Įkraunama...
Įkraunama...

Receptai su nuotraukomis

QUOTE(Silvaja @ 2010 08 22, 21:06)
Sveikos, norėjau paklausti ar nesideda čia druska blush2.gif  4u.gif

OMG...nu ir klausimai kyla doh.gif doh.gif doh.gif ...iskepat, istraukias is orkaites, paragaujat, jei truksta druskos - isiberiat doh.gif doh.gif
Atsakyti
Cukinių troškinukas (rastas žmoniu žurnale)

Keptuveje ikaitinti alyvuogiu alieju,iberti žiupsneli kmynu,paskrudinti,suberti susmulkintas 4 cesnako skilteles,paskrudus,ideti kelis saukstelius garstyciu.Tada suberti viena kubeliais pjaustyta cukinija.Apkepus sudeti indeli konservuotu pomidoru.(As naudojau paprastus 5,nuplikytus,nuluptus,supjaustytus pomidorus).Pasitroskinus,berti druska,pipirus,galima muskato,baziliku ir kitu megstamu ir tinkanciu prieskoniu.Tada sutrupinti puse varskes surio.
Valgiau su makaronais,galima ir su ryziais,bulvem ar tiesiog duona.
Vyras net neragavo,nes troskinyje nebuvo mesos,o as kirtau mielu noru.Lengvas,paprastas patiekaliukas.

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Penktadienis @ 2010 08 22, 21:44)
Kaip skaniai atrodo  thumbup.gif Tik noriu paklausti, kokiam pavidale špinatai dėti?

Ačiū. 4u.gif Špinatai šaldyti buvo, nes šviežių jau nėra. Juos sublenderiavau su nedideliu kiekiu pieno ir supylus i keptuvę kaitinau smile.gif paskui supyliau i bulvių košę.
Atsakyti
QUOTE(ELlJA @ 2010 08 23, 11:44)
Ačiū.  4u.gif  Špinatai šaldyti buvo, nes šviežių jau nėra. Juos sublenderiavau su nedideliu kiekiu pieno ir supylus i keptuvę kaitinau smile.gif paskui supyliau i bulvių košę.

Ačiū 4u.gif Labai super spalva mirksiukas.gif
Atsakyti
Noreciau pasidalinti, man labai skaniu receptuku 4u.gif
Vistienos - cukinijos pyragas

user posted image

Ingridientai:
1 zalios cukinijos
Puses krutineles (virtos)
1 didesnis pomidoras
1 svogunas (visada dedu violetini)
2 nedideli kiausiniai
Apie 150 g ant burokines tarkos tarkuoto surio
Pakelis liesos varskes

Isviriame krutinele su druskyte ir pipiriukais. Supjaustytas griezineliais cukinijas apkepame, kol taps minkstos, tuo metu kol kepa, susmulkinam svogunus ir pomidora. Cukinijas isemama, ir apkepame svoguna su pomidoru. Isplakame kiausini, idedame druskos ir pipiru. I isplakta kiausini idedame varske, gerai ismaisome ( viska maisau su plakikliu kiausiniam), idedame cukinijas, vel viska ismaisome (kai ismaisysit, cukinijos turetu buti suluzusios i gabaliukus) tada dedat virta -pjaustyta krutinele, apkeptus pomidora ir svoguna, bei tarkuota suri. Viska vel gerai ismaisome, dedame i inda (dedu i stiklini) ir i ikaitinta orkaite. Kepame apie valanda, kol graziai apskrus virsus ir sonai (delto ir naudoju stiklini inda, kad matyciau, ar gatavas ax.gif ) Man skaniausias vos siltas .
Skanaus 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamamia*: 23 rugpjūčio 2010 - 13:59
Labai skaniai atrodo pyragas,cukiniju nors vezimu vesk,tai tik ir gamint thumbup.gif
Atsakyti
mamamia*, tiek ilgai kepti, kai viskas iškepta? manu gal viską galimą dėti nekeptą keptuvėje?
Atsakyti
QUOTE(Rastika @ 2010 08 23, 16:14)
mamamia*, tiek ilgai kepti, kai viskas iškepta? manu gal viską galimą dėti nekeptą keptuvėje?

Na cia toki recepta man dave, ir gaminau pagal ji, tai nezinau kaip gautusi jai nieko neapkeptum g.gif Galima butu pabandyti ir taip. Bet kai orkaitei jau kepi pyraga, jis visas pradeda burbuliuoti, ir kai jau baigia, tada po kiek laiko jau buna gatavas.
Atsakyti
QUOTE(Tigris @ 2010 08 23, 09:36)
OMG...nu ir klausimai kyla  doh.gif  doh.gif  doh.gif ...iskepat, istraukias is orkaites, paragaujat, jei truksta druskos - isiberiat  doh.gif  doh.gif
ačiū už atsakymą ,jūs labai maloni 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Irmavi @ 2010 08 21, 17:12)
...didžiausias deficitas LT-džiovinti barbarisai (be šansų gaut,-juk ne UZB)

ar šitie bigsmile.gif BARBARISAI
Jau kaip noriu pabandyt šitą receptuką doh.gif ale kur ta britvoną nukaut g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pekutis: 23 rugpjūčio 2010 - 16:58
QUOTE(Cherry_ @ 2010 08 10, 17:05)
Esu labai didele troskiniu gerbeja , vienas is ju :
Bulves, farsas, paprikos, pievagrybiai, ivairus prieskoniai, svogunai, morkos, zinoma cesnakai, aitriosios paprikos (arba padazas), passata. Gal atrodo nelabai kaip bet laaabai skanu  thumbup.gif

mane sitas receptas sudomino,tik gal galima placiau? kokie prieskoniai? paprasciausiai viska suvertet ir troskinot keptuvej? as turiu nusipirkus konservuotu meksikietisku pupeliu,speju cia jos labai tiktu essen.gif
Atsakyti
QUOTE(pekutis @ 2010 08 23, 16:57)
ar šitie  bigsmile.gif BARBARISAI
Jau kaip noriu pabandyt šitą receptuką  doh.gif ale kur ta britvoną nukaut  g.gif

Irmavi mane turbūt pakars, bet aš plovą darau paprastame dideliame puode. Gaunasi labai gerai. Aišku, špižinis puodas būtų daug geriau, bet tokio neturiu smile.gif
Atsakyti