Įkraunama...
Įkraunama...

Receptai su nuotraukomis

QUOTE(sabatini @ 2010 09 07, 13:50)
o man iskilo klausimas - kokios cia garstycios?  blush2.gif  o taip pat domina kas cia pabarstyta ant "zuikio" virsaus?  ax.gif

Praziopsojau receptura, bet as itariu, kad cia yra Dizono garstycios, jos buna su cielais garstyciu grudeliais. Ir cia ant virsaus tie grudeliai ir yra blush2.gif as taip speju....Elena ar teisybe sakau? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(sabatini @ 2010 09 07, 14:50)
o man iskilo klausimas - kokios cia garstycios?  blush2.gif  o taip pat domina kas cia pabarstyta ant "zuikio" virsaus?  ax.gif

QUOTE(Bitulka @ 2010 09 07, 14:55)
Praziopsojau receptura, bet as itariu, kad cia yra Dizono garstycios, jos buna su cielais garstyciu grudeliais. Ir cia ant virsaus tie grudeliai ir yra blush2.gif  as taip speju....Elena ar teisybe sakau? unsure.gif

Aha...Dižono...su grudeliais 4u.gif Viršus irgi jais suteptais...

user posted image
Atsakyti
Norėjau ir aš Elenai padėkoti už įdomias kulinarines idėjas 4u.gif ir būtų tiesiog superinėidėja, jeigu ji visgi ryžtūsi atidaryti savo temikę atskirai blush2.gif 4u.gif nes aš, tokia begėdė, pastoviai užtrunku bevartinėdama temučių puslapius ir beieškodama Elenos receptų blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Euforija @ 2010 09 07, 15:25)
Norėjau ir aš Elenai padėkoti už įdomias kulinarines idėjas  4u.gif  ir būtų tiesiog superinėidėja, jeigu ji visgi ryžtūsi atidaryti savo temikę atskirai  blush2.gif  4u.gif  nes aš, tokia begėdė, pastoviai užtrunku bevartinėdama temučių puslapius ir beieškodama Elenos receptų  blush2.gif  biggrin.gif

pritariu 100% drinks_cheers.gif
Atsakyti
ELENA niu tas zuikis meno sedevras ne kitaip wacko.gif Saunuole,pasiseke Jusu vyrui biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Euforija @ 2010 09 07, 16:25)
Norėjau ir aš Elenai padėkoti už įdomias kulinarines idėjas  4u.gif  ir būtų tiesiog superinėidėja, jeigu ji visgi ryžtūsi atidaryti savo temikę atskirai  blush2.gif  4u.gif  nes aš, tokia begėdė, pastoviai užtrunku bevartinėdama temučių puslapius ir beieškodama Elenos receptų  blush2.gif  biggrin.gif

as visom keturiom UZ sia ideja thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Oi ačiū mergaitės už pagyras...nieko aš mandraus negaminu blush2.gif
Kas liečia receptus...žinau kad reikia,pati noriu viską surinkti į krūvą, nes kartais taip trūksta idėjų...o vat pavartai,pasižiūri gamintus patiekalus ir kažką atrandi iš naujo...
Noriu savo blogo...jau lyg ir pradėjau...bet kaip pasižiūriu į kitus blogus kokie jie gražus...bijau savo pradėti blush2.gif Bet turbūt darysiu kaip man gaunasi ir viskas...užtat viską vietoje turėsiu,ane blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Elena @ 2010 09 08, 09:20)
Oi ačiū mergaitės už pagyras...nieko aš mandraus negaminu  blush2.gif
Kas liečia receptus...žinau kad reikia,pati noriu viską surinkti į krūvą, nes kartais taip trūksta idėjų...o vat pavartai,pasižiūri gamintus patiekalus ir kažką atrandi iš naujo...
Noriu savo blogo...jau lyg ir pradėjau...bet kaip pasižiūriu į kitus blogus kokie jie gražus...bijau savo pradėti  blush2.gif Bet turbūt darysiu kaip man gaunasi ir viskas...užtat viską vietoje turėsiu,ane  blush2.gif

Taip taip taip biggrin.gif. Tikrai viskas grazu, skanu ir estetiska. Todel lauksime ikurtuviu drinks_cheers.gif
Atsakyti
Ką pasiūlytumėn iš moliūgo, bet tik kad ne orkaitėje kepti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Rastika @ 2010 09 08, 09:48)

As verdu trinta moliugu sriuba. Nu nerealu, valgo visi, nors ir sriubas nemegsta thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Rastika @ 2010 09 08, 09:48)

vakar kaip tik dariau pagal Sonatiną sriubą
http://www.sonatinos...u-vistiena.html

tik aš grietinėlės kai nemėgstu, tai kitą kart be jos darysiu, bet vyrui patiko, vaikams nelabai.
Bet komentaruose visi labai gyrė
Atsakyti
QUOTE(keistuole @ 2010 09 08, 09:54)
vakar kaip tik dariau pagal Sonatiną sriubą
http://www.sonatinos...u-vistiena.html

tik aš grietinėlės kai nemėgstu, tai kitą kart be jos darysiu, bet vyrui patiko, vaikams nelabai.
Bet komentaruose visi labai gyrė

išbandysiu tik nzn kas yra 1 a. š. malto kumino,
1/2 puodelio orzo makaronų (nebūtinai)? blush2.gif
Atsakyti