Įkraunama...
Įkraunama...

Receptai su nuotraukomis

QUOTE((april) @ 2010 08 30, 21:52)
man gavosi lygiai tas pats, tokie neiskepe  g.gif  bandysiu dar karta, gal kada nors pavyks  unsure.gif

Labai svarbu ikaitinti keptuve ir ant gerai ikaitusios kepti. Kai as kepiau tai sumazinau kaitra manydama ir viena partija subliuskusiu gavosi.
Atsakyti
QUOTE(stg @ 2010 08 30, 19:09)
o reik viska dar i karsta ta kefyra sudet ar atvesint?nes man jie kazkodel nesigavo,neissipute visai,tokie kaip neiskepe gavosi

Į karštą dėjau. O kai sukrėčiau sodą, tai maniau, kad per kraštus išlips tongue.gif dar biskeli vanilinio cukraus įdėjau, tai paragavau tešlą, tai kaip pyragui skani buvo thumbup.gif Kepiau ir galvojau ar ne per mažai blynų gausis tongue.gif lotuliukas.gif šįryt tik vienas blynas lėkštėje likęs guli biggrin.gif
Atsakyti
Jungiuosi ir as prie nevykeliu, kurioms nesigavo tie blyneliai.... blush2.gif
QUOTE(AkvileZ @ 2010 08 31, 09:35)
Labai svarbu ikaitinti keptuve ir ant gerai ikaitusios kepti. Kai as kepiau tai sumazinau kaitra manydama ir viena partija subliuskusiu gavosi.

Na lyg ir kepiau ant gerai ikaitusio aliejaus, taciau jie man taip pat neiskilo... g.gif
Atsakyti
Sveikos gamintojos.. 4u.gif
gaminausi cukiniją su džiuvėsėliais, nepamenu tik, kuri įdėjus buvo receptuką.. blush2.gif mmmmm... skanu buvo.. kaip ir minėjo, kad neįmanoma atsitraukti nuo lėkštės.. biggrin.gif Kitą kart reiks mažiau kepti.. blush2.gif
Ačiū už receptuką.. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Gugė @ 2010 08 31, 09:55)
Sveikos gamintojos..  4u.gif
gaminausi cukiniją su džiuvėsėliais, nepamenu tik, kuri įdėjus buvo receptuką..  blush2.gif  mmmmm... skanu buvo.. kaip ir minėjo, kad neįmanoma atsitraukti nuo lėkštės..  biggrin.gif Kitą kart reiks mažiau kepti..  blush2.gif
Ačiū už receptuką..  4u.gif

O kur nuotrauka ? nes atrodo tema vadinasi : Receptai su nuotraukomis , ka pagaminotesiandien rytoj, yra kita tema g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cherry_: 31 rugpjūčio 2010 - 10:54
QUOTE(Cherry_ @ 2010 08 31, 11:54)
O kur nuotrauka ? nes atrodo tema vadinasi : Receptai su nuotraukomis , ka pagaminotesiandien rytoj, yra kita tema  g.gif

Berods Bitulka buvo parasiusi kaip ji cukinija daro,(foto nebuvo) nes kazkas klause, tai ir parase del to Guge mirksiukas.gif
Atsakyti
Bulviu darzoviu farso apkepas,arba kepu ka turiu:)
Viska dariau is akies.Priskutau bulviu,isploviau ir supjausciau jas siaudeliais.Keptuveje apkepiau morka,svoguna,pora,paprika ir farsa.Viska paprieskoniavau(druska,pipirai,bazilikas,biski vegetos)Blekos dugna istepjau aliejum ir sudejau bulves,tada apibarsciau pjaustytais porais,ir supyliau apkepta mesos mase.Paslaksciau majonezu ir suberiau mazais gabaliukais pjaustyta moliuga.Ant virsaus vel dejau bulves ir ant virsaus uzbarsciau tarkuoto fermentinio surio.Buvo isties skanu,net nesitikejau,vyras taip pat labai gyre ax.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(drugelis. @ 2010 08 29, 21:27)
O aš mąstau, gal tą tortą iš žalio moliūgo galima daryti? Pas mane jie itin užderėjo, o cukinijos kaip tyčia ne...


