko, nes taip tai tokia košė biški atrodo g.gif
Atsakyti
QUOTE(grange @ 2010 09 12, 17:06)
kaip priedas prie kažko tai gal ir nieko, nes taip tai tokia košė biški atrodo  g.gif

Aciu
Cia gal ir nelietuviskam skoniui ax.gif
Receptas is arabu virtuves 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Plaukia laivas: 12 rugsėjo 2010 - 15:19
QUOTE(grange @ 2010 09 12, 16:06)
kaip priedas prie kažko tai gal ir nieko, nes taip tai tokia košė biški atrodo  g.gif

gal kaip priedas g.gif
Atsakyti
QUOTE(georgiana @ 2010 09 12, 19:09)
gal kaip priedas g.gif



Menesi Armenijoj praleidau...Ten kasdien ir prie visko valgo sitas salotas. Dazniausiai siltas. Ir darzoves kepa aisku ant ugnies.Tada tik nulupa viska ir sutrina sakute. Dumas duoda ypatinga skoni, bet tinka ir keptuve.
Megstantiems baklazanus rekomenduoju smile.gif
Atsakyti