QUOTE(ingridukas @ 2010 08 21, 09:04)
Tiršta soti žirnienė
Į greitpuodį idejau karka,pjaustytu morku,svogunu,keleta bulviu,paprika,nemazai zirniu,galvute cesnako(skilteles perpjoviau per puse.)lauro lapu,druskos,pipiru.Uzsukau ir uz valandos patiekalas buvo isvires.Atsukus dangti sumeciau petrazoles ir krapus.vaizdas gal nekoks,bet buvo laaaabai skanu ir sotu,mesa buvo minkstute,net krito nuo kaulo ir tirpo burnoje.Vyras valge su alum,as su juoda duona ir pomidorais.
Į greitpuodį idejau karka,pjaustytu morku,svogunu,keleta bulviu,paprika,nemazai zirniu,galvute cesnako(skilteles perpjoviau per puse.)lauro lapu,druskos,pipiru.Uzsukau ir uz valandos patiekalas buvo isvires.Atsukus dangti sumeciau petrazoles ir krapus.vaizdas gal nekoks,bet buvo laaaabai skanu ir sotu,mesa buvo minkstute,net krito nuo kaulo ir tirpo burnoje.Vyras valge su alum,as su juoda duona ir pomidorais.
nerealiai skani žirnienė tiko ir patiko ir MB ir vaikams ir man tik aš dėjaau nemažai žirnių ir plius avinžirnių labai skanu