Aš kepiau šitą cukinijų tortą ir iš cukinijos ir iš moliūgo. Abu rezultatai gavosi puikūs. Kadangi vyrui nepatiko pertepimas su majonezu, aš jam tepiau su pomidorų padažu. Skanumėlis. Ačiū už puikų receptą. Ieškom ką iš cukinijų galima pasigaminti skanaus dar 4u.gif
Atsakyti
Pikantiska bulviu sriuba
Reikes-1poras,500g bulviu,2svogunai,2skilteles cesnako,80g sviesto,1l vistienos sultinio,125g fermentinio surio,100g balto sauso vyno,100g grietines,druska,baltieji pipirai,muskato riesutas,apibarstymui pjaustyti svogunu laiskai,ar krapai,petrazoles,zodziu pagal galimybes.
Pora nuvalyti ir supjaustyti,bulves nuskusti ir supjaustyti kubeliais,svogunus ir cesnakus nulupti bei smulkiai supjaustyti.Puode islyditi sviesta ir patroskinti visas paruostas darzoves,uzpilti paruostu sultiniu ir virti apie 20min ant silpnos ugnies.Puse kiekio sriubos nupilti i kita inda ir istrinti blenderiu,supilti atgal i likusia sriuba.Tarkuota suri imaisyti i sriuba ir uzvirinti kol prades lyditis,tada supilti vyna ir vel uzkaitinti bei supilti grietina.Pasudyti paskaninti pipirais,muskatu.
Valgyti su mazais kubeliais pjaustyta ir keptuveje paskrudinta balta duona ar batonu.Berti pries valgant.
Si recepta radau zurnale ir patobulinau pagal save.As dedu viena pora,nes dvieju kaip parasyta recepte,tikrai per daug.Sviesto dedu daugiau nei 80gramu,vyno pilu maziau nei 100gramu,nes ipilus simta labai jausciasi vynas ir man nebeskanu,siaip skaniau isvis be vyno biggrin.gif dar galima gardinti maltom uoginem paprikom.Atrodo sudetinga bet istikruju paprastas ir skanus receptukas,ypac tinka salta ziema. smile.gif
user posted image
Atsakyti
[quote=Ulė,2010 08 30, 13:48]
Irmavi,aciu uz receptuka,pabandziau panasiai ir as,smagumas gamint bigsmile.gif ,ir skanu labai wub.gif wub.gif

Labai grazu, labai estetiska, baltas pavydas thumbup.gif
Papildyta:
[quote=pienia,2010 08 31, 14:28]
[quote=Ulė,2010 08 30, 13:48]
Irmavi,aciu uz receptuka,pabandziau panasiai ir as,smagumas gamint bigsmile.gif ,ir skanu labai wub.gif wub.gif

Labai grazu, labai estetiska, baltas pavydas thumbup.gif
[/quote]
Cia skiriu Ulei biggrin.gif
Atsakyti
ingridukas- fantastika, kokie skanus patiekaliukai. Ypac sriubyte sudomino- atrodo, nieko imantraus, o tikrai naujoviska, ir lb skani, itariu thumbup.gif
Atsakyti
Spurgos
http://www.ipix.lt/images/39341826.jpg
180 gr. varškės (pakelis)
1 didelis kiaušinis
110 gr. miltų
50 gr. cukraus
žiupsnelis druskos
15 gr. vanilinio cukraus
3 gr. sodos
5 gr. acto (sodai gesinti)
aliejaus virimui

Kiaušinį, cukrų, druską ir vanilinį cukrų išplakame mikseriu. Dedame varškę, vėl plakame mikseriu. Pasveriame miltus, dedame juos šalia. Tuo tarpu imame sodą, gesiname ją actu, pilame į tešlą ir plakame mikseriu. Iš karto po sodos dėjimo beriame miltus ir vėl išplakame mikseriu. Paliekame tešlą pastovėti apie 20 min., kad išbrinktų miltai.
Įkaitiname puode aliejų, rankas taip pat pasitepame aliejumi, kad neliptų tešla, ir formuojame graikiško riešuto dydžio spurgytes. Verdame aliejuje, kol gražiai paruduoja.

p.s. as neturiu svarstykliu tai viska dejau is akies smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rasuteee: 31 rugpjūčio 2010 - 14:36