Įkraunama...
Įkraunama...

Kiek sezonų nešiojate batus?

QUOTE(Lera @ 2008 04 30, 21:20)
dar nevienu batu nenunešiojau man po menesio jau nusibosta norisi naujų, ši menesi jau antra porą nupirkau bateliu doh.gif

Pas mane tas pats doh.gif Tik dar tas daro dideli vaidmeni, kas analogiska pas tave, kad man kazkaip greit nusinesioja, suplysta ar dar kas nors schmoll.gif nors neperku pigiausiu ir pan... Jei atlaikau pora menesiu jau buna stebuklas biggrin.gif Aisku pasitaiko ir taip, jog nepriekaistingos isvaizdos padedu i sona ir daugiau niekad neapsiaviu, nepatinka ir viskas blush2.gif Na bet buna, kad ir kokybiski papuola, tai atsargiai devedama su malonumu ir antra sezona aviu wub.gif Taciau mano nuomone skirias dienomis, tai ir batu isvaizdos vis kitos norisi smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sandruciux: 30 balandžio 2008 - 20:32
QUOTE(Sandruciux @ 2008 04 30, 20:30)
Pas mane tas pats doh.gif Tik dar tas daro dideli vaidmeni, kas analogiska pas tave, kad man kazkaip greit nusinesioja, suplysta ar dar kas nors schmoll.gif nors neperku pigiausiu ir pan... Jei atlaikau pora menesiu jau buna stebuklas biggrin.gif Aisku pasitaiko ir taip, jog nepriekaistingos isvaizdos padedu i sona ir daugiau niekad neapsiaviu, nepatinka ir viskas blush2.gif  Na bet buna, kad ir kokybiski papuola, tai atsargiai devedama su malonumu ir antra sezona aviu wub.gif Taciau mano nuomone skirias dienomis, tai ir batu isvaizdos vis kitos norisi smile.gif

na tesiog neturiu ką pridut pas mane viskas tip top indentiškai drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Lera @ 2008 04 30, 23:53)
na tesiog neturiu ką pridut pas mane viskas tip top indentiškai  drinks_cheers.gif

Turejau parasyti ne ''analogiskai kaip pas tave'', o ''priesingai'', bet ziurek, papuoliau i analogiskuma biggrin.gif
Galetume ikurti ''mazai devetu'' batu imone jei jau tokios keistuoles esam laugh.gif wink.gif
Atsakyti
maximum 2 metus.po to jie jau buna nelabai kokios prekines isvaizdos ir norisi nauju
Atsakyti
QUOTE(insi @ 2008 03 17, 16:34)
aš batus nešioju kaip minimum 2 metus, basutes - dar ilgiau. perku vienspalvius, kad prie visko tiktų, ir patogius, tai man jie anei morališkai sensta, anei nusibos, anei išmesti norisi rolleyes.gif

Ir aš kaip Insi, nešioju minimum 2 metus, o dažniausiai ilgiau. Perku odinius, vienspalvius. Po sezono nešu į taisyklą, kad pažiūrėtų, ar viskas gerai, na, reikia kartais kulniukus pakalti. Jau vyras juoktis pradėjo, kad reikia batus ne tik taisyti, bet ir pirkti naujus. O aš sakau, kam pirkti naujus, jei ir seni geri? Beje, mėgstu prekę lietuvišką arba vokišką. Kažkaip atrodo, kad jų batei patvaresni, o kadangi mėgstu klasikinius, kuo paprastesnius modelius, tai ir dėl išvaizdos problemų nekyla.
Atsakyti
Dazniausiai 1-2 sezonus, speju greitai sunesiot biggrin.gif
Atsakyti
O as prie batu prisirisu. Man tikrai gaila juos ismest ar kur padet. Nesioju kol susidevi ir dazniausiai neperku tokiu, kurie madingi. Specialiai imu nepretenzingus, bet thumbup.gif , tokius, kuriu visi ta sezona netampo. Aisku taip nevisada pavyksta. Pernai skuduryne nuspirkau nerealius zieminius batus. Odinius, pakaltus tokius, truputi kaubojiskus, uz 14 lt. Pardavejos matyt ju nesuprato, jei taip nupigino. Tai nesiosiu turbut kokius 5 m. Del ju daznai susilaukiu komplimentu net is labai rimtu "stiliagu" tongue.gif
Atsakyti
Nesioju batus 2 - 3 sezonus, nes atradau man patinkancias firmas - "vagabond", "bronx", "lorenzo" wub.gif Turiu ir ilgaauliu, ir iki kauliuko, tad kiekviena diena su tais paciais batais neinu. Batu tepalas ir blizgikliai - privalomi, kulnu pakalimas - irgi, tad atrodo kaip ka tik pirkti smile.gif

O kadangi batu turiu, naujus perku per totalinius ispardavimus - jau dbr nusiziurejau kelias poras, kurias pirksiu sausi biggrin.gif

Seniau teko nusipirkti dirbtines odos batu - tai net taisyti nebuvo verta - keliavo i siuksline po menesio doh.gif
Atsakyti
Žieminius dažniausiai per vieną sezoną suvarau (nemoku nešiot ir viskas). Užpernai turėjau žiauriai gražius nusipirkus, bet pernai gal dar pusę sezono su pusiau nuvarytais vaikščiojau, nes žiauriai gražūs buvo ir niekaip neradau normalių pirkt. doh.gif Šiemet vėl tokius pat radau,tai beveik iš džiaugsmo šokinėjau wub.gif biggrin.gif

O visus kitus tai ilgiau nešioju, na bet jų daugiau ir turiu, tai ne taip greit susidėvi tada, nes keičiami nuolat.
Atsakyti
šiemet 5 žiema, kai aunuos savo ecco batus blush2.gif nors iš zomšos likus beveik tik oda, šią žiemą dar juos atnešiosiu. Patogūs, šilti, niekad iš mados neišeisiantys sportinukai ilgaauliai. Nežinau, ką reiks daryt kitais metais, taip sunku man tuos batus rinktis doh.gif

o va vasarinius batelius-laivelius tai kas porą savaičių keičiu biggrin.gif kainuoja kapeikas, bet ir nusinešioja greit... Vienus per diena sunešiojau biggrin.gif doh.gif grįžua vakare, jau priekiai nubalnoti... Nu bet tokia ir vertė jų buvo...

O šiaip mėgstu brangius batus, juos prižiūriu, todėl daugiau nei porą sezonų juos turiu 4u.gif kardinalių mados klyksmų neperku, tad išėjus į gatvę su 3 sezonų senumo batais nesijaučiu nepatogiai ax.gif
Atsakyti
bet kuriuos - na vasarines trumpiau, zieminius ilgiau - bet du metai - tgai minimum biggrin.gif
Normaliai isnesioju - kai dar prekine sisvaizda liuks - 3 metukus 4u.gif
Atsakyti
man jau vyras nenori pirkt brangiu nes nesvarbu kokie ir už kiek kažkodėl sunešioju lb greitai ir nusibosta dar greičiau sad.gif atrodo juk nevaikštau žvyrkeliu kodėl taip greit sunešioju juk aplamai ne tiek jau daug vaikštau , kai tuo tarpu pvz mb tuos pačius gali nešiot penkis metus ir atrodo kaip nauji sad.gif
Atsakyti