Įkraunama...
Įkraunama...

Receptai su nuotraukomis

QUOTE(GITALE @ 2010 08 21, 21:16)
ai dar noriu paklaust musu miestelij tu prieskoniu nebus, tai manau be ju skonis labai nenukentes?
aciu, cia tai labai suzavejo sis plovas, seniai ieskojau ko idomaus...

Prieskoniu galima ir atsisiusti smile.gif 4u.gif pvz. www.delona.lt
Atsakyti
QUOTE(GITALE @ 2010 08 21, 22:16)
!
?
Taigi, apvožiam lėkštę ant ryžių kalno, uždengiam visą puodą dangčiu, ir lygiai 30min. ant minimaliausios ugnelės troškiname būsimą plovą.
Laukiam nekantriai... smile.gif
Viskas, gegutė sukukavo- gesinam ugnis, atvožiam lėkštę. Viršuj matom ryžius,dalį jų nuberiam į kokį bliūdą, tada plovą maišom puode, palaipsniui įberdami ryžius iš bliūdo. (Kitaip nieko neišeis-patikėkit-tik tokia procedūra smile.gif )

vat klausimas, kam reikt ta lekste virsuj apvozt ir dar dangtis, cia tipo karscio neisleidzia?

kita, ar tikrai neis ismaisyt, jei didesniam puode daryciau, tai liktu vietos dar ir sumaisyt nenuemus tu ryziu?

ai dar noriu paklaust musu miestelij tu prieskoniu nebus, tai manau be ju skonis labai nenukentes?

na, as jusu vietoj neklausineciau 'kam', 'kodel' -vozkit, graibykit ir maisykit kaip parasyta biggrin.gif Jei raso, kad reikia , reiksias reikia cool.gif

Del prieskoniu, tai del dievo meiles, tik vegetos nedekit- pakaks druskos ir pipiru... manau, Irmavi man pritartu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Irmavi @ 2010 08 21, 18:10)
Tiesa, ar nepamiršot praėjusių metų topo: Spagesiskiųsmile.gif
Gal yra negirdėjusių apie superlengvo paruošimo atrakciją ar tiesiog primiršo?
Vaikai neduos ramybės po pirmos dozės Jums:

Nu kauip originalu,esu desreliu ir tuo labiau makaronu megeja.Bus tikrai isbandyta ir vaikui patiks ax.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(GITALE @ 2010 08 21, 21:16)
!
?
Taigi, apvožiam lėkštę ant ryžių kalno, uždengiam visą puodą dangčiu, ir lygiai 30min. ant minimaliausios ugnelės troškiname būsimą plovą.
Laukiam nekantriai... smile.gif
Viskas, gegutė sukukavo- gesinam ugnis, atvožiam lėkštę. Viršuj matom ryžius,dalį jų nuberiam į kokį bliūdą, tada plovą maišom puode, palaipsniui įberdami ryžius iš bliūdo. (Kitaip nieko neišeis-patikėkit-tik tokia procedūra smile.gif )

vat klausimas, kam reikt ta lekste virsuj apvozt ir dar dangtis, cia tipo karscio neisleidzia?

kita, ar tikrai neis ismaisyt, jei didesniam puode daryciau, tai liktu vietos dar ir sumaisyt nenuemus tu ryziu?

...su ta lėkšte,- na taip jau turi būti, matyt sulaiko išgarinimą.Tiesa-lėkštė gilesnė turi būt (ne plokščia!- manau supratot ir taip, nes ryžių piramidę reik uždengt,o ne priploti biggrin.gif ). Viskas apskaičiuota pagal laiką, nei karto nebuvo,kad susviltų ar kitos "komplikacijos" smile.gif
Indo dydis- galima aišku ir vieną kg plovo gamint 5-6l puode, bet kažkaip įprasta atitaikyt tūrį. O išbėrimai/maišymai: sunku (netgi fiziškai smile.gif) visą kiekį tolygiai permašyt,reik grabaliotis nuo dugno į paviršių,ryžiai nori lipt iš puodo ir pan., taigi-taip jau priimta, be to ne tiek jau papildomo laiko užims:)
Na ir jokių vegetų, tik konservatyvūs prieskoniai, -bus to aromato sočiai wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Irmavi: 22 rugpjūčio 2010 - 10:35
QUOTE(Irmavi @ 2010 08 22, 12:32)
...su ta lėkšte,- na taip jau turi būti, matyt sulaiko išgarinimą.Tiesa-lėkštė gilesnė turi būt (ne plokščia!- manau supratot ir taip, nes ryžių piramidę reik uždengt,o ne priploti biggrin.gif ). Viskas apskaičiuota pagal laiką, nei karto nebuvo,kad susviltų ar kitos "komplikacijos"  smile.gif
Indo dydis- galima aišku ir vieną kg plovo gamint 5-6l puode, bet kažkaip įprasta atitaikyt tūrį. O išbėrimai/maišymai: sunku (netgi fiziškai smile.gif) visą kiekį tolygiai permašyt,reik grabaliotis nuo dugno į paviršių,ryžiai nori lipt iš puodo ir pan., taigi-taip jau priimta, be to ne tiek jau papildomo laiko užims:)
Na ir jokių vegetų, tik konservatyvūs prieskoniai, -bus to aromato sočiai wub.gif

