Įkraunama...
Įkraunama...

Receptai su nuotraukomis

Elena- vienas uz kita nuostabesni patiekalai! Skanu ir labai grazu drinks_cheers.gif thumbup.gif

Grange- super, paprastai bet ne prastai thumbup.gif
Atsakyti
Netikras zuikis įdarytas lietiniais

Labai sotus patiekalas.Tinka savaitgalio pietums.

Reiks:
faršo pagal skonį (mano zuikis iš kiaulienos maišytos su jautiena)
bulvės
kiaušinio
svogūnų/česnakų
prieskonių maltai mėsai/druskos/pipirų
Dižono garstyčių sutepimui

Lietiniai:
250 g miltų,pagal skonį druskos,2 kiaušiniai, 25 g tirpinto sviesto,600 ml pieno

Pieną biški pašildome.
Iš miltų, kiaušinių, cukraus, tirpinto sviesto, pieno ir druskos užmaišome skystą tešlą.
Paliekame pastovėti keletą valandų.
Keptuvę gerai įkaitiname ,patepame lašinukų gabalėliu ir kepame plonus blynus.

Įdarui: virtus grybus sumalame su mėsmalę.Keptuvėje su sviestu apkepiname smulkintą svogūną,sudedame grybus,paskaniname druska,pipirais ir viską kartu apkepiname.
Lietinį blyną sutepame įdaru ir susukame vamzdeliu.

Dabar paruošiame faršą:beriame prieskonių,druskos,pipirų, smulkiai sukapotą česnaką/svogūną, bulvine tarka sutarkuotą bulvę, išplaktą kiaušinį. Viską labai gerai išmaišome.

Ant stalo paklojame foliją,sutepame ją aliejumi,dedame pusę mūsų faršo.Faršą gražiai išlyginame,kaip blyną...dydis turi būti toks kad tilptų lietiniai.Per vidurį dedame vieną ant kito susuktus lietinius.Imame folijos kraštu ir pakeliame faršo šonus,kad tokie bortai.Likusiu faršu užklojame viršų kad blynų nesimatytu.Sutepame garstyčiomis,susukame foliją ir dedame į orkaitę.
Kepame 200 C orkaitėje apie 40/50 min.
Prieš kepimo pabaigą foliją nuimame.

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Ne į temą, bet Elena ar tu turi vaikų, nes tavo patiekalai fantastiški, bet sakykim mano vaikams , o kai kurie ir man , būtų nevalgomi visiškai, tokie kaip baravykų sriuba, kiauliena su bruknių uogiene, ir daugelis kitų. Ar tavo vaikai valgo visa tai ką tu gamini ir rodai čia, ar jiems gamini atskirai? Čia šiaip įdomu . 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Aimeja @ 2010 09 07, 09:35)
Ne į temą, bet Elena ar tu turi vaikų, nes tavo patiekalai fantastiški, bet sakykim mano vaikams , o kai kurie ir man , būtų nevalgomi visiškai, tokie kaip baravykų sriuba, kiauliena su bruknių uogiene, ir daugelis kitų. Ar tavo vaikai valgo visa tai ką tu gamini ir rodai čia, ar jiems gamini atskirai? Čia šiaip įdomu .  4u.gif


nors ir ne manęs klausiat, bet aš kartais gaminu atskirai, kartais visiems kartu, nes mes su vyru mėgstam aštriau ir kiek kitokius patiekalus nei vaikai valgo. Jiems skaniau faršas, o man tai iš vis nemėgstamas maistas. Nors paskutiniu metu žiūriu jau valgau tik kas nuo visų atlieka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(keistuole @ 2010 09 07, 09:39)
nors ir ne manęs klausiat, bet aš kartais gaminu atskirai, kartais visiems kartu, nes mes su vyru mėgstam aštriau ir kiek kitokius patiekalus nei vaikai valgo. Jiems skaniau faršas, o man tai iš vis nemėgstamas maistas. Nors paskutiniu metu žiūriu jau valgau tik kas nuo visų atlieka smile.gif

Ir aš KARTAIS, normalu čia man, bet man elenos patiekalai tikrai labai gražūs, bet sakykim vaikams jie netinkami beveik visi , bent jau mano. Todėl ir paklausiau, šiaip dėl įdomumo.
Atsakyti
[quote=Elena,2010 09 07, 09:28]
[color=darkviolet]Netikras zuikis įdarytas lietiniais

Labai sotus patiekalas.Tinka savaitgalio pietums.

Nu čia tikras stebuklas bigsmile.gif Wau, bėgu gaminti, kaip tik šaldytuve faršas, nebeturėjau fantazijos ką su juo daryti doh.gif Ačiū Ačiū Ačiū thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Aimeja @ 2010 09 07, 09:35)
Ne į temą, bet Elena ar tu turi vaikų, nes tavo patiekalai fantastiški, bet sakykim mano vaikams , o kai kurie ir man , būtų nevalgomi visiškai, tokie kaip baravykų sriuba, kiauliena su bruknių uogiene, ir daugelis kitų. Ar tavo vaikai valgo visa tai ką tu gamini ir rodai čia, ar jiems gamini atskirai? Čia šiaip įdomu .  4u.gif



Turiu,net du lotuliukas.gif
Grybų nevalgo nei vienas schmoll.gif Bet tai nereiškia kad mes su MB irgi nevalgysim grybų...gaminu atskirai...o ką daryt jei noriu lotuliukas.gif Aišku kartais užknisa tas atskiras gaminimas...bet ką darysi...būna ir pusryčius skirtingus darau...visi mes su savo skoniais ir norais 4u.gif Bet taip darau dažniausiai savaitgaliais kada yra laiko....darbo dienomis darau patiekalus kuriuos valgome visi blush2.gif
Nu o kiauliena su bruknėmis...pvz sūnus nevalgė...o mažoji valgė...
Mano vaikai jau gana dideli, sūnui 17,dukrai 12...tai kad mažai ko jie nevalgo ....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elena: 07 rugsėjo 2010 - 09:03
ELENA TU PERSISTENGEI!!!!!!!!!! biggrin.gif biggrin.gif o dieve koks grozis jauciu skanu nerealiai wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Elenut, be begalinio susizavejimo tavo ismone, sugebejimais man jau ir pavydas kyla doh.gif
Kaip skaniai atrodo, o jau papuosta kaip graziai! Aciu uz idejas bis.gif: first.gif
Atsakyti
Elena, super patiekaliukai. Kaip suprantu avatare ten tu g.gif Kaip tau pavyksta išlaikyti tooooooookias kūno linijas, taip skaniai gaminant?????????
Atsakyti
QUOTE(Jeta @ 2010 09 07, 11:40)
Elena, super patiekaliukai. Kaip suprantu avatare ten tu  g.gif  Kaip tau pavyksta išlaikyti tooooooookias kūno linijas, taip skaniai gaminant?????????




Kokios linijos swoon.gif Viskas paslėpta po megztiniu lotuliukas.gif O jei nusirengčiau doh.gif Linijų nesimato lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Elena @ 2010 09 07, 10:28)

Dižono garstyčių sutepimui

o man iskilo klausimas - kokios cia garstycios? blush2.gif o taip pat domina kas cia pabarstyta ant "zuikio" virsaus? ax.gif
Atsakyti