Įkraunama...
Įkraunama...

Receptai su nuotraukomis

QUOTE(Rastika @ 2010 09 08, 10:46)
išbandysiu tik nzn kas yra 1 a. š. malto kumino,
1/2 puodelio orzo makaronų (nebūtinai)?  blush2.gif

kuminas - prieskonis, būna jų pirkt didesnėse parduotuvėse, arba specializuotose prieskonių parduotuvėlėse.
O tie makaronai - tai kaip ryžiai tik iš tešlos. Galit keist kitais labai smulkiais arba net ir ryžiais. Be jų tiesog bus skysčiau
Atsakyti
QUOTE(keistuole @ 2010 09 08, 11:07)
kuminas - prieskonis, būna jų pirkt didesnėse parduotuvėse, arba specializuotose prieskonių parduotuvėlėse.
O tie makaronai - tai kaip ryžiai tik iš tešlos. Galit keist kitais labai smulkiais arba net ir ryžiais. Be jų tiesog bus skysčiau

o kumisą galima kitu pakeisti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Rastika @ 2010 09 08, 11:16)

kumisas kumeles pienas laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(Rastika @ 2010 09 08, 11:16)

aš jo nepernešu tai niekur nededu, o pakeist tai kaži ar pavyktų, nes jis labai specifinis.
Atsakyti
QUOTE(Elena @ 2010 09 08, 08:20)
Oi ačiū mergaitės už pagyras...nieko aš mandraus negaminu  blush2.gif
Kas liečia receptus...žinau kad reikia,pati noriu viską surinkti į krūvą, nes kartais taip trūksta idėjų...o vat pavartai,pasižiūri gamintus patiekalus ir kažką atrandi iš naujo...
Noriu savo blogo...jau lyg ir pradėjau...bet kaip pasižiūriu į kitus blogus kokie jie gražus...bijau savo pradėti  blush2.gif Bet turbūt darysiu kaip man gaunasi ir viskas...užtat viską vietoje turėsiu,ane  blush2.gif

būtinai rašykit savo blogą, ir tikrai nebus jis blogesnis už kitus, už daugumą manau net geresnis, nes receptai jūsų geri, įdomūs, daug idėjų gerų bent jau aš randu, kiek čia supermamose jūsų receptus pasižiūriu, pasiskaitau, ir nuotraukos gražios wub.gif manau tikrai išeitų labai geras kulinarinis blogas thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Rastika @ 2010 09 08, 10:16)

man atrodo galima kumino ir visai nedėti, sriubos skonis nemanau, kad nukentės:)
Atsakyti
QUOTE(bad_cat @ 2010 09 08, 13:02)
būtinai rašykit savo blogą, ir tikrai nebus jis blogesnis už kitus, už daugumą manau net geresnis, nes receptai jūsų geri, įdomūs, daug idėjų gerų bent jau aš randu, kiek čia supermamose jūsų receptus pasižiūriu, pasiskaitau, ir nuotraukos gražios wub.gif manau tikrai išeitų labai geras kulinarinis blogas thumbup.gif

Papildyta:
man atrodo galima kumino ir visai nedėti, sriubos skonis nemanau, kad nukentės:)

Dėkui 4u.gif

Aš ir galvoju kad geriau visai nedėti...

Nes šiaip kuminas dar kitaip vadinamas indišku kmynu...jie panašus pagal išvaizdą...bet skoniai tikrai skiriais...kuminas pasižymi stipriu ir aštriu skoniu jo kvapo ir skonio neįmanoma supainioti su jokiu kitu prieskoniu,jis pasižymi karstelėjusiu kvapu...
Atsakyti
Elena, na, jus tikra saunuole!

Dekui uz desreliu, pervertu makaronais, ideja!
Atsakyti
QUOTE(prettiness @ 2010 09 08, 13:46)
Elena, na, jus tikra saunuole!

Dekui uz desreliu, pervertu makaronais, ideja!

as jau senokai si recepta bandziau, bet desreleje makaronai liko neisvire..
Atsakyti
QUOTE(Dzesika:) @ 2010 09 08, 11:37)
kumisas kumeles pienas laugh.gif

aga blush2.gif

dar klausimas, kaip kepate baravykus? bigsmile.gif snd vakarienei noriu pakeptus, ne virtus, nesu dariusi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Rastika @ 2010 09 08, 15:12)
aga  blush2.gif 

dar klausimas, kaip kepate baravykus? bigsmile.gif  snd vakarienei noriu pakeptus, ne virtus, nesu dariusi ax.gif

Porą psl atgal rašiau keptų baravykų receptą...

http://www.supermama...?...5818&st=324
Atsakyti
http://www.supermama...?...5818&st=324[/color]

Vakar pagal ji kaip tik daremes baravykus smile.gif Skanu smile.gif Dekui 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo doruta: 08 rugsėjo 2010 - 14:26
QUOTE(Elena @ 2010 09 08, 15:23)

As vakar kepiau jusu netikra zuiki su lietiniais 4u.gif Kepiau su kalakutienos farsu ir netepiau garstyciomis, nes neturejau. Nerealiai skanu thumbup.gif , super wub.gif , seimyna apakusi is dziaugsmo ir skonio thumbup.gif Siandien reikalauja pakartoti biggrin.gif Labai labai aciu uz puikia ideja 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti