Įkraunama...
Įkraunama...

Receptai su nuotraukomis

QUOTE(brashke77 @ 2010 09 09, 11:31)
nu jo... gera vieta ilgai tuscia nebuna  drinks_cheers.gif
Pasisekė tam.... Smitų Viliukui , tokią moterį turi pašonėje  thumbup.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif alkanas tikrai neliks thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(mickute7 @ 2010 09 09, 12:32)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif alkanas tikrai  neliks  thumbup.gif

tai vat vat- o meile gi vyrams per skrandi iki sirdies ir gavos ateina, sako g.gif
lotuliukas.gif
na, pavarem OT, nepykit, merginos kitos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Elena @ 2010 09 09, 10:39)

Tai kad mes darbe pietaujam silpnai...kokių salotų ir psio...o vakarienei visą šeimą susirenka... alkani visi  lotuliukas.gif


Nu jo, supratau. Šiaip ir aš kažkada tokiu ritmu gyvenau, pietūs tokie keli kasniai, o vakare va tokia porcija kaip tavo, pajutau svoris auga, apsunkus visa, energijos nulis, pakeičiau darbą, pasikeitė ritmas, pietūs normalūs, vakare visai mažai, dabar jaučiuosi labai gerai. Ne į temą atleiskit. 4u.gif
Atsakyti
Išbandžiau šiandien ir aš Irmavi cukinijų tortą ax.gif Labai skanus thumbup.gif Tik kitą kartą į vidų dėsiu dar ir ko nors mėsiško, sunku man be mėsos ax.gif Ačiū už receptą 4u.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Įdomi @ 2010 09 09, 15:29)
Išbandžiau šiandien ir aš Irmavi Labai skanus thumbup.gif Tik kitą kartą į vidų dėsiu dar ir ko nors mėsiško, sunku man be mėsos ax.gif Ačiū už receptą 4u.gif


Ir as bandziau, kad labai skanu pritariu daugiau nei 100%, visiems be galo patiko. Mano seima t.p. labiau mesedziai, bet as "negadinciau" skonio dedama i vidu mesos. As prie sio torto patiekiau naturalios mesos desreles smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Makra @ 2010 09 09, 16:42)
bet as "negadinciau" skonio dedama i vidu mesos.


O man nepamaišytų viduj koks pakepintas faršas essen.gif Kiekvienam savo, taip sakant biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
Šiandienos vakarienė smile.gif Naminiai mėsainiai ir bulvytės
user posted image
user posted image
Reikia bandelės mažesnės, salotos, marinuoto agurkėlio, pomidoro, faršo, sūrio (naudojau ementali tokį porcijom skirstyta, jis panašus į lydyta) ir padažų. Farša paruošiau kaip kotletam ir pridėjau šiek tiek džiuvėsėlių, palikau marinuotis kol nusilupau bulvių, jas supjausčiau, pabarsčiau bulvių prieskoniais ir užlašinus alyvuogių aliejaus pakračiau uždengtame dubenyje, pašoviau į orkaitę. Bandelių puses sutepiau trupučiu sviesto ir kai bulvytės pradėjo gražiai ruduoti sudėjau ir bandeles pašilti į orkaitę. Iškepiau plonus plonus kotletukus ant sausos keptuvės ir fsio, formavau mėsainį smile.gif Bandelė, tartar padažas, garstyčios, salotos lapas, kotletukas, pom. padažas, sūris, agurkėliai arba pomidoras ir bandelė sutepta majonezu ir garstyčiom smile.gif
Tiek nedaug darbo, o prirašiau tokį romana lotuliukas.gif

Bandžiau ir aš cukinijų torta, man jis ir be mėsos labai skanu, bet kai norėsiu šventiškiau tai įdėsiu būtinai lašišos namie sūdytos smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AkvileZ: 09 rugsėjo 2010 - 18:16
išbandžiau Elenos baravykus, l. skanu. ačiū kad pasidalinai receptais smile.gif
Atsakyti
Idomi-tortas super thumbup.gif o jei vietoj cukiniju tarkuoti moliuga,nes daug turiu g.gif
Atsakyti
Elenaaaaaaaaa....
laukiu nesulaukiu tavo blogo.....pranesk, kai bus! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(delfinarija @ 2010 09 09, 19:53)
Idomi-tortas super thumbup.gif o jei vietoj cukiniju tarkuoti moliuga,nes daug turiu  g.gif

keleta puslapiu atgal merginos jau aptarinejo sita torta ir variacijas su moliugu (sako kad tinka ir jis, bandykit), nepatingekit kartais paskaitinet rolleyes.gif
Atsakyti
grįžtant dar kartą prie kumino...
kuminas yra tikras gėris na bet sriuboje jį atsargiai naudočiau -visų pirmiausia jis naudojamas labai mažais kiekiais. Kuminas yra daugelio rytietiškų patiekalų neatsiejamas ingredientas suteikiantis ypatingą kvapnumą. Paprastas eksperimentas - pabandykit išvirti basmati ryžius su kuminu: į puodą įpilamas šlakelis aliejaus, įkaitinamas. Beriama į aliejų dvi skiltelės susmulkinto česnako ir kokių penkiolika sėklų kumino - jei kuminas spragsi- aliejus įkaito pakankamai. Česnakas ir kuminas kepinami sekundžių penkias-dešimt, nes jei didelė ugnis sudegs. Beriam druską. Beriam stiklinę perskalautų basmati ryžių ir iškart užpilame dviem stiklinėmis vandens (ryžių ir vandens santykis visada yra vienas prie dviejų). Uždengiam ir užverdam. Kai jaučiam, jog mūsų ryžiai užvirė - neatidarant puodo!!! sumažinam ugnį (iki minimalios) ir verdam 20 minučių. Jokių būdu nei vieno karto neatidarom puodo iki pat virimo pabaigos. Baigus virti puodas atidaromas ir ryžiai išpurenami/išmaišomi - labai atsargiai. Šitaip ryžius verda mano draugė pakistanietė. Kieki viriau - niekada nėra nepavykę. Patarimas - pasiruoškit visus ingredientus išanksto.
Atsakyti