Spurgos yra gerai, bet cia antruju patieklau receptai su foto... na, cepelinu... balandeliu ir pan...
QUOTE(brashke77 @ 2010 08 31, 15:35)
Spurgos yra gerai, bet cia antruju patieklau receptai su foto... na, cepelinu... balandeliu ir pan...
oj, atsiprasau, susimaisiau
------------------------------------------
Lasisu farso apkepas
http://www.ipix.lt/desc/93549199/
dariau pagal si recepta http://www.gaspadine...s/totorisko_l...
gal ir nelabai graziai atrodo, bet labai skanu
QUOTE(AkvileZ @ 2010 08 31, 08:35)
Labai svarbu ikaitinti keptuve ir ant gerai ikaitusios kepti. Kai as kepiau tai sumazinau kaitra manydama ir viena partija subliuskusiu gavosi.
aciu, pasinaudosiu patarimu
QUOTE(sabatini @ 2010 08 31, 08:51)
Jungiuosi ir as prie nevykeliu, kurioms nesigavo tie blyneliai....
Na lyg ir kepiau ant gerai ikaitusio aliejaus, taciau jie man taip pat neiskilo...
Na lyg ir kepiau ant gerai ikaitusio aliejaus, taciau jie man taip pat neiskilo...
Kai kepu kitus blynus su kefyru tai dengiu dangti, tai padeda pakilti blynams, pabadyk, gal ir su sitais tas pavyks
QUOTE(AkvileZ @ 2010 08 31, 21:23)
Kai kepu kitus blynus su kefyru tai dengiu dangti, tai padeda pakilti blynams, pabadyk, gal ir su sitais tas pavyks
As ir taip dariau Blynai iskilo puikiai
Blynai gavosi labai skanus
Pirma keptuve tik nelabai gavosi, bet buvo neikaitinta gerai ir dangtis neuzdengtas beto ir sodos truko, reikejo truputeli dar idet, poto visi blynai buvo
Ulei
bet skaitau ir stebiuos kaip visos skirtyngai kepam blynus
as pvz stipriai ikaitinu keptuve,alieju sudedu kept tesla saukstu ir prisuku ugni,kuo ilgiau jie keptuvej sedi neapversti tuo labiau puciasi bet keptuve turi but stipriai ikaitus!
visus produktus dedu iskart i ikaitinta kefyra
su dangciu puikus patarimas,butinai pameginsiu
as pvz stipriai ikaitinu keptuve,alieju sudedu kept tesla saukstu ir prisuku ugni,kuo ilgiau jie keptuvej sedi neapversti tuo labiau puciasi bet keptuve turi but stipriai ikaitus!
visus produktus dedu iskart i ikaitinta kefyra
su dangciu puikus patarimas,butinai pameginsiu
QUOTE(Ulė @ 2010 08 31, 21:53)
bet skaitau ir stebiuos kaip visos skirtyngai kepam blynus
as pvz stipriai ikaitinu keptuve,alieju sudedu kept tesla saukstu ir prisuku ugni,kuo ilgiau jie keptuvej sedi neapversti tuo labiau puciasi bet keptuve turi but stipriai ikaitus!
visus produktus dedu iskart i ikaitinta kefyra
su dangciu puikus patarimas,butinai pameginsiu
as pvz stipriai ikaitinu keptuve,alieju sudedu kept tesla saukstu ir prisuku ugni,kuo ilgiau jie keptuvej sedi neapversti tuo labiau puciasi bet keptuve turi but stipriai ikaitus!
visus produktus dedu iskart i ikaitinta kefyra
su dangciu puikus patarimas,butinai pameginsiu
Vis paskaitau ir niekaip nesuprantu apie kokius jus cia nuostabius blynus kalbat Gal galit nuorodele mestelt? Aciu
Blynai
receptuka radau rusu forume,atsiliepimu begale ir visi kuo geriausi,nutariau pabandyti ir as ir tikrai nenusivyliau,labai drasiai rekomenduoju.
Blynai gaunasi labai panasus i mielinius bet be mieliu,paprasti gaminti
visa paslaptis yra karstas kefyras!! ir blyneliai tobuli.
0.5 kefyro
1kiausinis
4saukstai cukraus
ziupsnelis druskos
2\3stiklines miltu.
saukstelis sodos
tesla turetu grietines tirstumo,gal vos tirstesne
kefyra ant ugnies ikaitinti iki uzvirimo,suberti soda,tuomet gerai maisant supilti kiausini isplakta su cukrumi,druska ir miltus,sluotele iswplakti ir kepti
Skanaus
receptuka radau rusu forume,atsiliepimu begale ir visi kuo geriausi,nutariau pabandyti ir as ir tikrai nenusivyliau,labai drasiai rekomenduoju.
Blynai gaunasi labai panasus i mielinius bet be mieliu,paprasti gaminti
visa paslaptis yra karstas kefyras!! ir blyneliai tobuli.
0.5 kefyro
1kiausinis
4saukstai cukraus
ziupsnelis druskos
2\3stiklines miltu.
saukstelis sodos
tesla turetu grietines tirstumo,gal vos tirstesne
kefyra ant ugnies ikaitinti iki uzvirimo,suberti soda,tuomet gerai maisant supilti kiausini isplakta su cukrumi,druska ir miltus,sluotele iswplakti ir kepti
Skanaus
QUOTE(Ulė @ 2010 08 31, 20:53)
bet skaitau ir stebiuos kaip visos skirtyngai kepam blynus
as pvz stipriai ikaitinu keptuve,alieju sudedu kept tesla saukstu ir prisuku ugni,kuo ilgiau jie keptuvej sedi neapversti tuo labiau puciasi bet keptuve turi but stipriai ikaitus!
visus produktus dedu iskart i ikaitinta kefyra
su dangciu puikus patarimas,butinai pameginsiu
as pvz stipriai ikaitinu keptuve,alieju sudedu kept tesla saukstu ir prisuku ugni,kuo ilgiau jie keptuvej sedi neapversti tuo labiau puciasi bet keptuve turi but stipriai ikaitus!
visus produktus dedu iskart i ikaitinta kefyra
su dangciu puikus patarimas,butinai pameginsiu
Keptuve dar daug duoda jei teflonine-rezultatas vienas, jei spyzine-rezultatas kitas ir t.t.
Ule, gal dar turi kokių nors nerealių receptų-tokių, kaip blynukų.
Būtinai išbandyčiau.
Būtinai išbandyčiau.
QUOTE(Agrefa @ 2010 09 01, 06:56)
Ule, gal dar turi kokių nors nerealių receptų-tokių, kaip blynukų.
Būtinai išbandyčiau.
Būtinai išbandyčiau.
Aš ne Ulė, bet gal nesupyksi nei tu nei ji mums skaniausi blynai http://rasiukovirtuv...ski-blynai.html jei sugalvoju kept tai dvi dienas iš eilės valgom kol atsivalgom kai jie atšąla tai būna kaip bandelės. Aš valgau vienus, o vaikai su karštu šokoladu