Įkraunama...
Įkraunama...

Receptai su nuotraukomis

QUOTE(kamyzaz @ 2010 09 08, 15:42)
As vakar kepiau jusu netikra zuiki su lietiniais  4u.gif Kepiau su kalakutienos farsu ir netepiau garstyciomis, nes neturejau. Nerealiai skanu  thumbup.gif , super  wub.gif , seimyna apakusi is dziaugsmo ir skonio  thumbup.gif Siandien reikalauja pakartoti  biggrin.gif Labai labai aciu uz puikia ideja  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Oi kaip faina...nu man labai patinka kai išbandomi receptai lotuliukas.gif Liuks...tik gana sotūs patiekalas gaunasi,ane hihihi.gif Ir man kad tinka net šventiniam stalui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Elena @ 2010 09 08, 15:46)
Oi kaip faina...nu man labai patinka kai išbandomi receptai  lotuliukas.gif Liuks...tik gana sotūs patiekalas gaunasi,ane hihihi.gif Ir man kad tinka net šventiniam stalui  4u.gif

Cia vel as, nes rasiau is dukros blush2.gif
Labai sotus ir labai labai grazus wub.gif Tikrai su pasididziavimu padesiu ant sventinio stalo thumbup.gif Bijojau kad neiseis, sugrius ar pan. Bet atrode super thumbup.gif Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rastika @ 2010 09 08, 10:46)
išbandysiu tik nzn kas yra 1 a. š. malto kumino,
1/2 puodelio orzo makaronų (nebūtinai)?  blush2.gif

Kuminas yra prieskonis panasus i kmynus. Jo yra pirkti prieskoniu parduotuvese. smile.gif
Papildyta:
QUOTE(pienia @ 2010 09 08, 17:22)
Kuminas yra prieskonis panasus i kmynus. Jo yra pirkti prieskoniu parduotuvese. smile.gif

Nemaciau, kad jau kitos atsake blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(prettiness @ 2010 09 08, 12:46)
Elena, na, jus tikra saunuole!

Dekui uz desreliu, pervertu makaronais, ideja!

gal galite sios idejos nuoroda imest? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(rootha @ 2010 09 08, 20:35)
gal galite sios idejos nuoroda imest? blush2.gif

turbūt šito ieškot

http://www.supermama...?...&p=39655693
Atsakyti
Na čia tokia banali vakarienė blush2.gif Bet pagaminama labai greitai,o ir skanu 4u.gif
Nuskutame bulvės,supjaustome ir verdame pasūdytame vandenyje.
Vištienos gabaliukus ( yra pirkti tokie gabaliukai vidinė dalis lyg tai vadinasi) juos lengvai apibarstome druska,pipirais,biški citrinos išspaudžiame ir dedame porą šaukštu majonezo,išmaišome ir paliekame biški pastovėti.
Po to vištieną apibarstome džiūvėsiai ir kepam gerai įkaitintame aliejuje iš abejų pusių.
Bulvės nukošiame,dedame sviesto,įpilame biški pieno ir darome bulvių košę.Sudedame smulkintus krapus,išmaišome.
Viskas.Ai...salotos: morkos,česnakas,majonezas....tikrai paprasta blush2.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Elena @ 2010 09 09, 10:28)
[color=darkviolet]Na čia tokia banali vakarienė  blush2.gif [img]

[COLOR=blue]Liuks patiekalas thumbup.gif

Tik man čia jau labiau pietūs, negu vakarienė schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aimeja: 09 rugsėjo 2010 - 09:36
Zinote Elena? Laukiu nesulaukiu jusu blog'o ax.gif Nors jau pilnas didziulis failas jusu patiekalu, bet toks tinklapis tiesiog BUTINAS blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Aimeja @ 2010 09 09, 10:35)
Tik man čia jau labiau pietūs, negu  vakarienė  schmoll.gif

Tai kad mes darbe pietaujam silpnai...kokių salotų ir psio...o vakarienei visą šeimą susirenka... alkani visi lotuliukas.gif
Atsakyti
Elena, saunus patiekalas- labai skanus wub.gif
Bet jau avataras- lotuliukas.gif Na, tu prie bajerio, saunuole !!!!!!!!!!!!!!!!!
Atsakyti
QUOTE(brashke77 @ 2010 09 09, 10:58)
Elena, saunus patiekalas- labai skanus  wub.gif
Bet jau avataras-  lotuliukas.gif  Na, tu prie bajerio, saunuole !!!!!!!!!!!!!!!!!

Tai parašą skaityk...čia vyrui pagąsdinti lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Elena @ 2010 09 09, 12:05)
Tai parašą skaityk...čia vyrui pagąsdinti  lotuliukas.gif

nu jo... gera vieta ilgai tuscia nebuna drinks_cheers.gif
Pasisekė tam.... Smitų Viliukui , tokią moterį turi pašonėje thumbup.gif
Atsakyti