Irmavi, as irgi skaiciau visa procesa ir tavo aprasyma ir taip "uzkabino", kad nieko nebus -teks gaminti smile.gif Dar tik vienas dalykas - buk gera, parekomenduok ryzius, kuriuos jus naudojate plovui. Daug esu skaiciusi, kad be galo svarbi ju rusis, taigi noreciau isgirsti tavo nuomone. Be abejo, as galesiu rinktis tik is tokiu, kuriu imanoma rasti LT tongue.gif
Atsakyti
Irmavi, o jūs ryžius pilat ant paviršiuje esančių česnakų, ar juos reikia išimti?
Atsakyti
QUOTE(Simpatukas_ @ 2010 08 22, 16:11)
GERAS!!!!!! thumbup.gif  drinks_cheers.gif

nieko gero, kai parasomas vienas zodis , o cituojama istisa 'paklode' doh.gif
Atsakyti
QUOTE(brashke77 @ 2010 08 22, 15:22)
nieko gero, kai parasomas vienas zodis , o cituojama istisa 'paklode'  doh.gif

kad taip norisi kuo daugiau panarsyti forume, kuo daugiau pamatyti, o blynai keptuveje vos nesudega i ta laika blush2.gif Tai ta proga ir zodeliu tik tiek ax.gif

Likau suzaveta minties gaminti tokiu rpincipu! Va, ir pasakiau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(GITALE @ 2010 08 21, 18:53)
gal kas galit pasakyt, kuo tept stiklini inda kad nepridegtu kugelio apacia, nu man kazkaip prilimpa ji prie indo, gal aliejum tept, ar kepimo popieri itiest? aciu

aš visada kepu stikliniam dabar.. kažkaip neprikimba, o tu į patį kugelį riebalų dedi? aš tai dedu biški sviesto, tai išbėga, plius dar skystis, tai viskas gražiai išsiima.
Atsakyti
QUOTE(grange @ 2010 08 22, 17:05)
aš visada kepu stikliniam dabar.. kažkaip neprikimba, o tu į patį kugelį riebalų dedi? aš tai dedu biški sviesto, tai išbėga, plius dar skystis, tai viskas gražiai išsiima.

as irgi stikliniam. Bet vistiek biskeli aliejum dugna ir sonus pakeverzoju- tikrai lengvai issima.
Skardele aliejum tepciau butinai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(grange @ 2010 08 22, 17:05)

kaip ti siandien kepiau, na taip , dedu sviestuko ir inda istepiau aliejumi, super nieks neprikibo

beje visoms kurios ruosiasi gamint plova, jei mamyte irmavi nesupyks radau gaminima su nuotraukom

http://giedrius-v.li....com/51512.html
Atsakyti
QUOTE(GITALE @ 2010 08 22, 17:13)
kaip ti siandien kepiau, na taip , dedu sviestuko ir inda istepiau aliejumi, super nieks neprikibo

beje visoms kurios ruosiasi gamint plova, jei mamyte  irmavi nesupyks radau gaminima su nuotraukom
http://giedrius-v.li....com/51512.html

oj, Giedriaus receptukas jau ir aptartas kazkada buvo thumbup.gif Isvis, man jis labai patinka, matosi meile maistui, jokios chalturos ir 'vegetu' thumbup.gif
Ceburekai jo -dieviski, ir koldunai.... first.gif
Atsakyti