Įkraunama...
Įkraunama...

Receptai su nuotraukomis

QUOTE(ingridukas @ 2010 08 21, 09:04)
Tiršta soti žirnienė

Į greitpuodį idejau karka,pjaustytu morku,svogunu,keleta bulviu,paprika,nemazai zirniu,galvute cesnako(skilteles perpjoviau per puse.)lauro lapu,druskos,pipiru.Uzsukau ir uz valandos patiekalas buvo isvires.Atsukus dangti sumeciau petrazoles ir krapus.vaizdas gal nekoks,bet buvo laaaabai skanu ir sotu,mesa buvo minkstute,net krito nuo kaulo ir tirpo burnoje.Vyras valge su alum,as su juoda duona ir pomidorais.

nerealiai skani žirnienė thumbup.gif tiko ir patiko ir MB ir vaikams ir man drinks_cheers.gif tik aš dėjaau nemažai žirnių ir plius avinžirnių thumbup.gif labai skanu drinks_cheers.gif
Atsakyti
ačiū, mikaela 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mikaela @ 2010 08 25, 13:17)
As iskepiau visus tris blynus, pasiruosiau idara, blynai jau buvo atvese, bet ne visai salti mirksiukas.gif Kepiau ant aliejaus


as irgi kepiau cukiniju tortuka, skonis tikrai geras, bet man pirmasis blynas susileido, niekaip nesugebejau apversti. Kitiems blynams pridejau daugiau miltu, ir jau kepiau mazucius blynelius, bijojau, kad ir vel man jie sukris beverciant doh.gif
Pamaniau, kad man cia taip atsitiko, nes mano cukinija buvo labai sultinga, gal tas sultis vertejo nusunkti g.gif
Bet siaip labai skaniai gavos (apart nekokios isvaizdos), vietoje majonezo dejau grietine, vietoj svogunu- svogunu laiskus ir bazilika.
Aciu autorei uz recepta 4u.gif
Atsakyti
Šilkinė žirnių košė:
Baigiant virti žirniams, įdėti pagal skonį druskos ir porą smulkiai tarkuotų bulvių (aš tarkavau smulkia burokine traka), pavirti, kol bulvės išvirs. Labai tinka spirgučių - svogūnų padažas. essen.gif
Atsakyti
QUOTE(Makra @ 2010 08 25, 09:25)
Daug jau atsakymu cia sulaukei ir taktisku ir nelabai  biggrin.gif  bet... As druskos nedejau, nes dejau lasinuku - jie visada surumo duoda, o ir desreliu rukytu, juk sudyti nereikia. Dejau tik santa marijos prieskoniu bulvems ir pipiriuku.
Ačiū už atsakymą 4u.gif kadangi lašinukai man nelabai patinka,tai aš dėjau š.r.šoninės,tai irgi labai tiko.Kol nepabandysi-nesužinosi,kitą kartą dar pabandyčiau česnako įdėti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(budylnikas @ 2010 08 26, 17:22)
Šilkinė žirnių košė:



swoon.gif o Dievuleliau kaip pasiilgau sitos koses blush2.gif tik as ja virdavau is perliniu(dideliu) kruopu, zirniu ir bulviu ir kadangi mano mergiote skeptiskai ziuri i spirgiukus, tai as juos pjaustydavau labai maziukus, svoguniuka irgi labai smulkiai ir dar itarkuodavau taip pat smulkiai morkyte, o jau kai sukepa viskas supildavau i kose ir gerai ismaisydavau thumbup.gif ji tada spirgiuku nepastebedavo ir sukirsdavo net ausys raitodavosi hihihi.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bitulka: 27 rugpjūčio 2010 - 07:05
QUOTE(Bitulka @ 2010 08 27, 08:05)
tik as ja virdavau is perliniu(dideliu) kruopu, zirniu ir bulviu ir kadangi mano mergiote skeptiskai ziuri i spirgiukus, tai as juos pjaustydavau labai maziukus, svoguniuka irgi labai smulkiai ir dar itarkuodavau taip pat smulkiai morkyte, o jau kai sukepa viskas supildavau i kose ir gerai ismaisydavau thumbup.gif ji tada spirgiuku nepastebedavo ir sukirsdavo net ausys raitodavosi hihihi.gif


Seiles bega... bigsmile.gif O ar zirnius bei perlines kruopas vienu metu reik deti? o gal zirnius anksciau?
Atsakyti
QUOTE(lyja lyja lietus @ 2010 08 27, 11:35)
Seiles bega... bigsmile.gif O ar zirnius bei perlines kruopas vienu metu reik deti? o gal zirnius anksciau?


As zirnius dedavau skaldytus, tai mazdaug tiek pat laiko kaip ir kruopos verda. Bet ir kruopas, ir zirnius pamirkydavau vos ne para laiko, tada greiciau isverda, o bulves itarkuodavau pries pabaiga per morku tarka(smulkesne uz burokine) ax.gif
Atsakyti
Budylnikas, tau 4u.gif , kad priminei silkine zirniu kose thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Irmavi @ 2010 08 08, 14:52)
Sveiki,
netikėtai skanų receptą pasiskolinau iš vieno rusų forumo.

Tortukas iš cukinijos

user posted image

Sutarkuojame burokine tarka vieną nemažą cukiniją. Pridedame druskos, pipirų ir sumaišome. Išplakame du kiaušinius, pridedame miltų, smulkiai pjaustytą svogūną ir tarkuotą cukiniją. Tešla turi gautis kaip blyneliams.
Keptuvėje iškepame tris didelius (tortinio dydžio) blynus. Dar karštus pertepame majonezu, pabarstome smulkiai pjaustytais krapais ir sudedame plonomis riekelėmis pjaustytus pomidorus.
Galima valgyti ir karštą, tačiau skaniau valgyt atvėsusį tortą, kai susigeria pertepimas. Beje, sulaukti atvėsimo sunkoka- labai jau skanu  wub.gif . Nesarmata ir svečią pavaišinti  smile.gif .


Susigundžiau ir aš, būtinai reiks pabandyti pasigaminti thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Irmavi @ 2010 08 08, 14:52)
Sveiki,
netikėtai skanų receptą pasiskolinau iš vieno rusų forumo.


Reiks bandyti, nes atrodo jau labiau skaniai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajoonė @ 2010 08 28, 21:42)
Reiks bandyti, nes atrodo jau labiau skaniai  biggrin.gif

Ne tik atrodo, bet toks ir yra smile.gif 4u.gif
Atsakyti