Įkraunama...
Įkraunama...

Receptai su nuotraukomis

QUOTE(Ulė @ 2010 08 31, 22:24)
Blynai

receptuka radau rusu forume,atsiliepimu begale ir visi kuo geriausi,nutariau pabandyti ir as ir tikrai nenusivyliau,labai drasiai rekomenduoju.
Blynai gaunasi labai panasus i mielinius bet be mieliu,paprasti gaminti  thumbup.gif
visa paslaptis yra karstas kefyras!! ir blyneliai tobuli.

0.5 kefyro
1kiausinis
4saukstai cukraus
ziupsnelis druskos
2\3stiklines miltu.
saukstelis sodos

tesla turetu grietines tirstumo,gal vos tirstesne 4u.gif

kefyra ant ugnies ikaitinti iki uzvirimo,suberti soda,tuomet gerai maisant supilti kiausini isplakta su cukrumi,druska ir miltus,sluotele iswplakti ir kepti
Skanaus wub.gif

user posted image

sveiki norejau paklausti ar vietoj sodos galima deti kepimo miltelius? g.gif
Atsakyti
QUOTE(egleja @ 2010 09 10, 17:43)
sveiki norejau paklausti ar vietoj sodos galima deti kepimo miltelius? g.gif


merginos jau diskutavo, kad su kepimo milteliais taip neiškyla 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Cherry_ @ 2010 09 10, 17:21)
Aciu Elena uz receptukus  thumbup.gif  kaip tik gamina dabar ta netikra zuiki su lietiniais  4u.gif  tik va su farsu apsisoviau, paemiau kazkur 700g ir padariau 9 lietinius, neuzteko farso . O kokiom proporcijom jus dedat ?



Ne rašiau kiekių ...kažkaip visada iš akies gaminų...sunku man su tais skaičiais doh.gif
Pas mane maždaug buvo apie 800 gr faršo ir 5 lietiniai, bet apklojau taip normaliai...o faršo tiksliai nežinau kiek turėjau,nes pati malu....kai perki tai žinai kiekį...Jūs mergaitės nepatikėsit: aš savo virtuvėje neturiu svarstyklių blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(keistuole @ 2010 09 10, 17:48)
merginos jau diskutavo, kad su kepimo milteliais taip neiškyla  4u.gif

aciu blush2.gif
Atsakyti
Elena sveikinu!!!!! pagaliau clap.gif clap.gif ir kitom draugem pasakysiu thumbup.gif
Atsakyti
Ir as prisidedu prie sveikinimu drinks_cheers.gif
Valio valio valio thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Elena @ 2010 09 10, 17:51)

Ne rašiau kiekių ...kažkaip visada iš akies gaminų...sunku man su tais skaičiais  doh.gif
Pas mane maždaug buvo apie 800 gr faršo ir 5 lietiniai, bet apklojau taip normaliai...o faršo tiksliai nežinau kiek turėjau,nes pati malu....kai perki tai žinai kiekį...Jūs mergaitės nepatikėsit: aš savo virtuvėje neturiu svarstyklių  blush2.gif


Patikesiu, nes pati neturiu biggrin.gif bet zinokit neuzteko man farso labai, labai. O kai folga atidariau tai is viso... farsas susitrauke, lopais tokiais patapo, bet MB vistiek patiko, sako puiki ideja, kita karta reiks bent kokiu 1.5 kg det 4u.gif as i vidu dejau morkas, grybu ir svohuni, kii tarta reikes dar paprikos ideti. Aciu uz ideja, labai originalus patiekalas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Įdomi @ 2010 09 09, 17:29)
Išbandžiau šiandien ir aš Irmavi cukinijų tortą ax.gif Labai skanus thumbup.gif


as irgi gaminau ir vyras nesuuode kad cukinija valgo lotuliukas.gif butu skandalas turbut,nes gi nemegsta ir jei tik suzino,kad cukinija ar baklazanas tai dar neparagaves kaip vaikas rekia nevalgysiu biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Jo zodziais labai viska patiekale lemia pomidorai ir ju reikia nepamazint,na cia tokia nuomone biggrin.gif
Atsakyti
O ta cukiniju torta kai jau sudedate tuos sluoksnius,kepate orkaiteje kazkiek ar ne?
Atsakyti
QUOTE(*finy* @ 2010 09 11, 14:06)
O ta cukiniju torta kai jau sudedate tuos sluoksnius,kepate orkaiteje kazkiek ar ne?

pagal recepta tai nereikia, as nekepiau rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(*finy* @ 2010 09 11, 13:06)
O ta cukiniju torta kai jau sudedate tuos sluoksnius,kepate orkaiteje kazkiek ar ne?

KA ten kept? Majoneza biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Taip to torto skonio pagrindas yra pomidoras, aš kai jį dedu tai po pusė riekelės viena ant kitos, nezžinau ar supratot, bet gaunasi dvigubas sluoksnis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(AkvileZ @ 2010 09 11, 14:59)
KA ten kept? Majoneza biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Taip to torto skonio pagrindas yra pomidoras, aš kai jį dedu tai po pusė riekelės viena ant kitos, nezžinau ar supratot, bet gaunasi dvigubas sluoksnis  smile.gif

Supratau,supratau.Nezinau kodel,bet kazkodel mintis kilo,kad reikia dar viska bent jau 10min orkaiteje pakepti.Dekui,bandysim gaminti.Didelis dekui patarusiosioms 4u.gif
Atsakyti