Įkraunama...
Įkraunama...

Receptai su nuotraukomis

QUOTE(Evelincik @ 2010 08 08, 19:02)
poster_offtopic.gif Atrodo kaip skraidantis padazas  biggrin.gif Lyg ne ant stalo stovi,o kabo ore

ištikrųjų ir man taip atrodo

Irmavi ačiū už receptą super paprasta reiks išbandyti bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Evelincik @ 2010 08 08, 20:02)
poster_offtopic.gif Atrodo kaip skraidantis padazas  biggrin.gif Lyg ne ant stalo stovi,o kabo ore


geas ir man is pirmo zvilgsnio tas pats pasirode kad ore kabo ir dar pamaniau kaip cia bededant nufotkino lotuliukas.gif

labai aciu merginos uz receptus reikes isbandyti. tik norejau pasidometi o ten tik majonezas suteptas tarp tu cukinojos blynu nes kazkas man dar morkavo matosi lyg lasisa sudyta lyg pomidoras g.gif arba mano vaizduote jau kazkokia laki doh.gif
Papildyta:
oi atsiprasau tikra varna nedaskaiciau recepta pasirodo iki galo juk ten pomidorai . dar karta ilindau paziureti ir daskaiciau. butinai isbandysiu aciu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Irmavi @ 2010 08 08, 14:52)
Sveiki,
netikėtai skanų receptą pasiskolinau iš vieno rusų forumo.

Tortukas iš cukinijos




mmmmmmmmm kaip viliojanciai skamba thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
user posted image

Makaronai su pesto padazu, baklazanu ir feta.

Reikia:

250gr makaronu
1 baklazanas
2-3 saukstai sutrupintos fetos
3 saukstu virtu avinzirniu
aliejaus
druskos
pipiru

Pesto padazui susmulkinti blenderyje sauja sviezaus baziliko, 3 skilteliu cesnako, 100ml alyvuogiu aliejaus, saujele tarkuoto permezano surio arba kito megstamo kieto surio, kedro riesutu, druskos, pipiru, citrinos sulciu.

Pirmiausia paruosiame pesto. Visus ingridientus sudedame i smulkintuva ir susmulkiname.
Isverdame makaronus.
Susmulkiname baklazana, apkepame keptuveje su trupuciu aliejaus.
Makaronus dedame i dubeni, imaisome 2-3 sausktus pesto padazo, sudedame virtus avinzirnius, apkepta baklazana, fetos suri. Dar apslakstome alyvuogiu aliejumi ir citrinos sultimis. Skanaus!!!

Tinka kaip pagrindinis patiekalas, salotos ar garnyras prie kepsnio! Beja, naudojau nesijotu miltu makaronus, todel jie yra tamsesni, bet visada sveikesni!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Koruklu: 09 rugpjūčio 2010 - 11:47
QUOTE(Irmavi @ 2010 08 08, 14:52)
Sveiki,
netikėtai skanų receptą pasiskolinau iš vieno rusų forumo.

Sutarkuojame burokine tarka vieną nemažą cukiniją. Pridedame druskos, pipirų ir sumaišome. Išplakame du kiaušinius, pridedame miltų, smulkiai pjaustytą svogūną ir tarkuotą cukiniją. Tešla turi gautis kaip blyneliams.


Noriu šį receptą išbandyti, bet va kilo klausimas ar tikrai jokio skysčio nereikia, nes čia paminėta tik kiaušiniai, tai galvoju ar nesigaus labai tiršta ta tešla, nes vien miltai ir cukinijos. g.gif Ir kaip suprantu tai tokius storotkus tuos blynus reikia kepti, ne kaip lietinius, bent foto taip atrodo.
Atsakyti
Singerita,
Ne mano receptukas, bet atsakysiu, kad nereikia į cukinijų blynų tešlas skysčių wink.gif pakanka kiaušinių ir pačių cukinijų "drėgmės" 4u.gif
Gardaus patiekalo tongue.gif
Atsakyti
Turiu namie visa kalna cukiniju, bus isbandytas ir cukiniju tortukas ir dar cukinija visokiose kitokiose pozose biggrin.gif
As tai labai megstu keip karbonada cukinija issikepti: supjaustau griezineliais, padruskinu, papipirinu, galima ir cesnako truputuka ispausti, o paskui idziuveselius, i plakta kiausini ir ant keptuves essen.gif galiu viena valgyti ir valgyti, visada pjaustydama save stabdau, kad per daug neprisikepciau, nes kai sedu valgyti stabdziai kazkur dingsta unsure.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Labutis,paskaitau jusu receptukus. ax.gif Vakar isbandziau tuos rugpienio blynelius, super skanus, aciu uz receptuka, paprasta ir laaabbaaaiii skanu, receptas itrauktas i mano valgiarasti drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Laukinė-Vyšnia @ 2010 08 09, 14:16)
Singerita,
Ne mano receptukas, bet atsakysiu, kad nereikia į cukinijų blynų tešlas skysčių wink.gif pakanka kiaušinių ir pačių cukinijų "drėgmės"  4u.gif
Gardaus patiekalo  tongue.gif

Ačiū už atsakymą. 4u.gif Nesu bandžiusi cukinijų blynų tai norėjau pasitikslinti. Bus išbandyta. rolleyes.gif

Tuos blynelius kepiau iš kefyro,tai gavosi super. thumbup.gif Pūsti, skanūs, dėkui už receptą. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Singerita: 09 rugpjūčio 2010 - 15:30
QUOTE(Vamora @ 2010 08 09, 17:18)
Labutis,paskaitau jusu receptukus. ax.gif Vakar isbandziau tuos rugpienio blynelius, super skanus, aciu uz receptuka, paprasta ir laaabbaaaiii skanu, receptas itrauktas i mano valgiarasti drinks_cheers.gif


kiek miltu dejot gramais? ar nesveret?
Atsakyti
QUOTE(o-pa-pa @ 2010 08 09, 15:39)
kiek miltu dejot gramais? ar nesveret?

As nesveriu niekad,pilu is akies jei reikia dar dadedu. Ir siaip jei reiketu kiek kokiam patiekalui gramu nepasakyciau, tiesiog jauciu kiek reikia,patirtis gal cia smile.gif
Atsakyti
Ant grotelių keptos tigrinės krevetės su šonine

Žmogui maždaug 5-8vnt
Jums reikės tigrines krevetes atšildyti,(aš iškart paskaičiuoju-pvz 4 žmonės,maximum po 8,vadinasi 32 krevetės ir tiek pat pjaustytos šoninės.)nulupti,palikti tik uodegėle ir pamarinuoti-citrina,česnakas,pipirai,druska.Juostelėm supjaustyti šonine ir pabarstyti druska bei pipirais
user posted image

user posted image

Po gero pusvalandžio(ar kaip galimybės leidžia),krevetes apviniojam šonine ir persmeigiam dantų krapstuku

user posted image

Kepam ant grotelių kol gražiai apskrus

user posted image

Valgom su juoda duona,agurku,pomidoru,alyvuogėm,ar tiesiog su tuo kas tinka ir patinka.Taip pat tinka baltas vynas.

user posted image

Skanaus 4u.gif smile.gif 4u.gif

Atsakyti