Įkraunama...
Įkraunama...

Receptai su nuotraukomis

QUOTE(ingridukas @ 2010 08 09, 18:12)
Ant grotelių keptos tigrinės krevetės su šonine

Žmogui maždaug 5-8vnt
Jums reikės tigrines krevetes atšildyti,(aš iškart paskaičiuoju-pvz 4 žmonės,maximum po 8,vadinasi 32 krevetės ir tiek pat pjaustytos šoninės.)nulupti,palikti tik uodegėle ir pamarinuoti-citrina,česnakas,pipirai,druska.Juostelėm supjaustyti šonine ir pabarstyti druska bei pipirais
user posted image

user posted image

Po gero pusvalandžio(ar kaip galimybės leidžia),krevetes apviniojam šonine ir persmeigiam dantų krapstuku

user posted image

Kepam ant grotelių kol gražiai apskrus

user posted image

Valgom su juoda duona,agurku,pomidoru,alyvuogėm,ar tiesiog su tuo kas tinka ir patinka.Taip pat tinka baltas vynas.

user posted image

Skanaus 4u.gif  smile.gif  4u.gif

jatau kaip skanu bet man lyg padaziuko noretusi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(georgiana @ 2010 08 09, 17:38)
jatau kaip skanu bet man lyg padaziuko noretusi  ax.gif

pataisyk žinutę jei dar galima ir ištrint foto wink.gif nereikia cituot visų paklodžių , užtenka ir teksto wink.gif
Atsakyti
Jei skaniai atrodo tai ir cituoja,o ka internete vietos neužtenka biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Saulyte8 @ 2010 08 09, 20:12)

o kas trugdo tiesiog ziuret i "skaniai" ir grozetis biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo o-pa-pa: 09 rugpjūčio 2010 - 18:28
sveikos merginos ,gal kuri turi zaldoku recepta? jau nebezinau kur rast
Atsakyti
QUOTE(Nokyte @ 2010 08 09, 19:27)
sveikos merginos ,gal kuri turi zaldoku recepta? jau nebezinau kur rast

O kas tai yra?
Atsakyti
QUOTE(georgiana @ 2010 08 09, 18:38)
jatau kaip skanu bet man lyg padaziuko noretusi  ax.gif

Tiesa sakant ir man truko,bet labai jau valgyt norejom ax.gif Tiktu gal koks baltas cesnakinis g.gif Kita kart pabandysiu sumaistyt grietine su pomidoru padazu,cili pipiriukais ir cesnakais smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Bitulka @ 2010 08 09, 16:08)
Turiu namie visa kalna cukiniju, bus isbandytas ir cukiniju tortukas ir dar cukinija visokiose kitokiose pozose  biggrin.gif
As tai labai megstu keip karbonada cukinija issikepti: supjaustau griezineliais, padruskinu, papipirinu, galima ir cesnako truputuka ispausti, o paskui idziuveselius, i plakta kiausini ir ant keptuves  essen.gif galiu viena valgyti ir valgyti, visada pjaustydama save stabdau, kad per daug neprisikepciau, nes kai sedu valgyti stabdziai kazkur dingsta unsure.gif  lotuliukas.gif

labai sudomino Jusu receptukas noriu pasitikslinti ar pjaunant cukinija grie=ineleis seklas i6imat?gaunasi kaip barankos ?
o kokio plo2io gre=ineliai? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Saulyte8 @ 2010 08 09, 18:12)

Užtenka, bet joks malonumas stumti ilgas paklodes ir ieškot citatos, kai prieš tai psl. tas pats buvo.
Be to,reikia ir taisykles kažkiek paskaityt, prieš paspaudžiant sutinku wink.gif
Atsakyti
Ale, sitoj temoj vis nepatenkintu atsiranda cool.gif
Atsakyti
QUOTE(loja5 @ 2010 08 10, 08:16)
Ale, sitoj temoj vis nepatenkintu atsiranda cool.gif

Nereikia pykti, nes grange yra teisi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(cius @ 2010 08 09, 20:21)
labai sudomino Jusu receptukas noriu pasitikslinti ar pjaunant cukinija grie=ineleis seklas i6imat?gaunasi kaip barankos ?
o kokio plo2io gre=ineliai? smile.gif

Jei cukinija dar jaunute, tai tik nuplaunu ir supjaustau mazdaug 0,5cm griezineiais, o jei paaugus - pjaunu pusiau, supjaustau pusziedziais ir pasalinu seklas. Arba galima, taip, kaip Jus rasete - padaryti barankas, supjaustyti griezineliais ir tada is vidurio ispjauti seklas ax.gif
Atsakyti