Įkraunama...
Įkraunama...

Receptai su nuotraukomis

O kažin kas išeitų, jei vietoj kefyro būtų pienas?
Atsakyti
QUOTE(Sophi @ 2010 08 15, 16:48)
O kažin kas išeitų, jei vietoj kefyro būtų pienas?

Nekas schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Zhaliaakee @ 2010 08 15, 15:45)
reikėjo, bet kadangi citavau, tai nenorėjau sudarkyti 'originalo'  biggrin.gif  taip pat paminėti reikėtų, kad su miltais visoms skirtingai.. vienoms užtenka stiklinės, kitoms dviejų...žodžių stebėkite tešlos tirštumą 4u.gif
sodos arbatinį šaukštelį.  4u.gif gesinti nebūtina, nes kefyre ji ir taip gesta, bet aš dėl šventos ramybės nugesinu dar actu mirksiukas.gif
o kas dėl kepimo miltelių, tai lyg ir rašė merginos, kad netinka kepimo milteliai, nes neišsipučia blynai. 4u.gif

nors kaip geda, bet vsivien paklausiu, o kaip su tuo actu uzgesint? blush2.gif
nes nu su soda lb nedraugauju, su ja vis kazka netaip padarau ir sugadinu gamini doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Deissy @ 2010 08 15, 16:56)
nors kaip geda, bet vsivien paklausiu, o kaip su tuo actu uzgesint?  blush2.gif
nes nu su soda lb nedraugauju, su ja vis kazka netaip padarau ir sugadinu gamini  doh.gif

į šaukštą beriat sodą ir užpilat actu, viskas suputoja ir taip užsigesina.
Tai daroma, kad mažiau jaustųsi soos skonis.
Atsakyti
Kepimo milteliai tikrai netinka-aš jau įsitikinau
Atsakyti
QUOTE(pienia @ 2010 08 15, 16:55)

Man Ulės blynų skonis labai priminė plikytus blynus, su karštu pienu maišomus ax.gif
Atsakyti
Vakar kepiau Ules blynus. Viskas isejo super thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos merginos, noriu jūsų patarimo. Ruošiuosi šiokiam tokiam vakarėliui ir sumasčiau, kad reiktu patiekti kažką sūrio krepšeliuose (berots Elena čia buvo įdėjusi, ji salotas juose rodė, tai tarsi sūrio lėkštė). Patarkit prašau ką galėčiau į juos dėti, galvojau apie makaronus kokius nors, bet įdomu ar neišsilydys tas sūris g.gif Salotų nelabai noriu, bet dar pagalvojau jei tokios būtų sotesnės su kokia mėsyte ar žuvimi... Man reikia, kad būtų sotesnis užkandis smile.gif Ačiū iš anksto 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(AkvileZ @ 2010 08 16, 11:06)
Sveikos merginos, noriu jūsų patarimo. Ruošiuosi šiokiam tokiam vakarėliui ir sumasčiau, kad reiktu patiekti kažką sūrio krepšeliuose (berots Elena čia buvo įdėjusi, ji salotas juose rodė, tai tarsi sūrio lėkštė). Patarkit prašau ką galėčiau į juos dėti, galvojau apie makaronus kokius nors, bet įdomu ar neišsilydys tas sūris  g.gif Salotų nelabai noriu, bet dar pagalvojau jei tokios būtų sotesnės su kokia mėsyte ar žuvimi... Man reikia, kad būtų sotesnis užkandis  smile.gif  Ačiū iš anksto  4u.gif

Man atrodo tiktu virti kiausinai + rukyta zuvis + svogunu laiskai + majonezo siek tiek g.gif

O siaip tai ka sugalvosi deti, tas manau tiks. Visokios makaliuzes su desra, rukytom mesytem ir t.t.
Atsakyti
QUOTE(Tigris @ 2010 08 16, 10:12)
Man atrodo tiktu virti kiausinai + rukyta zuvis + svogunu laiskai + majonezo siek tiek   g.gif

O siaip tai ka sugalvosi deti, tas manau tiks. Visokios makaliuzes su desra, rukytom mesytem ir t.t.

Reik labai gerai apgalvot, kad nepatižtų tas krepšelis, kad visų skoniam tiktų... smile.gif Bus apie dešimt suaugusių ir keletas vaikų. Man kol kas geriausias variantas atrodo makaronai kaspinėliai su šiek tiek padažo, bet paskui pagalvoju, kam čia išsidirbinėt kai galima į paprastą lėkštę dėt doh.gif aš kaip visada kupina abėjonių lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AkvileZ: 16 rugpjūčio 2010 - 10:32
QUOTE(jblmami @ 2010 08 10, 16:41)

lotuliukas.gif Tai bent zarnynas!!! Cia kreveciu darkymas kazkoks doh.gif
Nei viename restorane nemaciau kreveciu su isvalytu "zarnynu" biggrin.gif

Sorry uz offtopic, nesusilaikiau po tokio video 4u.gif
Atsakyti
Tipo lazanija smile.gif

user posted image

Radau štai tokį įdomų receptėlį, pasirodė gan savotiškas ir įdomus. Gaminsime tipo lazaniją smile.gif .
Iš dviejų kiaušinių, žiupsnelio druskos ir miltų užminkome kietą tešlą. Dedame į šaldytuvą kol užsiimsime kitais reikalais.
O reikalai bus tokie:
Sumaišome faršą (apie puskilogramį), vieną kiaušinį, pasūdom, pabarstom pipiriukais.
Stambia tarka sutarkuojame sūrį (geriau kietą, apie 100 g.).

Tešlą išimame iš šaldytuvo, iškočiojame du plonus blynus pagal kepimo indo formą. Tuos blynus apie 1-2 min. apverdame verdančiame vandenyje (būtinai po vieną). Tada pirmą blyną dedame į pateptą riebalais ar aliejumi kepimo formą. Ant jo tolygiai išklojame pusę faršo, ant viršaus uždedame plonais griežinėliais pjaustytus pomidorus, užberiame pusę sutarkuoto sūrio. Pakartojam procedūrą su antru blynu, ir gauname dvisluoksnę lazaniją. Kepame orkaitėje 200 C temperatūroje apie pusvalandį.
Kol vyksta kepimo procesas, ruošiam užpilą: bešamelio padažą (pagal standartinius receptus). Į padažą galima įdėti pievagrybių (labai tiktų).

Viskas. Skanaus drinks_cheers.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Irmavi: 16 rugpjūčio 2010 - 15:40