Įkraunama...
Įkraunama...

Receptai su nuotraukomis

QUOTE(Gugė @ 2010 08 31, 09:55)
Sveikos gamintojos..  4u.gif
gaminausi cukiniją su džiuvėsėliais,

pusvalanduka jau ieskau, nerandu sio receptro sad.gif gal galit padet? 4u.gif
Atsakyti
Tiek ten to recepto ir tebuvo.:

QUOTE(Bitulka @ 2010 08 09, 15:08)
Turiu namie visa kalna cukiniju, bus isbandytas ir cukiniju tortukas ir dar cukinija visokiose kitokiose pozose  biggrin.gif
As tai labai megstu keip karbonada cukinija issikepti: supjaustau griezineliais, padruskinu, papipirinu, galima ir cesnako truputuka ispausti, o paskui idziuveselius, i plakta kiausini ir ant keptuves  essen.gif galiu viena valgyti ir valgyti, visada pjaustydama save stabdau, kad per daug neprisikepciau, nes kai sedu valgyti stabdziai kazkur dingsta unsure.gif  lotuliukas.gif



QUOTE(Muske @ 2010 09 01, 16:36)
pusvalanduka jau ieskau, nerandu sio receptro sad.gif gal galit padet?  4u.gif

Atsakyti
QUOTE(Twitter @ 2010 09 01, 15:55)
Klevų sirupą perku Iki parduotuvėj, jis būna prie uogienių. Tik tiek, kad pas mus pakankamai brangus apie 18 Lt 250 ml. O daugiau niekur neteko matyti. smile.gif

Pas mus yra Taupyk parduotuvej,tai kainuoja berods 15lt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(keistuole @ 2010 09 01, 18:56)
Tiek ten to recepto ir tebuvo.:

dekui 4u.gif
bet ne sita turejau galvoje, o kur tarkuota cukinija, su dziuveseliu plutele ant virsaus. Radau! Isbandziau.. kolkas is visu bandytu - cukiniju tortas thumbup.gif pats paciausias smile.gif
Atsakyti
QUOTE(AkvileZ @ 2010 09 01, 12:24)
Taigi video sako, kad galima kept ant špyžinės arba tefloninės keptuvės  smile.gif

Va radau kelis receptus:
http://www_neringa-b...s-receptas.html

kai pirma karta iskepiau siuos blynus, tai po to gal kokia savaite kasdiena buvo pageidavimas tokiu paciu thumbup.gif
labai skanus.
Atsakyti
SOS help.gif help.gif Gal kuri nors zinote, ar galima saldyti voveraites sviezias, jei taip - tai kokiu budu? Nusipirkau ir dabar g.gif
Atsakyti
Pienia, aš tai apverdu,pakepinu ir šaldau indeliuose. Bet po sušaldymo jos tampa trapios.. tinka padažams, ar ant picos užbarstyti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(pienia @ 2010 09 02, 09:29)
SOS  help.gif  help.gif Gal kuri nors zinote, ar galima saldyti voveraites sviezias, jei taip - tai kokiu budu? Nusipirkau ir dabar  g.gif


Mano nuomone, geriau butu apvirti unsure.gif Nors daug kas, is mano pazystamu, saldo grybus "zalius", bet man nepatinka schmoll.gif paskui kai atsildai, tai jie buna pavandenyje ir kaip guminiai-kempininiai g.gif As muvalius sumetu i pasudyta vandeni, paverdu apie 20minuciu, nuvarvinu ir kai atsala i maiselius porcijom ir i saldikli ax.gif
Atsakyti
QUOTE(pienia @ 2010 09 02, 10:29)
SOS  help.gif  help.gif Gal kuri nors zinote, ar galima saldyti voveraites sviezias, jei taip - tai kokiu budu? Nusipirkau ir dabar  g.gif

aš irgi šaldau apvirtas padruskintame vandenyje. Po to porcijomis ir į šaldiklį 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Bitulka @ 2010 09 02, 10:38)
Mano nuomone, geriau butu apvirti unsure.gif Nors daug kas, is mano pazystamu, saldo grybus "zalius", bet man nepatinka schmoll.gif  paskui kai atsildai, tai jie buna pavandenyje ir kaip guminiai-kempininiai g.gif As muvalius sumetu i pasudyta vandeni, paverdu apie 20minuciu, nuvarvinu ir kai atsala i maiselius porcijom ir i saldikli ax.gif

TAIP 4u.gif
as apverdu nuo putu susidarymo 10min.neapvirtos voveraites buna karcios 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(pienia @ 2010 09 02, 10:29)
SOS  help.gif  help.gif Gal kuri nors zinote, ar galima saldyti voveraites sviezias, jei taip - tai kokiu budu? Nusipirkau ir dabar  g.gif

Aš visada apverdu su druskyte ir pipirais ir tuomet šaldau. Man žalios labai tamprios ir kietos būna, kaip lazdos. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Bitulka @ 2010 09 02, 09:38)
kai atsala i maiselius porcijom ir i saldikli ax.gif


o maiseliai specialiai maisto produktams skirti? nes jei ne,tai gi kiek nuodingu medziagu isskiria.. ax.gif
Atsakyti